Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tegnap vettem épp egy leadtek 9600gt-t és eddig 100%osan meg vagyok vele elégedve... azon is 2 dvi csatlakozó van meg adtak mellé mindenféle átalakítót is... meglepődtem, hogy majdnem nagyobb a doboza, mint 1 alaplapé :) bioshock-al teszteltem eddig... élsimítás nélkül 1280ban szakít vele xp-n dx9 alatt, ma próbálom vista mellett a dx10et meg a krájziszt... ez izzasztani fogja :D (ehhez overlord járt...)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Miert celoz a robot?

(#3) Yutani válasza twollah (#2) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert ez a GTX 260 egy shooting star. :DDD

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#4) NoLF válasza twollah (#2) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mert ráér

jó nagy brutál dög

de nem igazán értem mi értelme rászitázni ezt a sok szart a hűtőre

legtöbb esetben úgyis lefelé néz, senki sem látja

de gondolom a BTX-esek sem azt nézegetik, de szép a robot a hűtőn

márketing, jee, jee.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#5) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

enyém így néz ki... olyan súlya volt a borda miatt, hogy örülök, hogy nem kilóra adták :D

a közvetlen link, hogy teljesen látszódjon: itt

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6) sviba

sviba
(tag)

A felfrissített grafikus processzorra épült grafikus kártya gyári tuningot is kapott.

(Vagy csak én vagyok a funkcionális analfabéta?) :)

[ Szerkesztve ]

A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...

(#7) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Nincsen a robotban celozberendezes?
Egy GTX 260ason azert mar elvarnam.
Vagy az a rev2.0ban lesz benne?

(#8) juliabrilke válasza twollah (#7) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Az csak az ultra extreme edition kártyának lesz plusz pénzért a kiváltsága. ;)

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#9) twollah válasza juliabrilke (#8) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Ok nem szoltam.

Hiaba a gamerekbol ki kell preselni valahogy a penzt.

(#10) shteer válasza twollah (#9) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azok préselik ki magukból :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#11) NoLF válasza shteer (#10) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valahogy el kell érni, hogy ki akarják préselni magukból.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#12) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jó nagy kártya...

.::www.megadanceradio.hu::.

(#13) cskamacska válasza Devid_81 (#12) üzenetére

cskamacska
(őstag)
LOGOUT blog

Könnyebben megy így a préselés. :)

És ha már célzás minek a hátára fegyverzet ha úgy is kézi stukkerral lövöldöződik?
Dizájner arcok battletech robottal indítottak azt a végére mégis a népszerűbb human like mangacumó sikeredett belőle? :F

[ Szerkesztve ]

"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

(#14) Menthirist válasza cskamacska (#13) üzenetére

Menthirist
(őstag)
LOGOUT blog

"Könnyebben megy így a préselés. :)"

akkor ez egyfajta vazelin? nem drága, kemény és forró annak? kérdezném a tapasztaltakat...

Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user

(#15) tupacamaru válasza mephi666 (#5) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

mephi666 #1, #5: Kit érdekel? :F

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#16) sephi

sephi
(őstag)

a +24 stream processzor és a némi gyári tuning segitségével még közelebb került a HD4870-hez...
ez még mindig 65nm-es gyártási technológia? csak mert a cikkből ez nem derült ki

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#17) HaGii válasza tupacamaru (#15) üzenetére

HaGii
(kvázi-tag)

Had lelkendezzen picit.Otthon biztos nem értékelik eme kincset, viszont Neki nagy dolog.Valakivel meg kell osztania az örömét :R

Ritkán szólok, de akkor legalább hülyeséget

(#18) mephi666 válasza HaGii (#17) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát mivel asszonynak annyi köze a géphez, mint nekem az agysebészethez és másnak nem nagyon tudtam elmondani, azért örömködtem itt :)
egyébként nem hencegésképp tettem, mert ennél 1000szer komolyabb kártyák vannak, csak azt akartam kihozni, hogy a leadtek-kel, mint gyártóval, meg vagyok elégedve és a 25.000huf alatti kategóriában ajánlom mindenkinek ezt a kártyájukat...

(#19) kariad

kariad
(senior tag)

Up neki! ;)

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#20) _Toka_ válasza kariad (#19) üzenetére

_Toka_
(őstag)

Az itt nagyon fontos!!! :U

(#21) kariad válasza _Toka_ (#20) üzenetére

kariad
(senior tag)

Nem de, az elöző írásom elszállt így lusta voltam újraírnom..... Bocsi! :B
Ennyi telet!!! :DD Ennyit érdemel a VGA.... :DDD

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#22) _Toka_ válasza kariad (#21) üzenetére

_Toka_
(őstag)

:DDD :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.