az msi-ben mennyi ram van? dell-ben is mar 4gb, eleg bikak ezek a mai notik 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Dell Inspiron 6400 9400 XPS M1710 M140 Precision M90 M6300 Inspiron 1720 V130 magyar billentyűzet
Dell Vostro A840 Dell Vostro A860 Vostro V13 Vostro 1015 mindenféle Vostro magyar billentyűzet
ASUS M2N-SLi AM2, AMD Athlon X2 5000+, Kingston DDR2 800MHz 2x1GB Félkonfig eladó
Benq GL2240 Full HD, Led-es háttérvilágítású 22 colos monitor!
Eladó eredeti IBM Lenovo T61 14" akku - 4400MAh - 6, 9 cellás
gyiku
(PH! kedvence)
Tetszik a kis Asus, Atomverő proci, HD képes igp, HDMI...királyság! 
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
(#3) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)
Valóban jó erősek ezek a mai notik, zokszó nélkül elfogadnám ezeket a kis amd-s masinákat. Csak a kijelzővel nem vagyok megbékűlve, nekem még az 1280x800 is szimpatikusabb.

padika11
(kvázi-tag)
Nekem a Dell nagyon tetszik. Átszámolva 113k huf, kiv vagyok itthon mennyibe kerül majd... de sztem még így is megéri
Art is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz
idehaza szerintem olyan 150-160k lesz, ami azért nem egy jó ár értük, annyiból már veszel egy nagyobbat is...

Cardea
(lelkes újonc)
Srácok srácok, valaki tud segíteni? Tudtok ajánlani olyan oldalt ahol az ASUS EEE 1215N és a 1215T között a különbséget megmutatja? Mármint a specifikációt ismerem, de valaki tud tanácsolni valamit hogy melyiket válasszam és miért? Gyorsabb-lassabb-megbízhatóbb vagy valami... nagyon megköszönném mert én sajna sík hülye vagyok az ilyenekben...
Köszönöm!
Toshiba Qosmio x770-10x