Hát ez sem nyújt semmi extrát,teljesen átlagos ház minden szempontból.Sajnos az ára nem átlagos,persze nekem a fazonja sem tetszik,de ez izlés kérdése.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
HANDO88
(fanatikus tag)
Nem értem hogy miért jön ki minden új ház 20-21 cm szélességgel,mintha ez valami bűvös szám lenne
. A proci hűtők meg elérik már a 16-18 cm-es magasságot és beszerelhetetlenek ezekbe a házakba,vagy nem rakod fel az oldal lapot.Jó lenne ha össze dugnák a fejüket az illetékesek.Amúgy nem nagy durranás a házikó.
Szerintem legtöbbet a ph-s tagok költöznek mert mindenki akkor hagyja el a gari papírt.

kenwood3
(PH! addikt)
Egyetértek
! De nekem a legnagyobb csalódást a Raidmax új házai okoztak ! Teljesen elvesztették a stílusukat
!

gafz
(újonc)
Újabb CM 690 reinkarnáció... ez alapján az alaplap mögötti rács mögött van egy lapos 8 cm-es venti...
bárcsak 830-as reinkarnációt hozna már ki valaki. szinte beszerezhetetlen az a stacker, pedig mennyire gyönyörű... ez pedig számomra is kiábrándító...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
"Teljesen elvesztették a stílusukat " Talán azt,hogy vékony lemezből csinálják ami hajlik mint a papír? mert régen csak ilyen házat gyártottak
[ Szerkesztve ]
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Erre ez érvényes a szememben: Jó pénzért, szemetet.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Sicilian
(őstag)
Belseje lehetne jobb megoldásokkal teli is 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

kenwood3
(PH! addikt)
Én a külsőségekre gondolok !

Góliát
(senior tag)
Ennek a házikónak vannak egetrengető méretei? 
Becsület-Tisztesség-Szeretet
Ha sokat dobnak le egyszerre elég magasból, még eget rengető is lehet. 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Góliát
(senior tag)
Te már megint sokat ittál! 
Ha már ennyi helyet kialakítottak a ventilátorok számára, a kábelek elvezetésére is odafigyelhettek volna. Maga a ház pedig szerintem egyáltalán nem szép.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Milka 78
(őstag)
Igen csak felejthető darab.Holnap már nm is emlékszem rá... 
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--
Nem is igaz 
De miért már megint?
![;]](/dl/s/v1.gif)

Góliát
(senior tag)
Miért ne?! 
Basszus, ha mindenhova beszerelik a vintilátorokat, le kell majd szögelni, hogy el ne repüljön ez a rondaság...
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}
![;]](/dl/s/v1.gif)

Boxi88
(őstag)
Se nem szép, se nem korszakalkotó...
Nem tetszik!

Fr3eWar
(senior tag)
~100 ajrójért akkot inkább a kicsi HAF-ot vinném.. Mondjuk szívesen meghallgatnám hogy mennyire hangos az a 4 db 12cm-es venti az oldallapon. (lehetne rakni oda egy QUAD Radiátort
)
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

Shono
(fanatikus tag)
Ez a házikó kb egy az egybe CM RC 690, minimál design-nal.

maláj
(őstag)
tetszik de ennyi pénzért inkább nem ![;]](/dl/s/v1.gif)
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Sotho
(senior tag)
Felőlem lehet vékony anyagból, ha krómacél.

Chanel
(kvázi-tag)
Ez egy az egybe CM RC 690? Ne viccelj ,az sokkal jobb ház.össze sem hasonlítható a két ház.Abban sokkal több anyag van,minőségi kábel elrendezés,profi hd fiokok,stb....és szerintem sokkal szebb is.
Ez sajnos felejthető minden szempontból.Talán 10-12000ft-os áron még elfogadható lenne.
[ Szerkesztve ]