Nagyon csinos.Remélem az ára is alacsony lesz itt Mo-n,de sajnos tudom,hogy nem 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Nagyon csinos.Remélem az ára is alacsony lesz itt Mo-n,de sajnos tudom,hogy nem 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Lanparty olcsón?
Na erre kíváncsi leszek.
Szép színek... de furcsa, hogy anno mikor az AMD volt a jobb volt egy csomó dualLAN-os lap, még a középkategória is tele volt velük, a felsőben akkoriban meg kötelező volt, manapság meg alig van... 
The human head cannot turn 360 degrees.; Google helyett: http://www.bluu.hu/ ; http://gabu4.mybrute.com/ ; Eladó, vihető holmijaim: http://gabu.aninet.eu/category/bazar/
Foglalkozik jelenleg valaki itthon DFI lapokkal egyáltalán??
Jó látni, hogy nemcsak a Gigabyte foglalkozik a 790X-el, bár AM2-vel egy kicsit elkéstek már... AM3 kellett volna...
dbius: nándika még foglalkozik velük ha minden igaz...
Jó kis lap, bár azért a floppy csak rákerült...
Gondolom nem lesz szuper olcsó, de talán a felsőbb kategóriás dfi deszkáknál kicsit mérsékeltebb lesz az ára. Már ha valakinek AM2 kell még.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
na igen, vagy az ár, vagy a merketing duma nem fog stimmelni
"A LANParty DK 790X-M2RS esetében a kedvezőbb ár nincs kihatással annak túlhajtási képességeire, a BIOS-ban ugyanazok az értékek szabályozhatók, mint a csúcskategóriás társainál, és az SB750-es déli híd is besegít az ACC technológiával." - akkor minek a nagyobb, drágább lap?
True Success is Blonde
ááá, ez nagyon pofás, de középkategóriás DFI sose lesz középkategóriássan árazva 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
nekem mindig is bejöttek a dfi lapok igaz még egyel sem volt dolgom, de lehet beszerzek egy régebbit a kíváncsiság kedvéért. csinosak és egy uw csővel igazán pofás kis látvány tárul eléd a plexi mögül.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

jó kis lapnak igérkezik bár szerintem is drága lesz... 
DOWNLOAD ██████████████ 105%
Tri/Quad-CrossFireX-hez? 
Different songs for different moods.
(#12) antikomcsi válasza Keldor papa (#5) üzenetére

Pontosan ezt akartam mondani én is, hogy szerintem is elkéstek. Késői dolog ez már, olyan eső után köpönyeg.
Persze jó, meg minden, de még jobb lett volna 1 évvel ezelőtt.
Főleg, hogy most néztem, és nem hittem a szememnek, hogy 4 giga (2x2 kit) ocz gold ddr3_1600MHz 15.2K. Így már semmi nem indokolja új gép vásárlásánál a ddr2-am2-t. (Mármint normál esetben)
Valahogy bennem is az az érzés alakult ki manapság, hogy a DFI rendszeresen elkésve adja ki lapjainak a többségét. Ez az érzés bennem kb. azóta van, hogy megjelent a c2d.

Arra a nagy olcsóságra kiványcsi leszek. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Igen kicsit fáziskéséssel reagál a DFI.
De akkor általában nagyon odateszik magukat 

Vááá micsoda rikkancs sárga
Még a kis gombelem tartója is 
Amúgy bejövős, épp a közeljövőbe tervezek új alaplapot+procit AMD-ből. Csak nem tudom, ki forgalmazza a DFI-t...?
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
Valóban baromi olcsó, így már én sem vennék DDR2-es platformot, az biztos.
Azt hittem, hogy drágább jóval a DDR3, de minden nap lehet valamit tanulni...
Megfontoltak, de a végeredmény viszont kárpótolja a júzereket 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

De teljesítmény szempontjából éri meg váltani vagy csak az időtállóság miatt?
[ Szerkesztve ]

pl TTSnél érdeklődj
NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..
Nem vagy egyedül ezzel. 965P-s lapjukkal kezdték ezt a késést, azóta nem érték útól magukat.
-XadAnuX+: Hááát... se a 965P, se az X38, se az X48 lapjuk nem volt nagy durranás... mind késett... AMD oldalon nem tudom mi volt a helyzet, a 939 lapjuk az még jó volt, aztán passz...
[ Szerkesztve ]
Ő régebben volt a dfi lapok forgalmazója (köszönet érte, azóta is remekül van a dfi venusom
), tudtommal már legalább egy éve nem foglalkozik dfi-vel, csak a beragadt készletek voltak elérhetőek nála.

AM2+-rol nem biztos, hogy megéri váltani. Viszont annak aki 754-939-es rendszerét nyugdíjazná, az szerintem amd vonalon már csak AM3, ddr3 kombinációra cserélje le a régi jó kis konfigját, és ezzel megint el lesz 3-4-5 évig.

Nem olyan régen, még nincs egy hónapja, hogy néztem az eBolt oldalán, akkor még volt DFI, most miért nincs? 

Mert 40k alatt nem volt semmi (köszönhető a jó árfolyamnak). Mi meg itt a balkánon árérzékenyek vagyunk. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Tökéletesen megfogalmaztad a lényeget.
Egész jó á-érték mutatója van egy AM3 rendszernek szerintem, na meg abba 'sokáig' lehet még procit pakolgatni.
Érdekes módon a DFI oldalán még mindig TTS van feltüntetve disztribútorként...
Rajta kívül pedig senki más.

Igen ezt én is észrevettem sajnos, mert egy "kis" JunioR is bőven 30 meg 40k fölött volt 
[ Szerkesztve ]

igen látom...de mondom alig, kb 2 hete az ebolt-ban néztem volna magamnak egy JR-t
Most meg látom, hogy inkább EVGA-t forgalmaznak helyette, mintha az olcsóbb lenne 

Bizony igazad van, esetleg 2 év múlva még lehet bele venni majd "olcsóért" egy mostani szuper vga-t, mint pl. a 4890.
A háztartások 90%-a szerintem tuti nem igényel többet, csak mi ph-sok, és egyéb "hardver imádók" szenvedünk állandó cserekényszerben. 

Igen, akörül. S754 meg s939 vonalon nagyon jó lapjaik voltak, én is használtam olyanokat, de azóta semmi. Minden új chipset-nél eldöntöm, h na, majd most megvárom a DFI-t, de annyit tökölnek mindig, h már rég a következő platformon gondolkodom, mire a kinézett lap meg is jelenik. Nem értem, mi a problémájuk...
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
Egy BIOS frissítéssel vinni fogja az AM3 procikat is.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Na ja, az erőmű mindig kell itthonra, még ha csak netezek, meg mozizok nagyrészt.
Lehet jobban jártam volna anno egy laptoppal, annak legalább nem tudom minden alkatrészét lecserélni.

Jól néz ki, bár a fogyasztói árra én is kíváncsi leszek... 
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
Jó kis deszka, nekem bejön, viszont valószínűleg nem lesz ez olyan olcsó, mint amilyennek mi szeretnénk látni 
[ Szerkesztve ]
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar