Azaz egér nagyon állat ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Az a rágcsáló jó ötlet, már csak azt kellene tudni meddig bírja egy "feltekeréssel". A kinézete viszont elég "ződ".
Az élet kegyetlen .
A Lapdesk N700-t láttam BBC-n de nem gondoltam hogy ilyen drága lesz 
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
jó az egeres ötlet 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

orbano
(PH! félisten)
ötletnek vicces, de ha egy kurblival lehetne tekerni, az jobb lenne (ugyanennyi anyagból jobb forgatónyomaték, és folyamatosan tekerhető, nem úgy, mint ez)
A vér nem válik VAZZE!™

outsiders
(fanatikus tag)
a Lapdesk-es képen jó sokára tűnt csak fel, hogy egy férfi ölében van
Nektek nem feminin így hátulról egy csöppet? egyedül a szőr a karján árulta el 
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
Áttétel...lendkerék...minden megoldható.
primus inter pares

orbano
(PH! félisten)
igen, és mindegyik sokkal hatékonyabb, ha kurblival hajtod 
A vér nem válik VAZZE!™
Inkább adnák ki végre magyar kiosztással is a billentyűzeteiket.
Sem a Wireless Keyboard K350-nek sem a Comfort Wave 450-nek nincs még magyar verziója. Ennyire nem éri meg nekik? 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

orbano
(PH! félisten)
magyarorságon csak a csikóny, géniusz, ikonhét és társai fogynak...
A vér nem válik VAZZE!™
Az lehet de akkor pl a 20K-s Cordless Desktop Wave Pro-nak miért van magyar verziója? Sőt a Cordless Desktop MX 5500 Revolution-nek is van magyar kiosztású verziója pedig az röpke 35K.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

i90venom
(fanatikus tag)
Jó ez a felhúzható egér.
Biztos sokat gondolkoztak, míg valakinek eszébe jutott ez...
all glory is fleeting

CsendesMark
(fanatikus tag)
Ez az egér odaver mindennek 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

orbano
(PH! félisten)
véletlenül
passz. gondolom a marketingesek úgy döntöttek, hogy azokat nyomják jobban...
mondjuk szerencsére én kifejezetten nem szeretem a magyar billt, csak összezavar, hogy az van a gomboon, mint amit megjelenítenek 
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
Ha ilyen penge kecóm lenne, befigyelne minimum egy 42-es LCD és egy emberesebb házimozi... Nem laptopról nézném a filmet... 

Cyrin
(őstag)
neszeneked apel, ez ám a medzsikmausz... 
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

Ayg0
(senior tag)
már látom is magam előtt, ahogy valamelyik elvetemült gamer befogja a "szasztélt" és war közben elfogy a kütyü. vajon mit ordíthat a mikrofonba?
lemerültem b%#&@*g!!! fedezzetek már q**a élet, amíg felhúzom ezt a sz*rt! 
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
ez az egér tényleg jó
de én hasonlóra gondoltam már... pl az egéren lévő görgetőt amikor tekered azáltal töltse az aksit vagy ilyesmi
böngészésnél az ember sokat görget. 
Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!

Retr0
(kvázi-tag)
tetszik az a pad. Csak irreálisan drága.
Gondolom valami gagyibb hangszórót tettek bele, hogy azis legyen benne, meg gondolom nem is úgy hűt mint egy CM notepal, vagy egy Zalman.
Ha emberibb ára lenne (max 15ruppo), akkor megvenném.
ezt írják róla:
'2-inch " high performance neodymium drivers with maximum 2 W [watts] power" and "stereo and bass reflex performance." '
annyira szar nem lehet bár a sztereó élmény nagyon nagy nem lehet ilyen távolságoknál
kérdés hogy melyik rétegnek minőségi
10-12 ezer teljesen jó versenyképes ár lett volna a magyar piacon, bár az apple felhasználóknak lehet bejön ez, lehet hogy inkább ők a célcsoport...
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Retr0
(kvázi-tag)
Attól, hogy apple felhasználóknak szánná a logitech (miért tenné?) az nem jelenti azt, hogy irreális árat is elkérnek érte.
Pár hónap múlva biztos lemegy majd az ára.
Ma néztem pont MM-ben egy logitech fehér notebook padot. Semmi extra,párnázott alul, műanyag felül és 8ropi volt.
Szóval vannak azért beárazáis hibák.

tisvol
(kvázi-tag)
...az egér nagy ötlet, de én tovább is tudnám gondolni! Léteznek azok a karórák, amik a pógár karjának mozgásából nyerik a működéshez szükséges energiát. Lehet egérnél ez kevés lenne? Nem tudom, de ha helyzetben lennék, egy próbát megérne.
Üdv:T.
Azt gondolom ha nem játszol, hanem átlagos napi használatban van az egér akkor kevés, illetve túlságosan lassú illetve egysíkú a mozgás ahhoz, hogy az egér "kinetic" módban működjön. Persze érdekes lenne kipróbálni. Mondjuk nekem van ilyen elven működő órám és nem éppen szeretem mindig akkor adja meg magát amikor a legrosszabb...
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

Duree
(PH! addikt)
Hát ember mi ez? Felhúzható egér?
Mekkora ötlet.ha kimerül az elem és nincs másik akkor csak felhuzom mint a vekkert,és máris müködik

Suker10
(tag)
Annyira azért nem nagy ötlet. Állatoknak is lehet venni hasonlót. 
Müzli 38% gyümölccsel: "Száraz, hűvös helyen tárolandó. Az elemzés értékeit a természetes termékek biológiai variáció. Hiszen ebben a gabonafélék természetes termék tartalmazhat nukleáris alkatrészek, részek és kő shell alkatrészek is." De legalább természetes.