Köszönjük a CL 9-9-9-27 időzítésű memóriát. DOWN! neki. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Köszönjük a CL 9-9-9-27 időzítésű memóriát. DOWN! neki. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
De azért 1,5 V helyett 1,65V-on biztos menne 1333/CL7-et v. 1600/CL9-et a Crucial
A cím alapján AMD-hez nem is jók, túl alacsony feszültségen mennek...
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Hát, jól elaprózzák Mushkin-éknál a dolgot az biztos. Ezerrel mehet a chipek válogatása ennyiféle időzítéshez. A kedves vásárló meg csodálkozik, ha véletlen nem azt kapja amit szeretett volna.
<-ƘƘ-> Rendszerment
Annyi memória van, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük...

Inkább a házam bejáratát rekeszd lécci.
Még ingyen ebédre is meghívlak!
CSS (Hun)Bloodkiller

Alacsony RAM fesz miért nem jó AM3 esetén? 
Tudtommal az AMD Edition OCZ-k is 1,65V-osak.

Sajnálom, hogy nálunk nem lehet ilyen ramokat kapni.... 
Megint sok a 9-es... lesz e vajon über tuning kit DDR3-ból, vagy inkább valamelyik normálisabb Mushkint kell venni egy kis többletért?
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Dehogynem jó, csak a címből ez jön le. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

De lehet, csak engem kell keresni.

lezso6: akkor megnyugodtam. 
Takarékoskodjuk a memórián 1W-ot, a teljesítményen meg 30-40%-ot, ez kell nekünk

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Dehogynem lehet [link]
x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb
Az a Crucial olyan ronda hogy már szép.
Kíváncsian várom, hogy mikor jelennek meg P55-höz a 2600 Mhz-es ramok. 

Mint minden gyártó, ők is a Lynnfieldre gyúrnak.
A 9-9-9-27-re is azért gyúrhattak volna egy kicsit. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

mushkinnal nem szaroznak
keves bejelentes volt, ahol 1600 cl9 a "legalja"
a crucialnal en ugy latom nem az alacsony fogyasztasra mennek, hanem az alacsony eloallitasi koltsegre (kevesebb chip), ami nagyobb adatsuruseget eredmenyez es az ilyen chipek altalaban kisebb feszt igenyelnek, cserebe rosszabbak a specifikacioik, mint ahogy azt lathattuk korabban a 4gb-os ddr2 moduloknal (800 cl6)
erdekes, hogy mushkin nem az xp szerian megszokott bordakat hasznalja ezeken a modulokon, csak a szint tartottak meg 
[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
édes istenem, de bánom, hogy eladtam a 4GB crucial ddr2 ramjaimat
2*1GB 800, 2*1GB 1066.....
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

ezért hasznosak ezek a hirek.
jó lenne minden nap pl 5 ilyen vezércikk, japánban megjelen egy új cucc, de az árát se tudjuk, de van.
legalább csorog a nyál, a nagy semmire. 
..erre mondják azt, hogy: "jó, ha van" kategóriás 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Hát ezt tudtam eddig is, a bajom, a nem magyarországi gari......

csak hogy legyen ilyen jellegu info is, a mushkinok 26-31k kozott mozognak... 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Kétlem, hogy a leggyengébb és legerősebb között mindössze 5k Ft lenne a különbség. De legyen igazad!

ja, az 1 és 2 GB-os modulokkal. ami nekem kéne, az meg hírből se Európában (4GB vagy 2x4 kit). 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Igazodnak a siralmas Core I5 procikhoz

akkor ne hidd el
most kaptam friss arakat, azok alapjan tajekoztattalak 

Nem semmi időzítések...
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

4GB-os DDR3 moduljaid vannak? ha vannak áraid, pls priviben
köszi! 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

miért is siralmas? szidd egy picit az x4 eket is...

ugyan ott, ahol a 400mhz 
anulu: sajnos nincs meg itt az ideje asztali gepeknel 
[ Szerkesztve ]