Egy ilyen 42"-os csodamasina jól jönne 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hmm. istenigazából egyik sem nekem való, de ekkora méretnél van értelme érintőképernyőzni?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

almaspece
(kvázi-tag)
én egy 1920x1080 felbontású 42" lcd-t használok monitornak (is) de inkább zavaró, mint kényelmes 
Azért elfogadnám az Albatron óriását, bár monitornak brutálisan nagy. Bár... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Dassler
(őstag)
Játékot kipróbáltam 52"-oson a nappaliban, 3-4 méterről jó
Monitornak sztem 22-23" tökéletesen elég - legalábbis nekem
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

orbano
(PH! félisten)
le van írva hova ajánlják...
A vér nem válik VAZZE!™

Duree
(PH! addikt)
Nos az Eizo is beszállt a TN+film üzletbe
az Eizo nemsemmi,el is fogadnám,vagy elcserélném a mostani 23-mal 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Ijk
(PH! kedvence)
450 EUR egy 23"-os TN panelért, még ha Eizo is?
Ennyiért 24"-os PVA-t kapok.
Beginning is easy - Continuing is hard.

orbano
(PH! félisten)
eddig is volt nekik szerintem. nincs ezzel semmi baj, ha a hülyéknek ez kell, vegyék. csak az a baj, hogy azok színak, akik jobbat akarnak, mert ingük gatyájuk rámegy egy monitorra 
A vér nem válik VAZZE!™

Sgor
(tag)
Az eizo külseje tetszik, de az ára az nem!
Aki három perc alatt nem tudja elmondani a mondandóját, az más súlyos bűncselekmények elkövetésére is képes!

Geönczy
(fanatikus tag)
Az Albatron nagyon durva.
Azért én félteném bevásárlóközpontokba kihelyezni, néhány marha biztos segíteni az amortizáció folyamatában(keleten).
CSS (Hun)Bloodkiller

8nemesis8
(PH! addikt)
Az Eizo monitor szerintem irreálisan drága, de jó kezdeményezésnek tartom, hogy az energiatakarékosság felé el mennyünk. Azonban kicsivel butább technológiák most is vannak Samsung LG téren és nem kell ekkora felár 
Az Albatron jól mutat mondjuk a MOL székház tárgyalójában, ahol az igazgatótanács tagjainak egy prezentáción kell megmutatni a társaság gazdálodásának sarokszámaiból készült grafikonokat.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823