10 hangszóró, 1 TB, Diamond 3D, 6000 zöldhasú. 
No comment, globális válság van, kivéve a sejkeket. 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

10 hangszóró, 1 TB, Diamond 3D, 6000 zöldhasú. 
No comment, globális válság van, kivéve a sejkeket. 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Majdcsak olcsóbb lesz, hiszen még most jelentették be. 
Ellenben a hírben említett "A Full HD-s felbontással operáló LCD tévék képesek a 3D-s tartalmak megjelenítésére, megkapták a vállalat saját fejlesztésű Diamond 3D Engine Pro3D technológiáját" gondolatról egyetlen részlet nem derül ki. Azt hittem ez egy nagy dolog, amit érdemes ennél az egyszerű marketingmaszlagnál jobban kiemelni. 
jancsiga

Nem semmi tv-k. Ilyenen már el lehet házimozizgatni egy villában. (Mert aki ilyet vesz tuti nem panelba teszi.)
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

Asszem veszek egy 55"-ost a fürdőszobába. 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Azt azért figyelitek? "A cég a lézeres háttérvetítés technológia egyik élharcosa, és már akkor 3D Ready tévéket dobtak piacra, amikor a nagyok még nem is nagyon foglalkoztak ezzel a szegmenssel.
Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.