Na már csak az kéne, hogy a PC elvessze az egyik uccsó exkluzív játék típusát...
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Na már csak az kéne, hogy a PC elvessze az egyik uccsó exkluzív játék típusát...

ne mar, ez a minimum egy lightgun-os jateknal! hogy nezne mar ki, ha mellelonel?
Ez körülbelül, úgy festene mondjuk LANON, hogy sok kis ferde szemű hadonászik szamurájkarddal..
[ Szerkesztve ]
EU: RoCDaN.464 US: SkyMouz.183 ID: skymouz@gmail.com
Frankó lesz ha már a stratégiákat is elkezdik nyomatni konzolon.... mi marad akkor a PC-seknek? 
Becsületesnek lenni annyit tesz: Egy adott helyzetben azt cselekedni, ami a többség szerint elfogadhatatlan.

Becsattogni a boltba venni egy konzolt?
![;]](/dl/s/v1.gif)
no one is taller than the last man standing
Ne aggodj, solitaire es minesweeper mindig lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...
(#7) dying_star
PC-n meg akár lehetne granturizmózni is, naés?
https://www.facebook.com/pages/Sans-View-Photography/344493308906357
Én valahogy nem vágyok rá, hogy egy gombóc fagyival irányítsak egy RTS-t. 

Na azt megnézném, ha valaki így tolná 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Remélem azért a fekete macskát se tolják át ps3 ra. 
Becsületesnek lenni annyit tesz: Egy adott helyzetben azt cselekedni, ami a többség szerint elfogadhatatlan.

Nem kell bedolni egy egyszeru marketingnek. Wii sincs rele RTS-ekkel, ez se lesz. Megneznem par RTS fan karjat ha par meccset ilyen marhasaggal nyomnanak 
Egyszeru marketing semmi mas
Sight. Sound. Speed.

Pedig így lesz. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Már PS2-n is volt Age of Empires 2. Igaz, egérrel (is) kellett (lehetett) játszani.
Sőt, Sega Megadrive, Dune2.
Bazinga!
Igen, de nem sokan játszottak vele. Az RTS azért eléggé PC exkluzív műfaj máig is.
Prof01: Nagyon remélem, hogy nem.

Nos igen, valahol hallottam, hogy a legprofibb multisok másodpercenként 3+szor kattintanak, valamint ugye billentyűvel vezérelnek rengetek dolgot (GYK hotkey
) -- SC multiban billentyű nélkül például nekiállni is esélytelen, egy gyengének számító ember is oda-vissza ver... 
De speciel, próbáltam a Boxon FPS-elni, mert sokan azt mondták, hogy ilyen király olyan király, nem is érzed meg, hogy analóg kar és nem egér... Mondjuk azt tudni kell, hogy régen elég komoly szinten UT-ztam, jó egérrel, billentyűvel stb. Na most, ezzel az analóg ratyisággal célozni nem lehet normálisan, lassú a válaszideje, túlmegy a célponton, ha kicsit akarsz mozdítani, nagyot mozdul, gyakorlatilag az egyetlen dolog amiért nem haltam meg (GoW2), mert olyan gagyi szinten van megcsinálva a játék, hogy gyakorlatilag 3-4 tár töltényt testközelből is kibír az edzett katona... 
Szóval, még mindig, FPS, RTS = PC, és az is marad...
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX