Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

PC alapú konzol? Ez valami egészen új. :U

(#2) vegytek

vegytek
(fanatikus tag)

kíváncsi leszek, h kell-e majd installálni? (játékot, drivert, stb)

Eladó: PS3-ra ME, Yakuza 4, FF13, RDR goty ||| >> PSN: geneMTS <<

(#3) Abu85 válasza vegytek (#2) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valszeg olyan lesz, mint a többi konzol. Lesz hozzá frissítés néhanapján. Ez manapság nem probléma. :)

marcias: Annyira azért nem, ott volt az első xBox.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#4) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Várom, kíváncsi vagyok mit alkot a Lenovo ezen a téren.

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#5) peterk

peterk
(senior tag)

Mivel Kína a piac, ezért bármi megtörténhet, de így első nekifutásra nagyon bátor vállalkozásnak tűnik. Már persze, ha nem valami tamagocsi, hanem valamennyire is minőségi hardver és minőségi játékok megjelenítése a cél.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#6) myteve válasza Abu85 (#3) üzenetére

myteve
(tag)
LOGOUT blog

jaja, nagyon xbox beütése van. de azért kíváncsi vagyok rá, mit tudhat. :)

I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.

(#7) .mf

.mf
(PH! addikt)

Nálam augusztus 30.-át mutat a naptár, nálatok is? Kicsit korai lenne április elsejének :DDD

Ez felettébb furcsa, több okból is, és erős kételyeim vannak. Először is a "menő" konzolok mind külön platform, tehát erre mindent portolni kell majd. Ezután a linux nem épp a játék-ellátottságról híres, s ezt úgy mondom, hogy ubuntun próbáltam már wine-nal és playonlinux-szal néhány játékot működésre bírni, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Harmadrészt, x86 a licencek miatt nem versenyképes árban a konzolokban használt ARM-mal szemben; Kínában pedig a több tucatnyi errefelé ismeretlen konzol mellett nagy verseny van. Negyedrészt, ha már x86 és Kína a célpiac, akkor jó eséllyel nem egyszerű konzolként, hanem inkább gémer és egyéb területen is használható gépként adnák el.

(#8) zazahoho

zazahoho
(őstag)

ez azért jó lehet,a másik három gyártót talán árversenyre készteti,és csökkenhetnek az árak,talán a játékok irreálisan magas árai is :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#9) lujó55 válasza .mf (#7) üzenetére

lujó55
(őstag)

"Először is a "menő" konzolok mind külön platform, tehát erre mindent portolni kell majd".
Szerintem is, bár bejöhet nekik. Láttam én már nagyobb csodákat is :K

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#10) smkb

smkb
(senior tag)

Kínai piacon alapozni a játékeladásokból származó bevételekre ??? :) IJJJJJ.... ott maximum az működik, ha eleve a hardver árába beleszámolják a játékok árát, amit rátesznek... Egyébként meg a kínai konzolok alapvetően szinte mind emulátorokra alapulnak, amin aztán a sok jó juzer a "legélis" (főleg nintendo) romjait futtathatja. Nem véletlen nem forgalmazzák ezeket a kézikonzolokat európában, amerikában... pl dingoo és társai.

(#11) moli.hu

moli.hu
(senior tag)

en ugy tudtam, hogy a Chinect mar kesz van, vagy ezek kamukepek?

[ Szerkesztve ]

(#12) vanhalen válasza .mf (#7) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

Tény, hogy "érdekes" a hír, de azért hadd kérdezzem meg Xbox-ban Playstationban mióta van ARM? Egyébként, gondolom nem a linux "futtatja".

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#14) Abu85 válasza moli.hu (#11) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valószínűleg a hardver prototípus szintjén létezik, de a szoftver kérdéses. Ez a baj a konzollal, játék nélkül nem sokat ér.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#15) moli.hu válasza Abu85 (#14) üzenetére

moli.hu
(senior tag)

en ugy tudom, hogy elsodlegesen a rom-ban lesznek a jatekok, es szoba sem jott, hogy a 3 gyarto konkurenciaja legyenek, meg a wii alatt is van boven aratnivalo piac. es nem csak kinaban, mashol is van mar áram (india, latinamerika)

[ Szerkesztve ]

(#16) Abu85 válasza moli.hu (#15) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lesz 30 alapjáték, de ez nem zárja ki a későbbi játékok érkezését. Ez a rész még nem tiszta.

(#17) .mf válasza vanhalen (#12) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Rendben, akkor ha már szőrszálhasogatunk, akkor azokban nem ARM, hanem ahhoz hasonlóan csökkentett utasításkészletet (RISC) használó IBM processzorok vannak bennük, míg az asztali PC-k CISC procikat használnak.

(#18) kelekyle

kelekyle
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha meg is születik nem lesz rá fejlesztő szerintem. De ez OStől fog legfőképp függni...

Topicra termett tisztek tisztogatnak

(#19) Bathory Peti

Bathory Peti
(fanatikus tag)

kiváncsi vagyok rá.

További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.

(#20) mongi

mongi
(senior tag)

Wáááááá :Y 2.12-től a második videón de gáz, hogy az új xbox360 slim ott figyel a tv alatt :DDD

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mongi

(#21) zsigus

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

USB-s HDMI ez de durva :Y :C :F

Vagy csak én látom rosszul?

(#22) moli.hu válasza mongi (#20) üzenetére

moli.hu
(senior tag)

azert, mert 2:12-nel xbox-szal jatszanak. ahogy sok mas alkalommal is a videoban.

(#23) srph25 válasza zsigus (#21) üzenetére

srph25
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Én is ezen döbbentem le. :P ;] :C

(#24) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Attól félek ez gagyi lesz. :(

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#25) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát nem tudom,hogy elbír e a konzolpiac még egy szereplöt.Ha gagyi lesz akkor biztos bukás,de nagyon nagyon jónak kell lennie ahhoz,hogy a piac fölvegye,és föleg a játékok amik húzhatják a konzolt

(#26) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, szerintem ez felesleges lesz. Valamennyit biztos, hogy eladnak belőle, de...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#27) Gabboo

Gabboo
(tag)

Érdekes döntés a Lenovo-tól. Én a helyükben nem vágnék bele, elég konzol van már így is a piacon.

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

(#28) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minden gyártó a konzolok felé indul el? Artctic Cooling, most Lenovo...

True Success is Blonde

(#29) gubacsino

gubacsino
(tag)

Kínai Kulturális Minisztérium 2000-ben született döntésének értelmében semmilyen videojáték-kiegészítőt és kelléket nem lehet forgalmazni az országban.

A három királyok legnagyobb bánatára :) Vagy ez már nem érvényes?
Mind esetre bizonyosan jelentős szürke Import tart arrafelé nap mint nap.
Viszont az is biztos, hogy a Lenovo mint cég, ha ez a törvény hatályban van, akkor hivatalosan semmit sem forgalmazhat Kínában. Mint ahogy anno a PS2 vagy most a Kinect sem jelenhet meg arrafelé (hivatalosan)
Tehát erős a gyanú hogy ez olyan lesz mint a
Phantom köd előttem köd utánam...

"Ezekben elég önjáró vagyok: azt is szeretem, ha okos dolgot mondok és nekem tulajdonítják, de a hülyeségeket sem engedem át másnak." T.I.

(#30) Móci válasza Ste (#28) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk az is hasonlóan gagyi...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#31) lumpen_stex válasza Abu85 (#3) üzenetére

lumpen_stex
(senior tag)

a második is pc alapu, powerpc.. :DDD

én inkább arra vagyok kiváncsi mikor jön az uj xbox mert ez már elég fos már ami a teljesitményét illeti..

(#32) PHM válasza gubacsino (#29) üzenetére

PHM
(őstag)

Ne legyen igazam, de nekem is a Phantom ugrott be elsőre...

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#33) gubacsino válasza lumpen_stex (#31) üzenetére

gubacsino
(tag)

majd 5 éve jelent meg az Xbox360 (USA-Nov22,EU-dec02) lassan lépniük kell :)
Úgy nézz ki, ezt a szezont kihúzzák még a jelenlegi generációval. Halvány remény, hogy mobil fronton, pletykák és bejelentések történtek (PSP2,NDS3D) pont mint 6 éve :)

"Ezekben elég önjáró vagyok: azt is szeretem, ha okos dolgot mondok és nekem tulajdonítják, de a hülyeségeket sem engedem át másnak." T.I.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.