Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) szunya1

szunya1
(senior tag)
LOGOUT blog

Inkább nem hulladék tervezéssel, gyártástechnológiával,hűtéssel stb stb kellene növelni az élettartalmat.

(#2) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ha még legalább 5 évig akarják virítani a 360-ast a boltok polcain, az szerintem nem túl jó dolog.

Lehet nincs igazam, de így úgy érzem, hogy a konzolok a "hatalmas" tartalékok ellenére visszafogják a játékokat, sebességben és látványban is. Mármint magát a fejlődést. Pedig a valóság az lenne, hogy egy konzolt is le kéne cserélni ~2 évente, akárcsak mondjuk egy vga-t.

Persze ez a konzolpiac ellen szól.

(#3) Integra

Integra
(Jómunkásember)

profitmaximalizálásnak hívják ezt:)

(#4) KG.

KG.
(kvázi-tag)

Ezzel mi PC-se csak szívni fogunk, mert a konzolok csak DX9-et tudnak, hiába DX11 PC-n de a legtöbb játék kozolport, és ez meg is fog látszani rajtuk, ennyit a grafika fejődésről, az elkövetkezendő 5 éveben! :O

Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!

(#5) TomLion

TomLion
(tag)
LOGOUT blog

Pc-n is lesz tesszalláció a Mass Effect 2-ben? :DDD

[ Szerkesztve ]

''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''

(#6) Exelsior

Exelsior
(tag)

ennek örülök meg nem is. mert PC vagyok de unom hogy midig ujitani kell a pc-t vagyis sokba kerül.boxal ellentétben nem kell és fél éve vettem egy X-box 360-at mert a PC-m nagyon sok pénzemet elvitte,és legalább nincs olyasmi gondom hogy szaggatás stb. a Natal-al kapcsolatban meg nagyon is bízok ahogy sok mindenki,erősen ajánlott vétel lesz ha kijön és ha nem lesz nagyon drága.

Device: HTC Desire PVT4 | S-ON |.HBOOT: AlphaRev CM7/R2 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: Runnymede AIO V6.0.4.3 Special Edition [Stable] Recovery: 4EXT (v1.0.0.4 RC2)MicroSD: Kingston 8GB Class 6

(#7) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Ez akár egy lehetőség is lehet a PC számára, hogy a grafikai előnyét kihasználva exklúzív legyen.

(#8) leviske válasza antikomcsi (#2) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Natal nem véletlenül jött. Feltételezem, hogy egyre inkább a Wii szerű játékokra lesz helyezve a hangsúly X360-on is, a komolyabb teljesítményt igénylő játékokat pedig valószínűleg átcsoportosítják a Windows Live-ra. (Elvégre annak az erősítése is kulcsfontosságú a Microsoft szempontjából nézve.)

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#9) einstein

einstein
(senior tag)

Az, hogy még legalább öt évig lesz x360 nem feltétlen jelenti azt, hogy nem lesz mellette más. ;]
Egyébként meg furcsa is lenne, ha akár az MS, akár a Sony azzal állna elő, hogy most már ne vegyetek új konzolokat, mert 1,5 év múlva itt a következő. :)

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#10) adorjant

adorjant
(senior tag)

szerintem nem rossz dolog,ha megveszel egy konzolt,és hosszabb ideig tudod használni,mint gondoltad.
a pc-s játékipar meg nem fontos nekik... :(
sajnos ilyen irányban haladunk

(#11) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet PS2-est kapni újonnan? Igen. Pedig lassan 10 éves lesz!

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#12) Enton válasza Zanik (#11) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Viszont sima Xbox már fehér holló kategória.

Family Guy Online - Closed Beta

(#13) hétalvó válasza Enton (#12) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Mert tul jo volt.
Imadtam. Megbizhato egy szerkezet.

gyúrunk vazze

(#14) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Megy a pókerarc ezerrel. "Nem tervezünk HDMI-s Xbox-ot" ismerős valakinek? ;] Az eredeti szövegben azt mondja, hogy még a félidőt sem érte el az Xbox 360. Nagyon necces lenne ha ezt a következő kiadásig értené. Ha meg úgy értette akkor kamu az egész, csak nem akarnak ilyen fontos stratégiai lépéssel idő előtt előjönni.

Az viszont simán lehet, hogy a Wii HD ellenfeleként a casual piacból is hasítani akarnak és azért lesz hosszú életű a 360. Ide csatolódik a Natal is. Engem mondjuk nem érdekel a casual és nem kívánok a levegőben drungatni órákon át egy autóversenyben. Fárasztó és gagyi.

Egyébként egy olcsó GPU frissítéssel tényleg ki lehetne tolni az élettartamot ha moduláris lenne a rendszer. Egy Radeon 5750 csodát művelne 1080P-ben egy zárt, konzolos környezetben.

twitter: MatrixfanLive

(#15) Integra válasza leviske (#8) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

elmondani nem tudom, hogy beleuntam már a wii féle ugrálásba.
inkább megyek edzésre normálisan.
:)

(#16) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A pláne az egészben az, hogy rossz a végkövetkeztetés. A mai napig lehet kapni ps2-t is, tehát ez nem jelenti azt, hogy 5 évig nem jelenik meg újabb változat.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#17) kelzsoca válasza M@trixfan (#14) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egy Radeon 5750 csodát művelne 1080P-ben egy zárt, konzolos környezetben.

Minden bizonnyal :))

ATi Radeon HD5750:

Matematikai számítás: 1008 GigaFlops (1,008 teraFLOPS)

ATi Radeon HD5770:

Matematikai számítás: 1360 GigaFlops (1,36 teraFLOPS)

Playstation3's Nvidia-designed graphics processor ~ GPU:

1.8 TFLOPS / Teraflops floating point performance.

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#18) JColee válasza kelzsoca (#17) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

ez hülyeség :)
ne mond nekem, hogy egy g70es gpu 550 mhzen ennyit tud :N

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#19) jookomak válasza JColee (#18) üzenetére

jookomak
(senior tag)

"enyhén" aládolgozik a cell processzor. gpu szinte csak kiteszi a képet a szemünk elé.

Eladó NFL Pittsburgh Steelers baseball sapka http://href.hu/x/gpnb

(#20) kelzsoca válasza JColee (#18) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Látod, ezek mennek, egyébként is a konzolokba időtállóbb vga kellett, ezt hülyeség is hasonlitgatni egy 5750-hez mint az előttem már megtették :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#21) JColee válasza JColee (#18) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

utánanéztem, mindenhol ennyit írnak rá, de valami akkor sem klappol, ennyi nem lehet :F
jöhetne egy szaki, aki megmondja a frankót

[ Szerkesztve ]

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#22) Peetig

Peetig
(lelkes újonc)

Aki esetleg nézi Angry Video Game Nerd tesztjeit, ott nem egy helyen szerepelnek halott ötletek a konzolok élettartamának növelésére. Legjobb példa az Atari Jaguar és annak CD-s kiegészítője. Nekem ez jut eszembe a Natalról is. Remélem tévedek.

PC foreva :D

Compaq Armada 7400.

(#23) Bluegene válasza kelzsoca (#17) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez nem ilyen egyszerű, vagy azt mondod hogy a 2005-ben tervezett playstation3 többet tud
mint egy GTX 285? (1,1 körüli tflops)

egyébként: [link]

NVIDIA CEO Jen-Hsun Huang stated during Sony's pre-show press conference at E3 2005 that the RSX is twice as powerful as the GeForce 6800 Ultra.

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#24) kecsawi

kecsawi
(kvázi-tag)

Jó lenne de be kéne üzemelni a pc-vel giga wlan kártyán keresztül a media center extendert... :F Hol van erre segítség? nem találom :O

(#25) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy dolgot nagyon elfelejtetek! Az utóbbi években rohamosan fejlődött a grafika, szinte már csak ebben versenyeznek a PC-s játékok, és közben mindenki panaszkodik a játékélmény hiányára, a történet elnagyoltságára, stb. Nos, ha behatároltak a hw lehetőségek, akkor előtérbe kerülhet a tartalom...

(#17) kelzsoca: Nem kellene keverni a programozható, kvázi szabadon használható számítási teljesítményt (shader-kódok) önmagában a fix-funkciós teljesítményt is magában foglaló számokkal...

(#19) jookomak: Ez ebben a formában nem igaz.

(#26) Palika71

Palika71
(őstag)
LOGOUT blog

2 éve lett egy kis pénzem, Építettem egy jó kis PC-t, játékra. Jól felhúzott 8800GTS + széthajtott C2D. Megvettem a boltban az NFS:Carbon-t, meg az Outlaws-t. Mert régi vágyam volt, hogy úgy játszhassak a kedvenceimmel, hogy a program nyújtotta grafikai lehetőségeket maximálisan kihasználhassam, a gyártókat megfizethessem, és legyen supportom.
Mindkét játéknak kompatibilitási problémái voltak, mert a support szerint: " a VGA annyira új, hogy a program nem tud 100%-osan együttműködni a grafikus vezérlővel".
Gyakorlatilag izélhettem a csúcs-gépemet, meg a jogtiszta játékaimat. :W
Ezen akkor úgy felhúztam magam, hogy a PC-mből noti lett, játszani meg csak Xbox 360.
Azóta minden OK. Nem is kell a vason változtatni, csak jó játékokat kell írni

X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek

(#27) Gl4diator válasza Palika71 (#26) üzenetére

Gl4diator
(kvázi-tag)

:W user error :DDD

[ Szerkesztve ]

(#28) VaniliásRönk válasza Gl4diator (#27) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

:K Köztudott volt, hogy akkoriban a ForceWare inkább BugWare nevet érdemelt volna.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#29) kelzsoca válasza dezz (#25) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor meséld el nekünk, ha már ennyire vágod a témát, hogy mennyire is erős a PS3-ban lévő gpu, de mondhatjuk az Xbox360-at is, az egyikben Nvidia a másikban ATI chip :)

(#30) dezz válasza kelzsoca (#29) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A PS3 GPU-ja lényegében egy GF 7900GT, kiegészítve pár újabb shader-utasítással, hangkezeléssel és a PCI-Express interfész helyett egy másikkal a Cell proci felé. A programozható, szabadabban használható shaderteljesítményét láthatod a linkelt oldalon. De emellett jóval több fix-funkciós egység van benne, mint a későbbi sorozatokban.

Az Xbox360 GPU-ja valahol a HD 19xx és a 28xx között van valahol.

Viszont: ezekből normális optimalizációval sokkal több kihozható, mint ami PC-n szokás, mert az utóbbinál sokféle kártyán kell megfelelően futnia a játéknak, így nincs idő minden egyes hw-re külön a végletekig finomítgatni a dolgokat (így is több különböző code-path-ra van szükség [DX9-10-10.1-11]), meg amúgy is úgy vannak vele, hogy majd szíveskedik a kedves vevő újabb videokártyát venni, ha nem elég gyors a játék. Konzolon meg abból kell minnél többet kihozni, ami van, de az legalább nem változik évente, megéri vele behatóbban foglalkozni.

[ Szerkesztve ]

(#31) brd válasza Peetig (#22) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Az mekkora, szinte minden video-t végigröhögök. :)

A Jaguar-nál, ahogy mondja, hogy olyan, mint egy ba???tt wc, aztán prezentálja is a végén. :D

Nekem a Sega Genesis+CD+32 bit monster tetszik még "nagyon" ( ...és ahogy mondja a srác, hogy úgy néz ki, mint valami tumor :D ).

One trend a day keeps the doctor away

(#32) kelzsoca válasza dezz (#30) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Köszöntem uram, és le is írtad a konzolok lényegét, illetve azt hogy miért tudnak erre a viszonylag "régi" architektúrára is olyan gyönyörű játékokat készíteni mint mondjuk az Uncharted 2 :)

(#33) M@trixfan válasza kelzsoca (#17) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

A zen nyugalmával lélegezd be amit dezz írt a 30. hsz-ben! :R A FLOPS-szal szeretnek dobálózni: mindig szintetikusan, ideális helyzetben a gyártó kedve szerint. Az megint tekjesen más kérdés, hogy milyen szervezése van hardveresen a GPU-nak és miként oszlik el a teljesítmény. Túlzott példa, de kb. olyan mint Hi-Fi hangfalat Watt alapján választani.

twitter: MatrixfanLive

(#34) eeaa

eeaa
(senior tag)

...gondoltam, hogy ez lessz, ....a nextgen. konzolok meg tuti, hogy dupla ennyi ideig lesznek pengetve...

(#35) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Hmmm

Ha vége ennek a szutyok válságnak (talán 1 év... talán...) akkor lehet venni kéne egy X360-at meg valami finom full HD-s LCD tévét aztán azon lehet mókázni. Na meg még ha egy Natal is ott sasol a polcon és valami jó kis FPS gamet kihoznak (esetleg Crysis 3 ;] ) akkor az lenne a totális élvezet :))

Kezd iPon szint lenni...

(#36) leviske válasza Integra (#15) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Te igen, de a Wii eladásait nézve, sokan nincsenek ezzel így. :)

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#37) tony95

tony95
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Az X360 még sokáig fog élni szerintem.

All you need is love! - The Beatles

(#38) x_o_n

x_o_n
(PH! addikt)

szerettem az x360am de az a borzalmas zugás...én részben emiatt adtam el,nagyon hangos...

:igényes festés vállalok referenciákkal:::::Diablo 3: Guest Pass -t keresek!!:::

(#39) Adonimus válasza tony95 (#37) üzenetére

Adonimus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Így van. Bár én egyszer játszottam még vele össz-vissz, de elég volt. Ez a kar-os irányítás nekem nem adja. Egér-bill. Az az igazi. :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.