Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy ilyen 42"-os csodamasina jól jönne :)

(#2) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmm. istenigazából egyik sem nekem való, de ekkora méretnél van értelme érintőképernyőzni?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#3) almaspece

almaspece
(kvázi-tag)

én egy 1920x1080 felbontású 42" lcd-t használok monitornak (is) de inkább zavaró, mint kényelmes :(

(#4) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért elfogadnám az Albatron óriását, bár monitornak brutálisan nagy. Bár... ;]

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#5) Dassler

Dassler
(őstag)

Játékot kipróbáltam 52"-oson a nappaliban, 3-4 méterről jó :DDD Monitornak sztem 22-23" tökéletesen elég - legalábbis nekem

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#6) orbano válasza Kopi31415 (#2) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

le van írva hova ajánlják...

A vér nem válik VAZZE!™

(#7) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nos az Eizo is beszállt a TN+film üzletbe

(#8) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az Eizo nemsemmi,el is fogadnám,vagy elcserélném a mostani 23-mal :DDD

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#9) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

450 EUR egy 23"-os TN panelért, még ha Eizo is?:Y
Ennyiért 24"-os PVA-t kapok.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#10) orbano válasza Duree (#7) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

eddig is volt nekik szerintem. nincs ezzel semmi baj, ha a hülyéknek ez kell, vegyék. csak az a baj, hogy azok színak, akik jobbat akarnak, mert ingük gatyájuk rámegy egy monitorra :(

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) Sgor

Sgor
(tag)

Az eizo külseje tetszik, de az ára az nem!

Aki három perc alatt nem tudja elmondani a mondandóját, az más súlyos bűncselekmények elkövetésére is képes!

(#12) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Az Albatron nagyon durva.
Azért én félteném bevásárlóközpontokba kihelyezni, néhány marha biztos segíteni az amortizáció folyamatában(keleten).

CSS (Hun)Bloodkiller

(#13) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Az Eizo monitor szerintem irreálisan drága, de jó kezdeményezésnek tartom, hogy az energiatakarékosság felé el mennyünk. Azonban kicsivel butább technológiák most is vannak Samsung LG téren és nem kell ekkora felár :Y

(#14) kételkedem

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Albatron jól mutat mondjuk a MOL székház tárgyalójában, ahol az igazgatótanács tagjainak egy prezentáción kell megmutatni a társaság gazdálodásának sarokszámaiból készült grafikonokat.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.