Az x360 meghibásodási statisztikája egyszerűen HAMIS.
Az első generációs (vagyis az összes 203W-os tápegységes) gép legalább NYOLCVAN ! azaz 80 százaléka tönkrement még az első évben, amennyiben normálisan használták.
A normális használat alatt azt értem hogy 1 óránál hosszabb ideig játszottak rajta, és minden nap.
Szal minden tíz gépből nyolc. Amiket az elsők között flasheltem ki azokból már csak egy működik. Szétszedve, heti 1x bekapcsolva.
De van olyan akinek két vagy három x360 is 3 piros ledes lett.
Ráadásul a garanciális javítás után is visszajött ugyanez a hiba, vagyis a vásárló megvette újonnan az x360asát, 3 piros ledes lett, visszaküldte gariba, MS szervíz "megkókányolta" vagyis NEM leforrasztotta a GPUt, letakarította a régi forrasztóónt és ráforrasztotta rendessel, hanem ugyanazzal a szarral csinálta újra. Gondolom a többrétegű nyák miatt.
Így a gariban visszaküldött gépek nagyobb része is megdöglött újra.
Szal ez a felmérés undorító MS propaganda.
Aki nem hiszi kérdezze meg Wadarrt vagy más olyat aki ebből él.
A 170W-os tápos gépek közül egyről se tudok ami 3 piros ledes lett volna.
Szal 80% vs 0%.
Az MS azzal hogy piacra dobott egy ennyire egyértelműen gyártási hibás terméket és piacon is tartotta több mint 2 évig, bebizonyította hogy kb. annyiba nézi a termékeit vásárlókat mint a magyar politikusok a magyar népet! 
Ha az iphone-ok akksijai is ilyen gyakorisággal robbannának fel, az Apple már rég csődbe ment volna a kártérítési perek miatt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.