Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez érdekes a slotokkal... vajon elmegy majd erre az SSD? Közvetlenül a lapon integrált SSD vezérlő, hozzá slotok, és mint most a memóriát, úgy lehet pakolni bele a tárhelyet.

Ha már a HLNAND technológia leleplezése a cikk, akkor lehetne némi infó benne, hogy mi is az a HLNAND, mert ebből semmi nem derült ki,csak hogy van egy vezérlő, ami ekkora tempóra képes... de hogy ez a most elterjedttől miben tér el, arról semmi.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) fLeSs válasza Male (#1) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

A HLNAND nem egy memóriatípus mint a sima NAND, hanem a vezérlő maga, annak az elnevezése. Hyperlink NAND architektúra.
Az a lényege, hogy egy csatornán olyan sávszélt képes elérni, mint az átlagos SSD-k 10 csatornán, legalábbis ez áll a doksikban.
Egyébként itt a leírás.

[ Szerkesztve ]

(#3) Male válasza fLeSs (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi a linket!

Kicsit zavaros volt a hír alapján, hogy most ez mi is, meg a NAND chipeken is rajta a HL felirat. Szóval akkor ez csak egy komolyabb vezérlő...

Viszont a link fényében ezt még javítani kéne akkor: "egyelőre FPGA tokozású vezérlést használ"... az FPGA jelen esetben nem tokozás, hanem egy Xilinx Virtex-5 FPGA.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#4) AndrewTdi

AndrewTdi
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ebből 2-t RAID0-ba! :DD

hirdetéseim: http://href.hu/x/ga1s || http://andrewtdi.mybrute.com/

(#5) zazahoho válasza AndrewTdi (#4) üzenetére

zazahoho
(őstag)

az nem lenne gyenge,de kicsit szerintem várnunk kell még rá ;]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#6) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

világvége szimulációkat futatnék rajta :DD

-=The digital artist of the darkside=-

(#7) TESCO-Zsömle válasza zazahoho (#5) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pénz kérdése... :P

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#8) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Idővel majd a halandókhoz is eljut! :)

(#9) ivana

ivana
(kvázi-tag)

Bocs véletlenül írtam.

[ Szerkesztve ]

"I only believe in statistics that I doctored myself." Winston Churchill

(#10) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

Azt olvastam elsőre a címnél, h a MOSZAD leleplezett vmi új HLN akármilyenes influenzát... :)) :Y

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#11) zazahoho válasza TESCO-Zsömle (#7) üzenetére

zazahoho
(őstag)

Az már igaz :K ,de lehet a mi pénzünk (Hungary)elég kevés lesz az első példányokhoz ;]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#12) Silentfrog válasza zazahoho (#11) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Nekem még egy normális ssdhez is kevés sajnos

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#13) veector válasza Joachim21 (#10) üzenetére

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

Ugyanannyiba kerül... :D

(#14) M. Andris

M. Andris
(lelkes újonc)

ocz nek és a supertalentnek rég vannak olyan ssd rendszerü megoldásai ami pciexpress csatolon megy szintugy cserélhetöek a modulok és 1.5gb/s sebességre képesek már

(#15) MrTwister válasza Joachim21 (#10) üzenetére

MrTwister
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Detto :DD Ejjj ezek a rossz beidegződések :N

8800GT-m nem jöhetett volna létre ha nincs: Antos :-)))

(#16) zazahoho válasza Silentfrog (#12) üzenetére

zazahoho
(őstag)

én sem adok ssd-ért ,még pénzt lesz az olcsóbb is és nagyobb kapacitású ;]

(#17) fLeSs válasza zazahoho (#16) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

ne akarjál dugni sem, mert később jobban fogod kívánni. :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.