Nemvéletlen vagyok Canon párti. Oké ott is vannak bakik de ez azért egy kicsit durva...
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat ugyan az. Gyakorlatilag nem..."

Nemvéletlen vagyok Canon párti. Oké ott is vannak bakik de ez azért egy kicsit durva...
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat ugyan az. Gyakorlatilag nem..."
Canonnal több a baki mostanában.... 
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

hmm, akarsz esetleg beszélni 40D zárproblémákról és arról, hogyan kezelte a Canon?
abszolút nem jellemző ilyesmi Nikon vázakra, egyik korábbira sem
most ennél becsúszott vmi hiba - de legalább mindent megtesznek azért, h egyetlen ügyfelet se érintsen kellemetlenül, ha csak használat közben derülne ki...
Szerintem viszont ez egy korrekt lépés... Inkább mondja azt a gyártó,hogy: Hé! Vazze! Szart gyártottunk, de kijavítottunk, de még lehet jobb is...Hozd má' vissza!
Minthogy az legyen, hogy beszarik a gép, amikor éppen használnád...
szerk: HEJesírás
[ Szerkesztve ]
"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

Nocsak, nocsak, a Nikon nagy marketinggépe tervezési hibától szenved
Én belépőszinten biztos nem lennék nikonos vagy kanyonos, ezek a nagy márkák még mindig csak a profibb szinten igazán ütősek.
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
Mivel régi cégekről van szó, ezeknél a legnagyobb az obipark, és egyéb kiegészítők. Egyértelmű, hogy sokakat ez motivál a vásárlásnál.
Én úgy értelmeztem a dolgokat, hogy nem tervezési hibáról van szó, hanem egyik beszállítótól hibás alkatrészt kaptak. És elismerték. Részemről le a kalappal a Nikon előtt.

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

Hát aki piacvezető akar lenni annak így kell tennie !
Minden ilyen lépés pozitívan hat a cég megítélésére szerintem,
mert olyan mindig lesz hogy valamit elszúrnak, de legalább a vevő érzi
hogy törődnek az elégedettségével.
BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

így van
annak idején (több, mint 15 éve) a Hp DeskJet 520-as nyomtatóm pl. német szürkeimport volt, mégis ingyen postázott hozzá a hazai képviselet egy fölérdesítő készüléket, mert a printer gyári száma beleesett a tartományba, amit érintett egy hibás beszállítótól származó gumigörgő, ami idővel felkeményedhetett
ezzel érték el, h a következő nyomtatóm is Hp lett...
(sajnos manapság már nem jellemző ez a hozzáállás rájuk)