sebesség tesztet megnéznék de UP a (csúfságnak)!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Sefter
(őstag)
100 dollár (mire ideér euro) felár 2gb ramért és 320gb vinyóért... 

whiteman0524
(fanatikus tag)
Ebből is perelés lesz gyerekek. Én már látom magam előtt ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Youri
(PH! addikt)
Drága 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Xero
(őstag)
Voltak már jobb másolatok is. Ez a gyengébbik verzió. 
#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

Lars
(senior tag)
Ha olyan 80-90 ezres körül lenne mire ideér, akkor még versenyképes is lehet, de nem úgy számolom, hogy annyi lesz ...
Egyébként cuki, tv-mellé simán jó lehet.
Nagyon drága és nagyon ronda az a fekete zöld fedlap.
az ötlet nagyon jó, főleg a ram és tároló nélküli opció de akkor is drága egy picit..
Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..
nem rossz de ennyiért kicsit sokallom.
a teteje pedig bögre melegítő? 
Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!

osztraksajt
(senior tag)
A kifinomultabb ívelésen is jót mosolyogtam. 

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Csak tudnám miért ezüst az oldala, ha fekete a teteje...
Amúgy tetszene 
TRON addict

Silentfrog
(őstag)

.mf
(PH! addikt)
"mely küllemre nagyon hajaz a Mac minire"
miért is? Lekerekített sarkú kis téglatest? Akkor a Mac mini hajaz a levélnehezékemre, tuti onnan másolták, már perelem is őket 
Tucatnyi mini rendszert lehetne mondani, amire jobban hasonlít. A rágottalmáson az előlapi slotokat is lespórolták, míg azokon ugyanígy rajta szokott lenni.
Úgy látom, hogy kisebb, mint miniITX -- viszont ezért elég rendes felára van... inkább elviselném a minimálisan nagyobb miniITX méretet az alacsonyabb árért cserébe (ha én lennék a célcsoport).

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Jah, minden Apple ami hasonlít rá. Már én is kezdem unni. Lassan beperel mindenkit Apple, hogy egyáltalán lapos-okos mobilt gyártanak. 
TRON addict
Téged is beperel, mert kezded unni. A PH!-t is bepereli mert lehoztak egy olyan cikket ami egy olyan termékről szól, ami hasonlít egy Apple™® termékre. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Sami Koivikko - Sapphire

M@trixfan
(őstag)
De kár, hogy ennyibe kerül, pedig olyan jó lenne egy kész cuccal letudni az egész HTPC-t. Vajon a hűtése halk-e ezeknek terhelés közben is?
twitter: MatrixfanLive

vanhalen
(senior tag)
Szó sem volt perről flame elvtárs
Egyébként nem sokban hasonlítanak, vagy akkor a cikkíró is hasonlít Muhamad Ali-ra: 2 füle, 2 karja-lába van mindkettőnek, de figyelemfelhívó a cím legalább
Egyébként, mindent egybevetve rohadt drága, még ram és winyó nélkül is...
[ Szerkesztve ]
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

TheVeryGuest
(senior tag)
Fura, korábban Via procival jelentették be.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
Számomra is idegesítő már ez a "mindentazappleszartavilágra" dolog.
Az, hogy az Apple-nél így gondolkodnak, az az ő bajuk, ráadásul nekik piaci érdekük is ez, de hogy az összes cikkíró, vagy általánosabban a "szaksajtó" is így gondolkodik az nagyon zavar.
Mondja már meg nekem valaki, ha miniatürizálásról van szó, hogy oldaná meg, hogy ne egy pici dobozka legyen, teli csatlakozóval, mindezt úgy, hogy tök egyedi legyen és nehogy hasonlítson más gyár termékeire. Ja és még jól is nézzen ki, ne legyen ormótlan, plusz még a megcélzott vásárlói rétegnek is tetsszen. Nem gondolom, hogy ha mondjuk ezt a kis gépet, egy dizájn-tampon alakba tennék bele, akkor túl sokan vennék. 
Ez tényleg olyan, mint az okostelefonoknál. Nem nagyon lehet már teljesen új dizájnt kitalálni. A hátlappal, egy két ívvel, meg a gombokkal lehet játszani, de azért hasonlítani így is úgy is fog valamire. Maximum ennek mértékével lehet játszani. 

rii
(PH! nagyúr)
itt a cikkíró szerint hasonlít a mini-re ...
akárkivót'tevótá
én pl egy gömb alakúra várnék már elég régóta
olyan miéirt nincs?
egyébként meg az almánál pont az tetszik hogy egy led van aztán csók. ezüst, semmi csicsa. nah ez viszont minden csak nem az
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
De akkor meg is válaszoltad, hogy mennyire hajaz a mac-minire... 
Semennyire.
Egyébként nekem nem kell bizonygatni, ráadásul nekem is jobban tetszik a mac-mini.
Csak ezzel a minden az Apple-re hajaz dologgal kezd már nagyon bajom lenni, nem a termékeikkel. 

lexandro
(kvázi-tag)
Álmaim HTPC-je és egyszerűbb melókra is jó asztali vacka. Kár, hogy már minden ilyet megépítettem, mert egészen jól hasznosulna az asszony másodgépeként. Töredék áron az almáshoz képest
Robi

Marvinn
(lelkes újonc)
Komolyan, az olyan miért tesz fel bármilyen kérdést akinek halvány fogalma sincs ezekről a termékekről? Nem kell mindenkinek mindenhez hosszászólni!
pl azért ezüst az oldala mert a Z-box családnak ilyen a designja.
Ugyanezzel a tudással van kint nem nano verzió (AD02-E).
Mindent az Apple szart azért jó mert róla beszél még az is aki utálja... forog a neve, lehet perelni stb.. innentől a média is mindenhol írja hogy így meg úgy az Apple.. az "almának" is jó ez, a médiának is jó.. a felhasználók meg közömbössé válnak ezekre a hírekre is.
Igen, egy kicsit drága, de vannak előnyei. akinek alternatíva megveszi...
[ Szerkesztve ]

radi8tor1
(PH! nagyúr)
A méret határozza meg az árat. Akkor is drága, ha kicsi és akkor is ha nagy (több anyag kell bele).
TRON addict
Erősen túlárazott....
Fél ár reális lenne
http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven

Devid_81
(PH! kedvence)
Jó csak drága.
.::www.megadanceradio.hu::.

M@trixfan
(őstag)
A Mac mini Core i5 processzort tartalmaz, rendes dolgokra használható asztali számítógép.
twitter: MatrixfanLive

baliii
(senior tag)
Emlékeztetőül, így néz ki a mac mini: [link]
Ez mégis miben hajaz a rá?
Egy kis méretű pc, tök más külsővel... Ilyet tényleg nem csinált eddig más. 
Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

QG
(tag)
Ugyanezzel a tudással van kint nem nano verzió (AD02-E).
Szerintem is ugyanez az AD02, csak kétharmadába kerül. Mitől ilyen drága ez?
a Jó: Babonás emberek hiúsági rítusa
Igen, szépen megkérik az extra felárat. Ha nem kell ennyire kicsi, akkor már 50e Ft-ért lehet kapni a mini itx méretű ZBOX-ot (az sem nagy). Ahhoz is adnak gyárilag VESA tartót, amivel monitor/tv-re lehet szerelni, és egy asztali tartót.
A zöld karika csak akkor látszik, ha a gép be van kapcsolva (ez bios-ból kikapcsolható, ha valakit zavar).
Sebessége elég jó, netezni tökéletes. Persze itt alap az olyan böngésző, amiben már van hardveres gyorsítás. A hűtése teljesen hangtalan.
Fontos, hogy a 3d blu-ray filmek lejátszását nem tudja hardveresen gyorsítani, azok kegyetlenül szaggatnak. De a mkv-s biztonsági mentésekkel már nincs probléma (csak a video képmérete nem lehet 1080p-nél nagyobb)
@QG: mert ez kisebb
[ Szerkesztve ]
Laci

Marvinn
(lelkes újonc)
Az Ad02 tökéletesen viszi a 1080p-s filmeket. Az atomos verziók biztos nem bírják...
Attól drágább mint a kintlévő hogy ehhez tökéletesen át kellett tervezni az áramkört és persze mert új termék. Ugyanarra az apu-ra épül de más a kivitel.
én irodai gépnek használom, plusz médialejátszót csináltam belőle. xbmc, homesys, boxee, mediaportal, stb, mindegyiket éltre lehet kelteni vele, szépen használható gép!
egyébként halkan jelzem hogy pl ebben az esetben semmiképp nem venném ezt egy mac minivel szemben... ha tényleg 120-130k lesz ahogy az euró-dollár váltás történik, akkor szinte egy sávba kerül vele. jó ez az apu, de abban 500 giga vinyó van és jelentosen erosebb a proci
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Ettől már csak 1 lépés a levélmérleg.
TRON addict

XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes
A Mac minitől azért ez elég távol van.
Esetleg távolról szembe fényben, hunyorítva...
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

rii
(PH! nagyúr)

akárkivót'tevótá

hohoo
(senior tag)
pofátlanul drága...
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

Gergosz2
(őstag)
ezek a Japán árak?
Ha jól tudom ott minden drágábban kerül piacra.
"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

Silentfrog
(őstag)
Én meg ugy tudom nálunk a drágább minden! 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

baliii
(senior tag)
Én is tudom, elnézést a pontatlanságért, csak nem volt türelmem olyan képet kereni 
tDr1v3r: Igen, ez volt régen, ha másolni akarták volna, akkor nyilván a mostanit koppintják... Egyébként még erre sem hasonlit hihetetlen módon. De ez csak az én véleményem természetesen.
[ Szerkesztve ]
Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

Bird
(fanatikus tag)
Innovatív, de az ár/érték arány megint csak problémás... 
TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******