Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

A fenék és annak tulajdonosa jár a Tablethez? Ez esetben meg tudnának győzni :K

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#2) bogyo112

bogyo112
(őstag)

Hol a fenében lehet ezeket ennyiért megvenni????
IPS panellel még a végén én is elcsábulnék, pedig alapból rühellem, amin nem Windows fut...(ezért nincs - többek között - okostelefonom sem...).

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#3) fkenny válasza bogyo112 (#2) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Pedig a telódon sem win fut :)

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

(#4) bogyo112 válasza fkenny (#3) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Jó öreg S40-es "rendszer" a Nokiától.... :))
Jómódú nem vagyok, 100-200 ezres telót nem engedhetek meg magamnak (nem is vonz annyira), a 30-40-50 ezres olcsó okostelókon meg Android futkos kivétel nélkül. Az meg nem tetszik.

(#5) Tikakukac: A ZTE Tania-ra goldolsz? Az még mindig 90k HUF....

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#5) Tikakukac válasza bogyo112 (#4) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

ZTE-nek ott a Skate tesója wp7-el :K

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#6) .mf válasza Tikakukac (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Az új gép megalkotása két hét volt, de két hónapig kerestek olyan modellt, aki két méter fölötti, arányosan hosszú ujjakkal, hogy ezt a képet el tudják készíteni, ahogy a farzsebébe csúsztatja :))

(#7) Tikakukac válasza bogyo112 (#4) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Ahha. Azt hittem azért gyorsabban esik az ára... Vegyél HD2-t, rárakod a WP7-et és van egy HD7-ed, viszonylag olcsón. Külsőre más, belsőre meg szinte ugyanaz :B

.mf: Én imádom a magamfajta zsiráfgondozó lányokat. Sajnos alakra igazán szépet találni nem könnyű, de ha igen... na beleviszel itt a rosszba tanulás közben ;]

(#8) fkenny válasza bogyo112 (#4) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem vodafone 845 van, modolt rommal nekem tökéletes. 30e fölött meg sosem fogok költeni telóra mert az felesleges. :) De még nekem is megvan a jó öreg nokia 3310:)

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

(#9) moli.hu

moli.hu
(senior tag)

a bluetooth meg mindig hianyzik! ennyiert vinnem pna-nak.

(#10) Kormi76 válasza .mf (#6) üzenetére

Kormi76
(fanatikus tag)

Banyek, most hogy írtad tényleg nagyon para a csaj mutatóujja. Ez vagy erősen PS gyanús vagy elég morbid. :Y

(#11) Gzolo válasza bogyo112 (#4) üzenetére

Gzolo
(fanatikus tag)

50 környékén már lehet venni HD7-et itt az apróban :)

(#12) Tikakukac válasza Kormi76 (#10) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Most nézem, ott az ujjának az első felében van 25% fotóbolt. Vagy troll a csaj. Nem tudom, de az ilyet már én sem szeretem :N :DDD

[ Szerkesztve ]

(#13) Ptech

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Hozhatnák Európába is, mert B&N semmi nem kapható itthon, meg Fire sem.. :(

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#14) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Egyre jobban a tabletek árai.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#15) HaRdCoRe^mp4 válasza moli.hu (#9) üzenetére

HaRdCoRe^mp4
(kvázi-tag)

+1 :D :C :R

Telszámom: 30/847-98-09

(#16) GeoPhoto

GeoPhoto
(tag)

16GB felezése az oké, de a ramot is megfelezni kicsit aljasság, pedig azzal igazán jobbak voltak a Kindle-nél. Mondjuk most 2x is nyomták akcióban a 16GB-ost 200-ért, erősen gondolkozóba estem egy upgréden :D Az SD kártya miatt egyértelműen a Nook a nyerő nálam, de ha tényleg csak alapdolgokra kell akkor a Kindle sem rossz, csak nekem nem kéne ilyen kevés tárhellyel. Akkor már inkább egy BB Playbook (már várom, hogy kipróbáljam a kollégáét, ha megteszik talán szerzek egyet, ilyen még úgysem volt)

(#17) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Sajna hozzá kell szoknunk, hogy ezek még jó ideig nem lesznek europában kaphatóak, nálunk meg pláne nem. Jöhetne igazán egy 7 inches iPad ezek helyett.

(#18) moli.hu válasza HaRdCoRe^mp4 (#15) üzenetére

moli.hu
(senior tag)

az van, hogy utanaolvastam, es van benne bluetooth (a wifi chipben), csak nincs rarakva a driver. rootolassal orvosolhato. allitolag android 4.0 is fut rajta.

ugyhogy en most nagyon csabulok... mar csak a gorilla glass kene a kindle fire-bol.
meg nemtom, milyen a garancia-intezes usa-ba.

[ Szerkesztve ]

(#19) MortalVenoM

MortalVenoM
(újonc)

hát most eléggé gondolkodóba estem, hogy melyiket kéne. használta már valaki bármelyiket? van valami tapasztalat? az az igazság, hogy a kindle vmiért szimpatikusabb, de csak az adatokat nézve a B&N a nyerő az SD slot miatt

(#20) Tigerclaw válasza MortalVenoM (#19) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Ha nem az USA-ban élsz, akkor nem kell sokáig gondolkodnod, mivel egyiket sem forgalmazzák nálunk. Persze szürkeimportban, vagy ismerősök által hozzájuthatsz, de ugrik a garancia.

(#21) GeoPhoto válasza Tigerclaw (#20) üzenetére

GeoPhoto
(tag)

nem ugrik a garancia, csak nehéz lesz visszaküldeni :) Mondjuk mivel Amazon van európában annak a javítására több esély van.

(#22) moli.hu válasza Tigerclaw (#20) üzenetére

moli.hu
(senior tag)

miert ugrik a garancia ha maganszemelykent atviszed egy masik orszagba?

szerk: na, megeloztek :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.