Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) weiss

weiss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez kész! :DD :DDD

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#2) NixonHUN

NixonHUN
(kvázi-tag)

:D :D F@szályos volt! :C

(#3) akoska23

akoska23
(tag)
LOGOUT blog

Szerintem le kellene vágni a kesztyünek azon ujjait amivel a telefont tervezi nyomkodni a delikvens. Igaz akkor a melegitő funkcióját a kesztyű nem tölti be de virsli sem fog kallódni a zsebben és a kóbor kutyák sem fognak szétmarcangolni :K

B.U.É.K.

Rendkívül türelmes tudok lenni, feltéve, ha a végén elérem, amit akarok.

(#4) GegeWarrior

GegeWarrior
(senior tag)

ÉLJEN A VIRSLI!!!
BÚÉK! :D

REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

(#5) B1T3

B1T3
(őstag)

Hiánypótló teszt! Mióta várok már egy ilyenre… :D

Blogom: http://adf.ly/6G3XH

(#6) weiss válasza akoska23 (#3) üzenetére

weiss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Megoldva :)

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#7) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Na hinnnye.... ez ám a minuszos írás...

Lassan haladok, de sosem hátrafelé.

(#8) gtasystem

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

szerintem teljesen korrekt a teszt..nem éreztem elfogultságot.. :)

szurkoltam a chilis cserkésznek, örülök hogy a végén azért bizonyított.. :)

[ Szerkesztve ]

Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

(#9) Zsolto

Zsolto
(senior tag)

Na látjátok, ezt várom egy szakmai portáltól. Nem bújik ki a feladatok alól, a technológia összes aspektusát feltérképezi, és tudományos megalapozottsággal bemutatja az olvasóknak.
Ez az írás a mobilkommunikációs portálok sztratoszférájának még felsőbb rétegeibe katapultálta a Mobilarénát, hogy ne mondjam, rakétátok átszakította a Hipergalaktikus Burkot, és immár a végtelen határain túlról integettek a konkurenciának.
Gratulálok -- felköthetitek a gatyát 2012-re, mert ezt nehéz lesz überelni :D
BÚÉK, srácok!
Zs

Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu

(#10) Qukac

Qukac
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Az év tesztje... XD BÚÉK!

(#11) Qukac

Qukac
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Jövőre van 1 teszt ötletem strapatelefonok vs pezsgő és egyéb alkoholszármazékok :D

(#12) dpatrickst

dpatrickst
(újonc)

azt a k...a ez kész :D :D :D Hatalmas teszt :)

(#13) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Nocsak, Vimeo-ra lett feltéve... ezentúl mindig így lesz?

Ha jól emlékszem akkor ezt a tesztet Bocha már a Mobilaréna-LG sörözésen emlegette nekem...

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#14) RazorGTR1

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon nagyok vagytok srácok! :C BÚÉK a csapatnak és a fórumozóknak :))

Powered by Nvidia Tegra 3 & HTC Sense # You know you are rooted when your battery last longer then your current ROM

(#15) stbtamas

stbtamas
(kvázi-tag)

Ez kész :C Boldog Új Évet! :R

Dell Inspiron 15R (N5010), Samsung Galaxy Mini S5570 GT soft: Android 2.3.4 Gingerbread, ZTE F101

(#16) B1T3

B1T3
(őstag)

Különben Karma egy N8-cal már tesztelte a füstli képességeit, talán ő is elmondja a véleményét erről a megoldásról (a videó alatt úgy nyilatkozott róla, hogy „működik! Bár kell bele hurkapálca vagy valami más merevítés, mert így kicsit nehéz irányítani”), illetve hasznosságát tekintve mennyire ajánlja a mindennapokban.

Más: almával is lehet kezelni a kapacitív kijelzőket. Habár még nincs teljes körű felmérésem erre vonatkozólag, működik. Előnye, hogy az utcán jobban tolerálhatóbb a látványa, és nem nehezen zsebre is vágható komoly következmények nélkül, ám ezért kompromisszumot kell kötnünk, hiszen alakjából adódóan a kezelhetőség vele nehézkes, és inkább csupán nagyobb kijelzőkhöz (3,5+") ajánlott.
Illat: nem igazán van, amíg bele nem harapunk.
Íz: nagyon finom, bár típustól függ; én kedvelem csaknem az összes fajtáját.
Nyoma: nincs, de vigyázni kell, mert akár betörhető vele a kijelző, sőt az almán barna nyomokat hagyhat a vehemensebb felhasználás (és nem mindenki szereti a bebarnult almarészeket).
Felület (nyálkásság): nem nyálkás, de nem is szükséges, így is működik.
Multitouch-képesség: tableten két almával elképzelhető a megoldhatósága.
Összesen (ár/értékkel): 6, mert sajnos mérete miatt korlátozottan használható, ám olcsó.

Blogom: http://adf.ly/6G3XH

(#17) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

vártam már 1 ilyen tesztet tőletek :) jó lett, de én 1 kicsit többet vártam volna... olyan 2 oldalt =)

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#18) a.sebi

a.sebi
(fanatikus tag)

Hehe ti nem vagytok normálisak....és még csodalkozik az asszony hogy mobilarena függő vagyok.....buék nektek

samsung galaxy tab 10.1,galaxy note a nagy úr! xbox 360 , iphone 3g 8gb

(#19) digio1995

digio1995
(újonc)

csak azon csodálkozom hogy ezt pókerarccal végignyomtátok. Ilyen legyen jövőre is. B.U.É.K mindenkinek!

(#20) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem igaz hogy kibírtátok röhögés nélkül :)
Egyébként a Vimeo-t üdvözlöm. Sokkal jobb a képminőség. Igaz az Android-os Flash player valamiért nem hajlandó megnyitni.

Boldog új évet! :)

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#21) kics1

kics1
(fanatikus tag)

Beteeeg :D:D:D
Logouton mikor jön a bacsis virsli hutes teszt? :D

(#22) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hatalmas :D

Mennyit kellett kivágni belőle, mert elröhögtétek magatok? :DDD

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#23) kovibenyo

kovibenyo
(újonc)

Ez kész :'D Nem vagytok normálisak xD
B.U.É.K. :D

(#24) Thauxeeb

Thauxeeb
(újonc)

Hát ti hülyék vagytok! :D
Nagyon jó teszt!

Boldog Új Évet!

[ Szerkesztve ]

Az interneten terjedő idézetekkel az a gond, hogy nem tudjuk kitől származnak pontosan -- Petőfi Sándor

(#25) korpicschess

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gondoltam már kapacitív kesztyű beszerzésére.. :))

iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

(#26) Bocha válasza rankesz (#13) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem lesz mindig így, bár nem rossz a Vimeo sem, csak fizetős. Most azért oda került fel, mert a YouTube-nak nem tetszett ez a videó és most kivételesen nem volt kedvem újravágni meg új zenét keresni.

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#27) iBlast

iBlast
(fanatikus tag)

En vegig rohogtem XD Most komolyan virsli tesztes videot neztem vegig? :DDD :DDD El se hiszem, hatalmas ! :DD

I used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee. || iPhone 4S

(#28) Maxentius

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

Tökéletes az időzítés egy ilyenfajta teszthez! :DDD

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

(#29) Amalgam

Amalgam
(lelkes újonc)

Ez volt az év tesztje.

Annyit azért hozzáfűznék,hogy a Note-nál nincs szükség virslire,mert ott a ceruza hozzá.

Boldog Új Évet!

### Samsung Galaxy S ###

(#30) frescho

frescho
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez beteg... :))

(#31) aurelius986

aurelius986
(újonc)

Na ezért szeretem a mobilarénát:
Mindig maximális szakmai felkészültség és körültekintés mellett zajlanak a tesztek, szigorúan vizsgálva mindennemű innovációt. :DD (Amikből legalább ennyit el is várnánk jövőre, mint idén! :D )

Boldog Új Évet nektek, illetve a közösségnek! :)

(#32) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

"Multitouchra képes?", hát ez mekkora már! :DD Majd megkérdezem a hentesnél. :DD

Sami Koivikko - Sapphire

(#33) aurelius986

aurelius986
(újonc)

Vagy a gazdaságos áruházban a húspultnál :D

(#34) dipeti

dipeti
(senior tag)

A csípős paprikás füstli nagyon finom. Az lesz vacsira. :))

Uncomfortable silences. Why do we feel it's necessary to yak about bullshit in order to be comfortable?

(#35) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

És mi lesz a sok jó virslivel? :Y

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#36) randras

randras
(őstag)
LOGOUT blog

:R Jó tudni, kolbásszal soha! :C

Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Összes hirdetésem: http://goo.gl/OkUDA

(#37) Tomy Yayo

Tomy Yayo
(tag)

Ez az év is jól végződik. Szakmailag nagyon korrekt a teszt, jó tudni, hogy nálatok semmilyen tech újdonságról nem maradok le :)

Azt hiszem sokan értékelnénk egy gyűjtői kiadást a kimaradt (értsd elröhögött) jelenetekkel :D

B.U.É.K. mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

Lenovo Thinkpad Edge E125, Nokia Lumia 800, HTC Desire CM7.1, Wayteq xTab-100s, HTC Legend CM7.1, HTC Hero CM7.1

(#38) fornettisuti

fornettisuti
(tag)

Amiről a cikk szól, már réges-régen lejárt téma! Anno, ki lett vesézve (virslizve).

[ Szerkesztve ]

Alcatel OneTouch 918D; Acer Aspire 5742Z; BF3: black_Umbrella; BF:BC2: withu0q6

(#39) leslieke

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Éljen a bécsi virsli! :DDD

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#40) echterion

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Ez valami eszméletlen beteg. :Y
:C

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#41) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

nagy az isten állatkertje........

Vajon a roppanós műbeles vagy a frankfurti juhbeles a nyerő? esetleg a baromfivirsli? :O

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#42) echterion válasza (ÉN)közPONT (#41) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Oda van írva, hogy a bécsi az igazi. :P

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#43) Matthu

Matthu
(fanatikus tag)

Ez teljesen kész:) Biztos van olyan idióta aki virslit pakol a zsebébe... Nekem van egy vékony bőr kesztyűm, az tökéletesen alkalmas alapszintű kezelésre.

www.youtube.com/molnarmate

(#44) (ÉN)közPONT válasza echterion (#42) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

nem elég átfogó a teszt :) ..hamár fárasztás ...nem tesztelték az extra hosszút sem a sajtost , sem a chilist meg füstölt virsliket........LOL....és hol van a főzőkolbi , a roppanós Debreceni és a cserkész kolbász al a szója tesztje........ :)

Sör is vegyetek a virslis mobilozás mellé az olyan zsenánt ha sör nincs a virsli mellé! :DDD XDDDDDDDDDD

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#45) dedike

dedike
(PH! addikt)

Nem tudom, mit szívtok, de kérek én is belőle... :C

Ezzel a kis verssel kívánok mindenkinek, de elsősorban magamnak boldog új esztendőt:
Sül a malac, zsírja fröcsög, boldog új évet, te ...öööö...izé...kedves.... :R

Jó szerencsét!

(#46) (ÉN)közPONT válasza dedike (#45) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

A helyzet az ,hogy a válaszom 8.04 percnél van [link] XDDDDDDDDDD

+még ...és már :)

Buék

(#47) davidcsaba93

davidcsaba93
(tag)

referenciakolbász :C

lábszagú a kolbász

(#48) domperke

domperke
(őstag)

Up a virslinek :)

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#49) gzbotii

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hat hatalmas volt latni az amugy benchmarkoknak, statisztikakank, processzor-osszehasonlitasnak hasznalt tablazatba ....aaa en lefaradtam :))

No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/

(#50) LEFTHORSE1

LEFTHORSE1
(őstag)

Hát az én Troy Lee hosszúújjas kesztyümmel nagyon jól tudok navigálni az X10 mini kijelzőjén..
Én is azon filóztam hogy hogyan bírtátok ki röhögés nélkül, én azért kipakoltam volna a az iPad-re mustárt ketchup-ot majonézt fokhagymás muzsdélyt..

Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.