Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szomszéd fórumban Nagy Gábor fórumtársunk hozzászólása alapján itt nagyon kva gyorsan rendet kellene vágni, mert ez botrányos. olvassatok százalékokat meg konkrét számokat.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#2) tsikorgo

tsikorgo
(lelkes újonc)

Hm, lelőtték az oldalt, pedig de jó volt, én semmiféle prémiumtagságért nem fizettem sem nekik, sem az ifile-nak..., persze ahogy klasszikusan hangzik: van másik. (Vagy lesz.)
Én is hasonlóról számolhatnék be, mint a docens kolléga...

[ Szerkesztve ]

(#3) anulu válasza bambano (#1) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

az a baj, hogy amíg a törvényhozásnál nincs meg a szándék, addig max bojkott vagy valami hasonló dolog lehet, de a háttere semmit nem fog változni :(

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#4) misx

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Én ebook-ba max magazint nézek, de azt is csak ritkán (PC újság helyett itt a PH! :D). Azok a könyvek amik érdekelnek, meg ott vannak a polcomon. Legalább addig sem vagyok gép előtt. ;]

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#5) bostone

bostone
(tag)

Manapság egy átlagos könyv ára 3000Ft körül kezdődik.
A körülöttem élők fizetése 60-90000Ft, amiből családot tartanak el, rezsit fizetnek, adósságot törlesztenek, adóznak és ilyen apróbb nyalánkságok.
Marad a könyvtár, ahol az új kötetek egyre ritkábban vagy egyáltalán nem kerülnek fel a polcokra.
Sajnos ők nem nem akarnak fizetni, nincs rá lehetőségük, kimaradnak a kultúra és a szórakozás ezen műfajából...

(#6) laleh

laleh
(fanatikus tag)

Elég rossz hogy a könyvek drágák, mert mondjuk 150 oldalért 2500 ft szerintem sok. Úgyhogy nekem marad a vatera...

Válszolni luxus?

(#7) hcl

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Örüljenek, hogy valaki még olvas... :D

OK, a pénzért kalózkodást én is elítélem, de azért nézzük csak meg, hogy hány user vette volna meg a könyvet, és olvassa el, ha nem tudja letölteni...

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#8) bambano válasza hcl (#7) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem, inkább azt kellene megnézni, hányan vették volna meg a könyvet, ha a kereskedelmi láncban nem rablóharács folyik...

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#9) anulu válasza bambano (#8) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

sajnos nem csak a könyveknél van ez :(

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#10) hcl válasza bambano (#8) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez is érdekes nézőpont...

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#11) maláj

maláj
(őstag)

szélmalomharc ...

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#12) gzbotii

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fasza, egyetemen hasznátuk, sok könyvet csak innen lehetett elérni :(

No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/

(#13) anulu válasza gzbotii (#12) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

felesleges ilyen indokokat leírni. illegális, ergó a jogvédők szerint kétcsilliárd dollár kártérítést kell fizetni minden letöltött könyv után! a kiadóknak. nem a szerzőnek. az le van sz*rva!

a kiadóknál és a törvényhozásban a kutyát nem érdekli, hogy mi, hogyan, mennyiért (nem) szerezhető be.

te is egy szemét kalóz vagy. szerintük. szerintem meg próbáltad megoldani a dolgot.

bocs, ha erősen fogalmaztam, de jelentős mértékig kicsapta a biztosítékot nálam az utóbbi pár hétben tapasztalt boszorkányüldözés.

[ Szerkesztve ]

(#14) anulu válasza hcl (#10) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

szerintem nem "érdekes", hanem teljesen jogos felvetés

(#15) raper

raper
(fanatikus tag)

A hasznos információs oldalak elolvasása mellett megmaradt azért a könyvek szeretete is. Igaz egy időben próbáltam az e-könyveket is, de az nekem nem ugyan az. Így az felejtve.

Maradtak tehát a hagyományos könyvek. Visszairatkoztam egy könyvtárba, illetve antikváriumokat látogatok, ahol lényegesen olcsóbban kapok meg könyveket. Így lefaragva a húzós könyvek árait.

Szerencsére a gyerek is rákapott a könyvtár ízére. :)

(#16) essexboy

essexboy
(senior tag)

Aki idáig is letöltötte az e-könyveket, az ezután is le fogja tölteni. Azt hogy bezárták, csak egy ideiglenes probléma, de egy szemfüles usernek semmi sem akadály. Ettől még nem fognak elmenni a könyvesboltokba könyvet venni. És ez mind azért van hogy a kiadók nehogy elessenek egy kis pénztől... mert sajnos manapság a szerző alig kap valamit... Viszont az amazonon nem kell kiadó, egyszerűen te magad leszel az aki kiadja a könyvet. Na ez már egy járható út. :K

2GB ingyen tárhely, szinronizálja a megadott könyvtárat automatikusan -->>http://db.tt/9WnnHGu<< Ha kell valami, nézz be a bazáromba >> http://href.hu/x/cfwj <<

(#17) Sir Ny válasza essexboy (#16) üzenetére

Sir Ny
(lelkes újonc)

"Aki idáig is letöltötte az e-könyveket, az ezután is le fogja tölteni. "

Szerintem aki eddig e-könyveket töltögetett, az eztán elmegy a könyvtárba. Annyira egykutya a kettő, gyak semmi különbség nincs. A könyvesboltok meg eleve kicsukva ilyen árak mellett.

(#18) MacCaine

MacCaine
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez a 11 millió eurós összeg tökéletesen megmutatja, mennyire nem a valóságban élnek a kiadók meg a bíróságok... :(

Dél-pesti lakás eladó, érdeklődni privátban. Pee for Houston, pee for Austin, pee for the state my heart got lost in... And shake twice for Texas. :-DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.