PC alapú konzol? Ez valami egészen új. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
vegytek
(fanatikus tag)
kíváncsi leszek, h kell-e majd installálni? (játékot, drivert, stb)
Eladó: PS3-ra ME, Yakuza 4, FF13, RDR goty ||| >> PSN: geneMTS <<
Valszeg olyan lesz, mint a többi konzol. Lesz hozzá frissítés néhanapján. Ez manapság nem probléma. 
marcias: Annyira azért nem, ott volt az első xBox.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Várom, kíváncsi vagyok mit alkot a Lenovo ezen a téren.
Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

peterk
(senior tag)
Mivel Kína a piac, ezért bármi megtörténhet, de így első nekifutásra nagyon bátor vállalkozásnak tűnik. Már persze, ha nem valami tamagocsi, hanem valamennyire is minőségi hardver és minőségi játékok megjelenítése a cél.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
jaja, nagyon xbox beütése van. de azért kíváncsi vagyok rá, mit tudhat. 
I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.

.mf
(PH! addikt)
Nálam augusztus 30.-át mutat a naptár, nálatok is? Kicsit korai lenne április elsejének 
Ez felettébb furcsa, több okból is, és erős kételyeim vannak. Először is a "menő" konzolok mind külön platform, tehát erre mindent portolni kell majd. Ezután a linux nem épp a játék-ellátottságról híres, s ezt úgy mondom, hogy ubuntun próbáltam már wine-nal és playonlinux-szal néhány játékot működésre bírni, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Harmadrészt, x86 a licencek miatt nem versenyképes árban a konzolokban használt ARM-mal szemben; Kínában pedig a több tucatnyi errefelé ismeretlen konzol mellett nagy verseny van. Negyedrészt, ha már x86 és Kína a célpiac, akkor jó eséllyel nem egyszerű konzolként, hanem inkább gémer és egyéb területen is használható gépként adnák el.

zazahoho
(őstag)
ez azért jó lehet,a másik három gyártót talán árversenyre készteti,és csökkenhetnek az árak,talán a játékok irreálisan magas árai is 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

lujó55
(őstag)
"Először is a "menő" konzolok mind külön platform, tehát erre mindent portolni kell majd".
Szerintem is, bár bejöhet nekik. Láttam én már nagyobb csodákat is 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

smkb
(senior tag)
Kínai piacon alapozni a játékeladásokból származó bevételekre ???
IJJJJJ.... ott maximum az működik, ha eleve a hardver árába beleszámolják a játékok árát, amit rátesznek... Egyébként meg a kínai konzolok alapvetően szinte mind emulátorokra alapulnak, amin aztán a sok jó juzer a "legélis" (főleg nintendo) romjait futtathatja. Nem véletlen nem forgalmazzák ezeket a kézikonzolokat európában, amerikában... pl dingoo és társai.

moli.hu
(senior tag)
en ugy tudtam, hogy a Chinect mar kesz van, vagy ezek kamukepek?
[ Szerkesztve ]

vanhalen
(senior tag)
Tény, hogy "érdekes" a hír, de azért hadd kérdezzem meg Xbox-ban Playstationban mióta van ARM? Egyébként, gondolom nem a linux "futtatja".
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

moli.hu
(senior tag)
Valószínűleg a hardver prototípus szintjén létezik, de a szoftver kérdéses. Ez a baj a konzollal, játék nélkül nem sokat ér.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

moli.hu
(senior tag)
en ugy tudom, hogy elsodlegesen a rom-ban lesznek a jatekok, es szoba sem jott, hogy a 3 gyarto konkurenciaja legyenek, meg a wii alatt is van boven aratnivalo piac. es nem csak kinaban, mashol is van mar áram (india, latinamerika)
[ Szerkesztve ]
Lesz 30 alapjáték, de ez nem zárja ki a későbbi játékok érkezését. Ez a rész még nem tiszta.

.mf
(PH! addikt)
Rendben, akkor ha már szőrszálhasogatunk, akkor azokban nem ARM, hanem ahhoz hasonlóan csökkentett utasításkészletet (RISC) használó IBM processzorok vannak bennük, míg az asztali PC-k CISC procikat használnak.
Ha meg is születik nem lesz rá fejlesztő szerintem. De ez OStől fog legfőképp függni...
Topicra termett tisztek tisztogatnak

Bathory Peti
(fanatikus tag)
kiváncsi vagyok rá.
További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.

mongi
(senior tag)
Wáááááá
2.12-től a második videón de gáz, hogy az új xbox360 slim ott figyel a tv alatt 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mongi
USB-s HDMI ez de durva

Vagy csak én látom rosszul?

moli.hu
(senior tag)
azert, mert 2:12-nel xbox-szal jatszanak. ahogy sok mas alkalommal is a videoban.
Én is ezen döbbentem le.

BloodRay
(PH! addikt)
Attól félek ez gagyi lesz. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Duree
(PH! addikt)
Hát nem tudom,hogy elbír e a konzolpiac még egy szereplöt.Ha gagyi lesz akkor biztos bukás,de nagyon nagyon jónak kell lennie ahhoz,hogy a piac fölvegye,és föleg a játékok amik húzhatják a konzolt
Hát, szerintem ez felesleges lesz. Valamennyit biztos, hogy eladnak belőle, de...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Gabboo
(tag)
Érdekes döntés a Lenovo-tól. Én a helyükben nem vágnék bele, elég konzol van már így is a piacon.
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--
Minden gyártó a konzolok felé indul el? Artctic Cooling, most Lenovo...
True Success is Blonde

gubacsino
(tag)
Kínai Kulturális Minisztérium 2000-ben született döntésének értelmében semmilyen videojáték-kiegészítőt és kelléket nem lehet forgalmazni az országban.
A három királyok legnagyobb bánatára
Vagy ez már nem érvényes?
Mind esetre bizonyosan jelentős szürke Import tart arrafelé nap mint nap.
Viszont az is biztos, hogy a Lenovo mint cég, ha ez a törvény hatályban van, akkor hivatalosan semmit sem forgalmazhat Kínában. Mint ahogy anno a PS2 vagy most a Kinect sem jelenhet meg arrafelé (hivatalosan)
Tehát erős a gyanú hogy ez olyan lesz mint a
Phantom köd előttem köd utánam...
"Ezekben elég önjáró vagyok: azt is szeretem, ha okos dolgot mondok és nekem tulajdonítják, de a hülyeségeket sem engedem át másnak." T.I.
Mondjuk az is hasonlóan gagyi...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

lumpen_stex
(senior tag)
a második is pc alapu, powerpc.. 
én inkább arra vagyok kiváncsi mikor jön az uj xbox mert ez már elég fos már ami a teljesitményét illeti..

PHM
(őstag)
Ne legyen igazam, de nekem is a Phantom ugrott be elsőre...
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

gubacsino
(tag)
majd 5 éve jelent meg az Xbox360 (USA-Nov22,EU-dec02) lassan lépniük kell 
Úgy nézz ki, ezt a szezont kihúzzák még a jelenlegi generációval. Halvány remény, hogy mobil fronton, pletykák és bejelentések történtek (PSP2,NDS3D) pont mint 6 éve 
"Ezekben elég önjáró vagyok: azt is szeretem, ha okos dolgot mondok és nekem tulajdonítják, de a hülyeségeket sem engedem át másnak." T.I.