Ez kész!

I did nothing, the pavement was his enemy!
Ez kész!

Szerintem le kellene vágni a kesztyünek azon ujjait amivel a telefont tervezi nyomkodni a delikvens. Igaz akkor a melegitő funkcióját a kesztyű nem tölti be de virsli sem fog kallódni a zsebben és a kóbor kutyák sem fognak szétmarcangolni 
B.U.É.K.
Rendkívül türelmes tudok lenni, feltéve, ha a végén elérem, amit akarok.

ÉLJEN A VIRSLI!!!
BÚÉK! 
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

Hiánypótló teszt! Mióta várok már egy ilyenre… 
Blogom: http://adf.ly/6G3XH

Na hinnnye.... ez ám a minuszos írás...
Lassan haladok, de sosem hátrafelé.
szerintem teljesen korrekt a teszt..nem éreztem elfogultságot.. 
szurkoltam a chilis cserkésznek, örülök hogy a végén azért bizonyított.. 
[ Szerkesztve ]
Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

Na látjátok, ezt várom egy szakmai portáltól. Nem bújik ki a feladatok alól, a technológia összes aspektusát feltérképezi, és tudományos megalapozottsággal bemutatja az olvasóknak.
Ez az írás a mobilkommunikációs portálok sztratoszférájának még felsőbb rétegeibe katapultálta a Mobilarénát, hogy ne mondjam, rakétátok átszakította a Hipergalaktikus Burkot, és immár a végtelen határain túlról integettek a konkurenciának.
Gratulálok -- felköthetitek a gatyát 2012-re, mert ezt nehéz lesz überelni 
BÚÉK, srácok!
Zs
Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu
Az év tesztje... XD BÚÉK!
Jövőre van 1 teszt ötletem strapatelefonok vs pezsgő és egyéb alkoholszármazékok 

azt a k...a ez kész
Hatalmas teszt 

Nocsak, Vimeo-ra lett feltéve... ezentúl mindig így lesz?
Ha jól emlékszem akkor ezt a tesztet Bocha már a Mobilaréna-LG sörözésen emlegette nekem...
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Nagyon nagyok vagytok srácok!
BÚÉK a csapatnak és a fórumozóknak 
Powered by Nvidia Tegra 3 & HTC Sense # You know you are rooted when your battery last longer then your current ROM

Ez kész
Boldog Új Évet! 
Dell Inspiron 15R (N5010), Samsung Galaxy Mini S5570 GT soft: Android 2.3.4 Gingerbread, ZTE F101

Különben Karma egy N8-cal már tesztelte a füstli képességeit, talán ő is elmondja a véleményét erről a megoldásról (a videó alatt úgy nyilatkozott róla, hogy „működik! Bár kell bele hurkapálca vagy valami más merevítés, mert így kicsit nehéz irányítani”), illetve hasznosságát tekintve mennyire ajánlja a mindennapokban.
Más: almával is lehet kezelni a kapacitív kijelzőket. Habár még nincs teljes körű felmérésem erre vonatkozólag, működik. Előnye, hogy az utcán jobban tolerálhatóbb a látványa, és nem nehezen zsebre is vágható komoly következmények nélkül, ám ezért kompromisszumot kell kötnünk, hiszen alakjából adódóan a kezelhetőség vele nehézkes, és inkább csupán nagyobb kijelzőkhöz (3,5+") ajánlott.
Illat: nem igazán van, amíg bele nem harapunk.
Íz: nagyon finom, bár típustól függ; én kedvelem csaknem az összes fajtáját.
Nyoma: nincs, de vigyázni kell, mert akár betörhető vele a kijelző, sőt az almán barna nyomokat hagyhat a vehemensebb felhasználás (és nem mindenki szereti a bebarnult almarészeket).
Felület (nyálkásság): nem nyálkás, de nem is szükséges, így is működik.
Multitouch-képesség: tableten két almával elképzelhető a megoldhatósága.
Összesen (ár/értékkel): 6, mert sajnos mérete miatt korlátozottan használható, ám olcsó.
Blogom: http://adf.ly/6G3XH
vártam már 1 ilyen tesztet tőletek
jó lett, de én 1 kicsit többet vártam volna... olyan 2 oldalt =)
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

Hehe ti nem vagytok normálisak....és még csodalkozik az asszony hogy mobilarena függő vagyok.....buék nektek
samsung galaxy tab 10.1,galaxy note a nagy úr! xbox 360 , iphone 3g 8gb

csak azon csodálkozom hogy ezt pókerarccal végignyomtátok. Ilyen legyen jövőre is. B.U.É.K mindenkinek!
Nem igaz hogy kibírtátok röhögés nélkül 
Egyébként a Vimeo-t üdvözlöm. Sokkal jobb a képminőség. Igaz az Android-os Flash player valamiért nem hajlandó megnyitni.
Boldog új évet! 
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

Beteeeg 

Logouton mikor jön a bacsis virsli hutes teszt? 
Hatalmas 
Mennyit kellett kivágni belőle, mert elröhögtétek magatok? 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Ez kész :'D Nem vagytok normálisak xD
B.U.É.K. 

Hát ti hülyék vagytok! 
Nagyon jó teszt!
Boldog Új Évet!
[ Szerkesztve ]
Az interneten terjedő idézetekkel az a gond, hogy nem tudjuk kitől származnak pontosan -- Petőfi Sándor
Gondoltam már kapacitív kesztyű beszerzésére.. 
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4
Nem lesz mindig így, bár nem rossz a Vimeo sem, csak fizetős. Most azért oda került fel, mert a YouTube-nak nem tetszett ez a videó és most kivételesen nem volt kedvem újravágni meg új zenét keresni.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

En vegig rohogtem XD Most komolyan virsli tesztes videot neztem vegig?
El se hiszem, hatalmas ! 
I used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee. || iPhone 4S
Tökéletes az időzítés egy ilyenfajta teszthez! 
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

Ez volt az év tesztje.
Annyit azért hozzáfűznék,hogy a Note-nál nincs szükség virslire,mert ott a ceruza hozzá.
Boldog Új Évet!
### Samsung Galaxy S ###

Na ezért szeretem a mobilarénát:
Mindig maximális szakmai felkészültség és körültekintés mellett zajlanak a tesztek, szigorúan vizsgálva mindennemű innovációt.
(Amikből legalább ennyit el is várnánk jövőre, mint idén!
)
Boldog Új Évet nektek, illetve a közösségnek! 
"Multitouchra képes?", hát ez mekkora már!
Majd megkérdezem a hentesnél. 
Sami Koivikko - Sapphire

Vagy a gazdaságos áruházban a húspultnál 

A csípős paprikás füstli nagyon finom. Az lesz vacsira. 
Uncomfortable silences. Why do we feel it's necessary to yak about bullshit in order to be comfortable?
És mi lesz a sok jó virslivel? 
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"
Jó tudni, kolbásszal soha! 
Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Összes hirdetésem: http://goo.gl/OkUDA

Ez az év is jól végződik. Szakmailag nagyon korrekt a teszt, jó tudni, hogy nálatok semmilyen tech újdonságról nem maradok le 
Azt hiszem sokan értékelnénk egy gyűjtői kiadást a kimaradt (értsd elröhögött) jelenetekkel 
B.U.É.K. mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Lenovo Thinkpad Edge E125, Nokia Lumia 800, HTC Desire CM7.1, Wayteq xTab-100s, HTC Legend CM7.1, HTC Hero CM7.1

Amiről a cikk szól, már réges-régen lejárt téma! Anno, ki lett vesézve (virslizve).
[ Szerkesztve ]
Alcatel OneTouch 918D; Acer Aspire 5742Z; BF3: black_Umbrella; BF:BC2: withu0q6
Éljen a bécsi virsli! 
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1
Ez valami eszméletlen beteg. 

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

nagy az isten állatkertje........
Vajon a roppanós műbeles vagy a frankfurti juhbeles a nyerő? esetleg a baromfivirsli? 
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !
Oda van írva, hogy a bécsi az igazi. 
"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

Ez teljesen kész
Biztos van olyan idióta aki virslit pakol a zsebébe... Nekem van egy vékony bőr kesztyűm, az tökéletesen alkalmas alapszintű kezelésre.
www.youtube.com/molnarmate

nem elég átfogó a teszt
..hamár fárasztás ...nem tesztelték az extra hosszút sem a sajtost , sem a chilist meg füstölt virsliket........LOL....és hol van a főzőkolbi , a roppanós Debreceni és a cserkész kolbász al a szója tesztje........ 
Sör is vegyetek a virslis mobilozás mellé az olyan zsenánt ha sör nincs a virsli mellé!
XDDDDDDDDDD
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

Nem tudom, mit szívtok, de kérek én is belőle... 
Ezzel a kis verssel kívánok mindenkinek, de elsősorban magamnak boldog új esztendőt:
Sül a malac, zsírja fröcsög, boldog új évet, te ...öööö...izé...kedves.... 
Jó szerencsét!

A helyzet az ,hogy a válaszom 8.04 percnél van [link] XDDDDDDDDDD
+még ...és már 
Buék

referenciakolbász 
lábszagú a kolbász

Up a virslinek 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
Hat hatalmas volt latni az amugy benchmarkoknak, statisztikakank, processzor-osszehasonlitasnak hasznalt tablazatba ....aaa en lefaradtam 
No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/

Hát az én Troy Lee hosszúújjas kesztyümmel nagyon jól tudok navigálni az X10 mini kijelzőjén..
Én is azon filóztam hogy hogyan bírtátok ki röhögés nélkül, én azért kipakoltam volna a az iPad-re mustárt ketchup-ot majonézt fokhagymás muzsdélyt..
Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is