Nem néznek ki rosszul...és kéken világít, sok dolgot el lehet adni ha kéken világít
De komoly!
.::www.megadanceradio.hu::.

Nem néznek ki rosszul...és kéken világít, sok dolgot el lehet adni ha kéken világít
De komoly!
.::www.megadanceradio.hu::.

az én 590 ft-os transcendem is kéken világít 
[ Szerkesztve ]
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Azért a védőkupak jobb megoldás.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Jókor, mikor már van elég sok 64-es is...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Nah eléggé tetszetős 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
remélem ez azért gyorsabb mint némely hasonló kapacitású...
Maxel, 16 GB-s, 14 GB anyagot másfél óra alatt másolt föl
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Jól néz ki. Ha az ára és a sebessége is jól alakul, akkor vinni fogják, mint a cukrot.
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
bár erősen függ attól, hogy mit másolsz de nekem a 16-os maxellem gyorsabb mint az eddigi pendrive-jaim. Persze nincs okom nem hinni az állításodban.
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
Az én Kingmaxom (16Gigás) simán ír 13 MB/s-mal. Nem hiszem, hogy ezt lassították volna.
De ha úgy veszed, még így is hozza azt a tempót, mintha DVD-re írtad volna.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Na már csak az árára leszek nagyon kíváncsi 
[ Szerkesztve ]
════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-
2 darab Dual-DVD-s ISO-t, egyenként ~7GB
okozhatta a lassulást az NTFS fájlrendszer?
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
teljes mértékig passz én gyári FAT rendszeren használom és javarészt Mp3-akat avikat rakok rá. de este lementem és rárakok két DL DVD-t, hogy a hiba nálad van-e vagy sem.
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
annyira nem fontos, nem az enyém