A fenék és annak tulajdonosa jár a Tablethez? Ez esetben meg tudnának győzni 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...
Dell Inspiron 6400 9400 XPS M1710 M140 Precision M90 M6300 Inspiron 1720 V130 magyar billentyűzet
Dell Vostro A840 Dell Vostro A860 Vostro V13 Vostro 1015 mindenféle Vostro magyar billentyűzet
ASUS M2N-SLi AM2, AMD Athlon X2 5000+, Kingston DDR2 800MHz 2x1GB Félkonfig eladó
Benq GL2240 Full HD, Led-es háttérvilágítású 22 colos monitor!
Eladó eredeti IBM Lenovo T61 14" akku - 4400MAh - 6, 9 cellás

A fenék és annak tulajdonosa jár a Tablethez? Ez esetben meg tudnának győzni 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

Hol a fenében lehet ezeket ennyiért megvenni????
IPS panellel még a végén én is elcsábulnék, pedig alapból rühellem, amin nem Windows fut...(ezért nincs - többek között - okostelefonom sem...).
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!
Pedig a telódon sem win fut 
A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

Jó öreg S40-es "rendszer" a Nokiától.... 
Jómódú nem vagyok, 100-200 ezres telót nem engedhetek meg magamnak (nem is vonz annyira), a 30-40-50 ezres olcsó okostelókon meg Android futkos kivétel nélkül. Az meg nem tetszik.
(#5) Tikakukac: A ZTE Tania-ra goldolsz? Az még mindig 90k HUF....
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

ZTE-nek ott a Skate tesója wp7-el 

Az új gép megalkotása két hét volt, de két hónapig kerestek olyan modellt, aki két méter fölötti, arányosan hosszú ujjakkal, hogy ezt a képet el tudják készíteni, ahogy a farzsebébe csúsztatja 

Ahha. Azt hittem azért gyorsabban esik az ára... Vegyél HD2-t, rárakod a WP7-et és van egy HD7-ed, viszonylag olcsón. Külsőre más, belsőre meg szinte ugyanaz 
.mf: Én imádom a magamfajta zsiráfgondozó lányokat. Sajnos alakra igazán szépet találni nem könnyű, de ha igen... na beleviszel itt a rosszba tanulás közben ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem vodafone 845 van, modolt rommal nekem tökéletes. 30e fölött meg sosem fogok költeni telóra mert az felesleges.
De még nekem is megvan a jó öreg nokia 3310
A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

a bluetooth meg mindig hianyzik! ennyiert vinnem pna-nak.

Banyek, most hogy írtad tényleg nagyon para a csaj mutatóujja. Ez vagy erősen PS gyanús vagy elég morbid. 

50 környékén már lehet venni HD7-et itt az apróban 

Most nézem, ott az ujjának az első felében van 25% fotóbolt. Vagy troll a csaj. Nem tudom, de az ilyet már én sem szeretem

[ Szerkesztve ]
Hozhatnák Európába is, mert B&N semmi nem kapható itthon, meg Fire sem.. 
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html
Egyre jobban a tabletek árai.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

+1

Telszámom: 30/847-98-09

16GB felezése az oké, de a ramot is megfelezni kicsit aljasság, pedig azzal igazán jobbak voltak a Kindle-nél. Mondjuk most 2x is nyomták akcióban a 16GB-ost 200-ért, erősen gondolkozóba estem egy upgréden
Az SD kártya miatt egyértelműen a Nook a nyerő nálam, de ha tényleg csak alapdolgokra kell akkor a Kindle sem rossz, csak nekem nem kéne ilyen kevés tárhellyel. Akkor már inkább egy BB Playbook (már várom, hogy kipróbáljam a kollégáét, ha megteszik talán szerzek egyet, ilyen még úgysem volt)
Sajna hozzá kell szoknunk, hogy ezek még jó ideig nem lesznek europában kaphatóak, nálunk meg pláne nem. Jöhetne igazán egy 7 inches iPad ezek helyett.

az van, hogy utanaolvastam, es van benne bluetooth (a wifi chipben), csak nincs rarakva a driver. rootolassal orvosolhato. allitolag android 4.0 is fut rajta.
ugyhogy en most nagyon csabulok... mar csak a gorilla glass kene a kindle fire-bol.
meg nemtom, milyen a garancia-intezes usa-ba.
[ Szerkesztve ]

hát most eléggé gondolkodóba estem, hogy melyiket kéne. használta már valaki bármelyiket? van valami tapasztalat? az az igazság, hogy a kindle vmiért szimpatikusabb, de csak az adatokat nézve a B&N a nyerő az SD slot miatt
Ha nem az USA-ban élsz, akkor nem kell sokáig gondolkodnod, mivel egyiket sem forgalmazzák nálunk. Persze szürkeimportban, vagy ismerősök által hozzájuthatsz, de ugrik a garancia.

nem ugrik a garancia, csak nehéz lesz visszaküldeni
Mondjuk mivel Amazon van európában annak a javítására több esély van.