Hát ez nem semmi .. kicsit se brutál kivitelezés
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PC, barebone, szerver » [Re:] A NextComputing bővítette brutális bőrönd szerver kínálatátHozzászólások

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Nagyon állatul néz ki.
Otthonra is jó lenne, így kevesebb helyet foglal a gép. 
TRON addict

.mf
(PH! addikt)
Pedig ránézésre ez egy normál ATX desktop, megerősített élekkel, tetején bőrönd-fogantyúval, s oldalán egy laptopos monitorral 
Engem inkább a belső képek érdekelnének 

fulltime4wd
(kvázi-tag)
Kompakt LAP-TOP....
Jól mutat, biztosan strapabíró 
[ Szerkesztve ]
"I see no God up here" - Juri Gagarin 1961

hemaka
(PH! kedvence)
nem rossz cucc. csak ahol katasztrófa van, ott áram sincs, kell egy aggregátor hozzá. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

fulltime4wd
(kvázi-tag)
akkuval is megy, elsőre én is belefutottam ebbe... 
...ó...vagyis most írtam hülyeséget...? 
[ Szerkesztve ]
"I see no God up here" - Juri Gagarin 1961

Taragas
(kvázi-tag)
Nagyon jó kis cucc! Egy ilyen elkéne itthonra... 
Milyen poén má. Valami főmufti vagy, azt viszed a bőröndöt tele filmel, azt meg van az alibi, amíg filmet nézel, hogy csak a munkállomáson dolgozol, amíg a többiek a gáton dolgoznak éppen. 
(persze ezt egy laptoppal is meg tudnád tenni, de így viccesebb).
Na jó nem poénkodunk, ez tényleg munkára való...
[ Szerkesztve ]

lujó55
(őstag)
Fú de király!
Speckók kellenek, pl. milyen magasról lehet sérülés nélkül leejteni, mennyire páratűrő és porálló. Akinek van otthon rosszgyerek a családban az tudja miről beszélek. 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
looool , minden bizonnyal nem lenne rossz egy ilyen ketyere.
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

Hobbbyt
(fanatikus tag)
Egy jo kis VGA-t bele.... és irány a Lan party 
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. |..Galaxy S2..| Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore -> by vidékiürge
+1
és még hordozható is lenne lan party-ra könnyedén 
Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D
csak hát nem erre lett kitalálva , vannak olcsón fogantyús kuckók egy közepes vassal nem érvágás.
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

MBazsee
(tag)
Banyeg lelőtték a poénomat. Már egy ideje egy ehhez hasonló dolgon agyalok. Csak az én tervemnél ilyeneket kellene összeházasítanom:
HannsG 191DP, IBM M50
[ Szerkesztve ]
"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

Hobbbyt
(fanatikus tag)
De ebben benne van a monitor is 
És kéne kábelekkel szenvedni..
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ezt nem arra találták ki, de eljátszottam a gondolattal, és tetszett 
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. |..Galaxy S2..| Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore -> by vidékiürge

mikej95
(tag)
Ilyen PC lenne jó, ha más-nem csak a ház, a többit meg a vásárlóra bíznák! 
-

kovy79
(őstag)
Szerintem jóval kisebb, elnézve a 17"-os kijelzőt ás így az arányokat.
A belső képek engem is érdekelnének. 
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Ez most akkor szerver vagy munkaállomás akarna leni? A cikk mintha keverné a kettőt.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.