Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát ez sem nyújt semmi extrát,teljesen átlagos ház minden szempontból.Sajnos az ára nem átlagos,persze nekem a fazonja sem tetszik,de ez izlés kérdése.

(#2) HANDO88

HANDO88
(fanatikus tag)

Nem értem hogy miért jön ki minden új ház 20-21 cm szélességgel,mintha ez valami bűvös szám lenne :F . A proci hűtők meg elérik már a 16-18 cm-es magasságot és beszerelhetetlenek ezekbe a házakba,vagy nem rakod fel az oldal lapot.Jó lenne ha össze dugnák a fejüket az illetékesek.Amúgy nem nagy durranás a házikó.

Szerintem legtöbbet a ph-s tagok költöznek mert mindenki akkor hagyja el a gari papírt.

(#3) kenwood3 válasza Duree (#1) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Egyetértek :R ! De nekem a legnagyobb csalódást a Raidmax új házai okoztak ! Teljesen elvesztették a stílusukat :W !

(#4) gafz

gafz
(újonc)

Újabb CM 690 reinkarnáció... ez alapján az alaplap mögötti rács mögött van egy lapos 8 cm-es venti...

(#5) blackrulz válasza gafz (#4) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

bárcsak 830-as reinkarnációt hozna már ki valaki. szinte beszerezhetetlen az a stacker, pedig mennyire gyönyörű... ez pedig számomra is kiábrándító...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#6) 14adam válasza kenwood3 (#3) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Teljesen elvesztették a stílusukat " Talán azt,hogy vékony lemezből csinálják ami hajlik mint a papír? mert régen csak ilyen házat gyártottak

[ Szerkesztve ]

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#7) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre ez érvényes a szememben: Jó pénzért, szemetet.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#8) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Belseje lehetne jobb megoldásokkal teli is :((

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#9) kenwood3 válasza 14adam (#6) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Én a külsőségekre gondolok !

(#10) Góliát

Góliát
(senior tag)

Ennek a házikónak vannak egetrengető méretei? :Y

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#11) Ł-IceRocK-Ł válasza Góliát (#10) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha sokat dobnak le egyszerre elég magasból, még eget rengető is lehet. :DDD

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#12) Góliát válasza Ł-IceRocK-Ł (#11) üzenetére

Góliát
(senior tag)

Te már megint sokat ittál! ;)

(#13) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Ha már ennyi helyet kialakítottak a ventilátorok számára, a kábelek elvezetésére is odafigyelhettek volna. Maga a ház pedig szerintem egyáltalán nem szép.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#14) Milka 78

Milka 78
(őstag)

Igen csak felejthető darab.Holnap már nm is emlékszem rá... :N

--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

(#15) Ł-IceRocK-Ł válasza Góliát (#12) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is igaz :B
De miért már megint? :D ;]

(#16) Góliát válasza Ł-IceRocK-Ł (#15) üzenetére

Góliát
(senior tag)

Miért ne?! :P

(#17) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Basszus, ha mindenhova beszerelik a vintilátorokat, le kell majd szögelni, hogy el ne repüljön ez a rondaság...

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#18) Ł-IceRocK-Ł válasza Góliát (#16) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

;]

(#19) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Se nem szép, se nem korszakalkotó... :( Nem tetszik!

(#20) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

~100 ajrójért akkot inkább a kicsi HAF-ot vinném.. Mondjuk szívesen meghallgatnám hogy mennyire hangos az a 4 db 12cm-es venti az oldallapon. (lehetne rakni oda egy QUAD Radiátort :P )

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#21) Shono

Shono
(fanatikus tag)

Ez a házikó kb egy az egybe CM RC 690, minimál design-nal.

(#22) maláj

maláj
(őstag)

tetszik de ennyi pénzért inkább nem ;]

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#23) Sotho válasza 14adam (#6) üzenetére

Sotho
(senior tag)

Felőlem lehet vékony anyagból, ha krómacél.

(#24) Chanel válasza Shono (#21) üzenetére

Chanel
(kvázi-tag)

Ez egy az egybe CM RC 690? Ne viccelj ,az sokkal jobb ház.össze sem hasonlítható a két ház.Abban sokkal több anyag van,minőségi kábel elrendezés,profi hd fiokok,stb....és szerintem sokkal szebb is. :K Ez sajnos felejthető minden szempontból.Talán 10-12000ft-os áron még elfogadható lenne.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.