Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) VictorHUN

VictorHUN
(fanatikus tag)

Csak a neve miatt fogy semmi másért

Battlefield 3 Server: HungarianField Debrecen Civis Server

(#2) HS 2142

HS 2142
(őstag)

Az Ubi, mint kiadó, kimaradt innen: "10. Tom Clancy's HAWX 2 "
Amúgy én a Sniper: Ghost Warrioron lepődtem meg...

The sky is falling on me as your hand's turning old and weak. I'm giving myself upon to thee, a futile sacrifice gone sere.

(#3) adam014 válasza VictorHUN (#1) üzenetére

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

Valószínűleg, bár a top játékok általában a nevük miatt szoktak fogyni. Bár szerintem nem lett rossz egyáltalán a játék, csak a hosszához képest azért drága, de nekem tetszett.

origin/bf3: adam014, steam: pogonavitticeps | A Heartless klánban tagfelvétel van, ha gondolod jelentkezz: www.heartless.battlefield.hu

(#4) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

nagyon helyes, szerintem megérdemli jó játék lett
meg ezt látva gondolom több dlc is fog jönni :DD

(#5) gempula válasza VictorHUN (#1) üzenetére

gempula
(tag)

Szerinted.

Just when I thought I was out... they pull me back in!

(#6) zH. válasza VictorHUN (#1) üzenetére

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nem csak a neve miatt fogy. Kb. negatívum ,hogy rövid lett és a physx. Mást fel tudsz hozni? :) A történet folytatódik tovább DLC-kben és valszeg pótolják a "hiányosságokat" is.
Igaz ,hogy lehúzás ,de én több éve nem játszottam ilyen hangulatos játékkal.

just be

(#7) HaZsolt

HaZsolt
(senior tag)

Egy év játéka szavazáson megszerezhet komoly helyeket. A bronzra tippelek:)

Xtreme 3D Team Hungary

(#8) zH. válasza HaZsolt (#7) üzenetére

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

+ szerintem a DLC-k is kapnak majd helyet DLC díjaknál..
Egyébként holnap jön.

just be

(#9) cserewarrior

cserewarrior
(lelkes újonc)

Nekem nagyon bejött! Így igaz hogy rövid lett... De majd a DLC-k kárpótolnak! :)
Free ride-ot nyomatom addig :)

"Hogy én mit akarok? A világot, fiacskám, a világot!" Antonio 'Tony' Montana

(#10) Johnny Cage

Johnny Cage
(PH! addikt)

hát, a sajtó alaposan szétszedte és a gamerankings-en sem áll valami előkelő helyen, főleg, hogy egy ennyire felhájpolt játékról van szó.. meglátjuk mi lesz belőle.

(#11) Johnny Cage válasza zH. (#8) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

hogyan húzzuk le a a játékost című történet. már elnézést, de 60 dollár az alapjáték. ráadásul egy ilyen kaliberű játéktól én elvárnám, hogy komplett játékot kapjak ezért az árért és ne DLC-kből rakosgassák össze (plusz pénzért persze), mint a frankensteint...

(#12) Prézli21 válasza zH. (#6) üzenetére

Prézli21
(senior tag)

Nálad egy plusz grafikai feature negatívum? :U

Remember when there was a tomorrow. Remember where it all began. Remember Reach.

(#13) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Kövi héten nálunk is első lesz :F

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#14) kommunism válasza Prézli21 (#12) üzenetére

kommunism
(fanatikus tag)

Ez nem plusz csak 1 ok hogy az ati-amd kártyások sz....janak, meg lehet ezt valósitani mindenféle psyhix nélkül is.

Ha a menyország kapujánál állsz a következőket fogod látni, Szent Pétert, Jézust, és Filippo Inzaghit......

(#15) sagesz93 válasza Prézli21 (#12) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

az, mert lósz*rt se ér, azért voltak játékok ahol sokkal több volt a különbség.
persze a gépet ugyanúgy eszi, meg volt valami hiba is az egészben.

(#16) Piloss

Piloss
(senior tag)

"08. Sniper: Ghost Warrior (City Interactive)"

:DDD

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

(#17) zH. válasza Prézli21 (#12) üzenetére

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

Ezeket a pitiáner alap effekteket ,hogy hullik a törmelék meg megmagad a földön megoldhatták volna Physx nélkül is. Így igen ,az. Játszhatatlanul lassú lesz dedikált physx kari vagy egy felsőkategóriás nv nélkül.

[ Szerkesztve ]

just be

(#18) suti_88

suti_88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A játék sztem jó. Bár a főszereplő karaktere nem anynira szerethető, mint Tommy Angelo, főleg azért nem, mert nekik nincsnenek elveik, és kinézetre is sokkal barátságtalanabb. Továbbá ott ment el negatív irányba a dolog, hogy a Take Two-hoz került a project.

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#19) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak én érzem úgy, hogy ilyen mezőny ellenében illik jól teljesíteni? Főképp az után, hogy ilyen jó demót dobtak ki kedvcsinálónak.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#20) BalaNce87 válasza VictorHUN (#1) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Ennyi erővel mindent a neve miatt vesznek legalábbis cod fifa nfs ide tartozik, szimplán jó játék és ezért veszik, valaki lehet nem is ismeri az 1-et és megvette a másodikat. Jó játék csak hiányos, dlc-el lesz majd teljes a játék, ami hát igen b..szák meg, de most kb minden játék dlc-vel lesz teljes és ráadásul az a dlc nem kis pénz, alapból vicc hogy pénzt kérnek el érte aminek normális esetben a játékhoz kéne tartoznia. Ez az egész üzlet és nem más, alkalmazkodni kell ehhez, mert most ez a divat hogy jelentéktelen dolgokért pénzt kérjünk.
Tudják hogy szar lesz a köv nfs mégis megveszik mert nfs, ilyen egyszerű a képlet, de ennél ez pont nem igaz.

(#21) Rexdemon

Rexdemon
(kvázi-tag)

Naná, hogy a fogy a neve miatt, az nem i baj; viszont a játék óriási csalódás, az elszalasztott lehetőségek cirkusza. Nincsen egy rohadt mellékküldetés sem, a teljesen frankón kidolgozott NPCk le sem sz*rnak minket, simán csak autókkal furikázni, bezúzatni azokat vagy boltokat kirámolni (btw ua úgy megy minden ott is, semmi blikkfang nincsen benne) pedig 1. monoton és unalmas 2. 0 kihívás 3. ÉRTELMETLEN, mert a pénzzel semmit, de semmit nem tudunk kezdeni - kocsituning fillérekből megvan, fegyver/lőszer hullik bőven a questek alatt, ruhát venni sem kell, mert ha van kettő és azt cserélgeted, akkor is elfelejtenek a rendőrök. Itt gürizünk, embereket lövünk halomba, "lopunkcsalunknyomorbadöntünk", de minek? SEMMIT nem tudunk kezdeni a pénzzel. A Mafia2 sztem max 5-6 óra tiszta játékból áll, a többi az átvezető animáció - azok jók, sőt remekek, de könyörgöm, filmet veszek 12.000,- Ft-ért? Látvány/hangulat/irányítás: 8/8/9, játékélmény/elégedettségi fok: nálam 3.
Már csak a Duke Nukem 4ever van, amiben lehet csalódni, alig várom :(

"Imago animi sermo est" - vagy amit írsz :)

(#22) GReddy

GReddy
(fanatikus tag)

Egyáltalán nem a neve miatt fogy. Sőt, a neve miatt én biztos nem vettem volna meg, lévén nem szerettem a Mafia-t. A kettő hangulata (sőt, Hangulata) viszont annyira el lett találva, hogy minden nyűgével együtt vastagon megéri az árát. Ott van, ahol lennie kell.

Dominate the woods... The Bowhunter.

(#23) Johnny Cage válasza GReddy (#22) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

"vastagon megéri az árát"

GTA IV-et most 7-8 ezer forintért megkapod és még most is jobb vételnek tűnik, mint a Mafia II, mert nagyságrendekkel több játékidőt kapsz + multizhatsz is vele.

ez a soványka 10 óra szerintem nem ér meg 60 dollárt (13-14e Ft). a játék legjobb része (rendőrök magadra rántása, boltok szitává lövése stb.) meg már benne volt a demóban is.

(#24) Tituka

Tituka
(senior tag)

jó kis játék lett a mafia2, had fogyjon... :D

Skizofrén vagyok, és én is...

(#25) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link] ;]

Vicc amit csináltak és még csinálni fognak a Mafiából. Szánalom, hogy a nagy múltú előd nevét egy ilyen semmi kapta meg. :(((

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#26) Johnny Cage válasza Abu85 (#25) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

telitalálat!

[ Szerkesztve ]

(#27) Johnny Cage válasza Abu85 (#25) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

már van 1-2 mod a neten, ebből világosan kiderül, hogy tényleg letiltottak egy tucat feature-t a game-ben (custom paint, freeride stb.), hogy a DLC-kre aktiválják őket. bullshit!

(#28) Abu85 válasza Johnny Cage (#27) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen ... sajnos pár fejlesztő nagyon félreértette a DLC eredeti definícióját. ;]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#29) PowerBuldog válasza Abu85 (#28) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy inkább kiadó. :o

(#30) Scholes9

Scholes9
(PH! addikt)

Van olyan játék amelyiket érdemes megvenni és van olyan is amelyiket nem ;)

[ Szerkesztve ]

Steam: scholes9 - Origin: Mystyc9 - w8ing for Diablo 3 - www.clubkorona.hu

(#31) Fortissimus válasza Abu85 (#25) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

sajnos erre halad a vilag...:(
mindenbol probaljak kiszedni a legtobb penzt, pedig ezeket a dlc-ket ingyen kellene adniuk szvsz

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#32) Sanyix válasza GReddy (#22) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akármilyen hangulatos, és jó mert nekem is tetsztett, de az árát messze nem éri meg... 12k-ért 5 óra játék nagyon rossz üzlet...

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.