Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) keklaguna válasza motyó (#49) üzenetére

keklaguna
(újonc)

Bocsánat...
Az akksiról tényleg nem írtam!
Ha játszom a gépen (Oblivion),3 órát bír ki!
Nem tudom,hogy ez jó vagy nem,nekem megfelel!

Az oprendszerrel valóban ismerkedni kell...
Már kezdek én is megbarátkozni vele!
Szokás dolga...

Ha van még kérdés,szívesen válaszolok!

(#52) motyó válasza keklaguna (#51) üzenetére

motyó
(újonc)

Oblivionnal 3 óra?????

Akkor szerintem több kérdésem már nincs is. :)

Na jó, még talán annyi, hogy érezted-e hogy valamilyen folyamatnál nagyon meggyötrődött a gép. Pl. a kis vinyója bírja-e a sok másolás, a nagyobb cumók telepítését (nálam várható), ill. nagyobb dolgok betöltése nem-e lassul be érezhetően. Vagy valami nagyobb, zavaróbb negatívumot vettél-e észre?

Bocs a sok kérdésért, csak nem szeretném ha vásárlás után érnének meglepetések. :)

Bár ezekután nem tudom mi tántoríthat el.. :)

(#53) VaniliásRönk válasza motyó (#52) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nagyobb dolgok betöltéséhez sok RAM kell, semmi más, 2x2GB-tal ez nem sokszor lehet probléma, nagy adatmennyiség (több 10-100GB) mozgatásakor meg eddig minden gépem belassult OS-től, HDD-től, RAM-tól függetlenül.

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#54) motyó válasza VaniliásRönk (#53) üzenetére

motyó
(újonc)

Oké, azon is lehet pofozni, ha másolásnál átírogatjuk a cache értékét, kérdésem inkább arra vonatkozott, hogy félek az ilyen kis hordozható mütyűröktől, mert nehéz elhinni hogy ilyen kis testben jó dolgok lehetnek, és hogy vajon mennyivel marad el a vinyókezelés egy közepes asztali gépétől. :)

De sajna most muszáj beruháznom egy hordozhatóra januárban, de ha érdemben nem tudja lefikázni senki, akkor ő lesz a megoldás számomra. :D

(#55) VaniliásRönk válasza motyó (#54) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Át szoktam írni a cache méretét is Windowsban, de amikor a másolt adat többszörösen meghaladja azt, akkor édesmindegy.
Ne desktop teljesítményt várj, mert annak nagy pofáraesés lesz a vége.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#56) darkarthur válasza smkb (#38) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

Elolvastam!

Gondoltam, azért ma már nem volna újdonság, mivel a 965PM sem mai chipset.

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#57) VaniliásRönk válasza darkarthur (#56) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A K8 IMC-je sem éppen mai darab.

(#58) keklaguna válasza motyó (#52) üzenetére

keklaguna
(újonc)

Szia!

Bocs,hogy ilyen későn válaszolok...
Én a fentebb leírt dolgokra használom a gépet!
Viszont már nagyon sok Win7-es programot feltelepítettem rá és nem tapasztaltam semmilyen akadozást,lassulást!
Egyedül az oprendszerével gyűlik meg néha a bajom,de mint írtam ez az én hibám,majd megszokom!
Szerintem egy nagyon jól összerakott kis gép,nagyon jó hardver kiszereléssel!
Bár bevallom őszintén,hogy ha most vásárolnék akkor egy tablet pc-t vennék,de csakis az érintőkijelző miatt,a naviprogira!
Csak ajánlani tudom!!!
Ha érdekel még valami,kérdezz nyugodtan!

B.U.É.K.

Üdv: Józsi

(#59) exx

exx
(kvázi-tag)

A külseje egy kicsit rikító. (mondjuk a Ferrari fanok-nak nem :DDD )
Viszont a belseje, mármint a klaviatúra nagyon tetszik. :C
A tényleges belseje viszont lehetne egy kicsit erősebb és egy HDMI tényleg lehetne rajta.

(#60) kovacsroli

kovacsroli
(senior tag)
LOGOUT blog

nem sok egy kicsit amit elkérnek a matricázásért? :U

"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa

(#61) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudja valaki, hogy az XGP port kétirányú-e, vagyis a notebook saját kijelzőjével is használható-e, vagy csak külső monitorral?

Másik kérdés az, hogy ki gyárt ilyen XGP-s külső videokártyákat?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.