Mi a baj vele? Microsoft szerint kompatibilis és felismeri rendesen.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LaMotta
(fanatikus tag)
Nincs bekapcsolva az Asztalon az Ikonok automatikus elrendezése?
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Cruncher
(lelkes újonc)
Nincs, és nem is csinálja mindig. Nem akkora gond, csak elég bosszantó tud lenni, de gondolom ez nyilvánvaló
trefarepa.blog.hu

Deady81
(újonc)
Nekem a Wlm-mel lenne gondom nem tudom feltelepíteni!Alapból nem találtam meg benne, ezért fogtam egy régit a win 2009-et feltettem de nem enged mert belépni mert telepíteni szeretné az újabbat!De azt meg még admin módban sem lehet!Segítségeteket előre is köszi!

sfdrakex
(PH! kedvence)
Microsoft oldalán fent van a wlm. zap messengerrel túrd le ami fent van MS oldlaáról szedd le a wlm et és telepítsd.
"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

dutra4400
(újonc)
hali én nem találtam az apollo p-2100u nyomtatohoz drivert a windows updaten /win 7-hez/
[ Szerkesztve ]

lui24
(újonc)
Sziasztok!
BSplayert szeretném használni de nem ad képet ez a 7-s hibája vagy kellene hozzá valami codeket is telepítenem. Előre is köszönöm a válaszokat!

gaborh
(tag)
Sziasztok. win7 használok és a telepitett játékok közül egyiket sem akarja elinditani. mindegyiknél azt irja ki hogy a ....exe mükődése leállt. van esetleg valakinek valami ötlete erre? tulajdonságoknál beállitottam a kompatibiltásoknál a xp sp3-at + rendszergazdaként inditást. 
[ Szerkesztve ]
Gábor
Ez a topik csak a hírhez kapcsolódik, ha gondod van a WIn7-el, a kérdésedet itt tedd fel.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

gaborh
(tag)

Gábor

Entragian
(újonc)
Sziasztok! Egy nem mindennapi problémával szembesültem minap. Egy rendesen regisztrált 64bit-es Win7 Enterprise-om van, már több mint egy éve működik hibátlanul. Körülbelül 2 hete feltettem az sp1-et és pár napja néha rájön a gépre, hogy egyszerre csak egy alkalmazás futtatható. Pl.: Elindítom a Chrome-ot, majd hallgatnék egy kis zenét így elindítom a JetAudio-t és nem történik semmi. Netezni zavartalanul tudok, de egyebet semmit. Ha kilépek a Chrome-ból, egyből elindul a JetAudio és így tovább, ha abból is kilépek jön a következő progi... Egy sima restart, vagy leállítás és újra bekapcsolás nem oldja meg a gondot; csak, ha leállítás után lelövöm a tápot is. Ezek után hibátlanul működik a gép. Vírusom nincs, ellenőriztem több progival is. (Kaspersky, Avast, Security Essencials...)Általában meg tudom oldani a felmerülő problémákat, de ehhez hasonlóval még nem találkoztam. Ha másnak is van hasonszőrű gondja és netán megbirkózott vele, kérem jelezze!!!

nemerei
(lelkes újonc)

nemerei
(lelkes újonc)
Amikor érvnyesítettem a win 7 et (windows loader) letöltöttem az újabbat és jó lett.
Ezt meg megoldani: merakod a win dvd-t, számítógép javítása, paracssor, és oda beírom ezt: bootsect.exe /nt60 SYS /force majd enter és ujraindítás.
üdv: nemerei