Mi jön még...? 
[ Szerkesztve ]
Mi jön még...? 
[ Szerkesztve ]
Ajjaj, az a hangerőszabályzó potméter elég durva 
No meg AC-s elem, na persze 
True Success is Blonde
Elég retro kinézete van - lehet nosztalgiázni.
Régen láttam már hasonló játékot.
"AV kábel is, aminek a segítségével a kijelző képe a tv-re is átküldhető."
Vajon mekkora felbontásban? 
[ Szerkesztve ]
PH semleges
(#4) hardverarc

csinálhattak volna egy normális emu gépet...
pspfilez.extra.hu minden amit psp-ps3-stbről tudni érdemes :D

Nagyon szimpatikus cég volt eddig az AC, de most már kezdi magát elásni... Mi jöhet még?

Nincs rá más szó: Gagyi...
(de legalább olcsó gagyi) 
http://www.spring-gas.hu
Jah, valószínűleg az akksi pont annyira AC, mint maga a konzol... kínai szemetet matricáznak... nem tudom miért menekülnek a hűtő-piacról.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Valami nagyon durva anyagot szívhattak az Arctic Coolingnál idén szilveszterkor/újévkor... előbb kínai fülhallgatók, majd kínai koppintás játékkonzol, most kínai koppintás kézikonzol...
Miért nem maradtak a hűtőknél - házaknál - tápoknál 

Na, kíváncsian várom a hasonló minőségi termékeket... 
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *
Egy kupac sz@rt én még drága pénzért sem vennék 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
Hááát... Minden, csak nem szimpatikus.... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
lehet nem menekülnek, csak tisztában vannak annak zsugorodó mértékével. Illetve a nagy böszem 300+w-ot zabáló kártyákra lehet nincs értelme fejleszteni, egy kisebb multi hűtő meg nem viszi el őket.
Ám hogy miért pont a videó játékok felé nyitnak??
Mondjuk a ház traktusuk sem volt annyira népszerű, és asszem a tápjaik sem nagyon elterjedtek
True Success is Blonde

miért vernek minket ilyenekkel???
A termékhez 7 dollárért rendelhető egy AV kábel is, aminek a segítségével a kijelző képe a tv-re is átküldhető.
tuti büntetés, 107 centis lcd tv-re rákötni ezt, jobb mint a sokkoló 
ezt legfeljebb a békebeli junosztyn tudnám elképzelni
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Nem tudom miért panaszkodtok. Aki pl repülőn vagy vonaton utazik, annak bőven elég egy ilyen, hogy elüsse azt a pár órát.

[ Szerkesztve ]
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

Neeehm, ezt mar inkabb el sem olvasom...a tetrist mikor talaljak fel AC-ek? 
.::www.megadanceradio.hu::.
Valami nagyon nagyon sötét dolog történik a AC háza táján. Csődközeli állapotba kerültek, vagy mi...?
(#15) Televan: Ez a fej, basszus!

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Nincs ezzel semmi gond, szvsz akár nálunk is lenne létjogosultsága.
Olyan 5-6000 körüli áron...
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

genius is megcsinálta a maga kis Heeha darabjait (100-200), na azok sem voltak eget rengetők...[link]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mongi

Van még lejjebb?
Si vis pacem, para bellum.

Attól félek, lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jajjaj... 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath
Nem értem miért zsugorodna a hűtők piaca... kevesebb VGA-t adnak el? Kevesebb procit adnak el? A gyári hűtők jobbak lettek? Szerintem egyik sem áll...
Pl passzív megoldás 5770-re? Hányan várják... inkább hűtőket fejlesztenének, mert nem nagyon jelent meg náluk semmi mostanában.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Aki ilyet vesz azt inkább a vonat üsse el 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Jó ez addig egy gyereknek amíg nem kell neki mobil. Aztán kuka.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

Ugyan már...
Régen egy sima quartz játékkal minden nap lehetett órákat játszani. Ez ahhoz képest sci-fi.
juj ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Nem baj gyerekek, jövő héten jön az AC Wii amin lehet hálóban pac-manezni, és projektoron is kivetíthető lesz 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

A profitnövelés céljából egyre kevesebb a "specializálódott" cég.....
Szerintem nem jó ez így, mert akik kicsit is jobban a dolgok mögé látnak, azok szemében kicsit komolytalanná válnak - pláne, ha eggyire eltérő dologgal rukkolnak elő.... 

Aki repülőn utazik szerintem megengedhet magának egy NDS-t vagy PSP-t... Na meg ezekre a játékokra már a mobilok 99%-a is képes... Hülyeség ahogy van...
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
nekem tetszik,de azért tényleg elég érdekes hogy a hűtőiről ismert gyártó vidójátékokkal foglalkozik,emlékszem amikor vettem az nvidia 6800 gs karimra accelero x1 hűtőt,nagyon durva volt, jó értelemben.
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#
majd az idő eldönti ezeknek a létjogosultságát.
egyelőre úgy tűnik, hogy az AC hülyét csinál magából.
Aurea mediocritas
De gyerekek! Most miért kell szídni?
ASUS nem is tudom hány dologgal foglalkozik egyszerre! Monitor, MOB, VGA, Hűtők, Tápok és akkor még lehetne sorolni...
AC-ék ebben látják a jövőt, bár én is jobban örülnék neki, ha az egyszerűbb bevált házakban, tápokban (nem jobbra-balra-előre-hátra szellőző házakban és a kilógó ventilátoros tápokban) látná a jövőt... Van egy Freezer Extreme CPU hűtőm, nagyon jó és nagyon olcsó volt és szerintem aftermarket VGA hűtőkből is ők adtak el a legtöbbet...
Persze, de azok közül melyik ilyen gagyi, mint pl az AC konzol?
Na-nee, mi ez a sz@ar
. Rettenet gagyi
. Igaz olcsó. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
AC-nak nagyon jók a hűtői és ehhez képest nagyon olcsók. Lehet hogy itt van a baj náluk.
Az ASUS-t azért ne keverjük ide, belépőszinten ugyan kalap sz@rt se ér szerintem, de azért ettől a gagyitól messze van.
Aurea mediocritas

Nem látom, hol itt a baj?
Ez egy kvarcjáték amin 80(!) játék van és bagóért adják.
Nyilván nem a hardcore játékosokat szólították meg vele. Viszont a kisiskolás Dezsőkének pont jó lesz, hogy elhagyja vagy ellopják tőle. Így papának nem fog annyira fájni mint egy 190 euros iTouch, a gyerek viszont ugyan olyan jól fog szórakozni vele és közben nem a papát cseszteti.
Szerintem még akár kult cucc is lehet belőle, ha a 80 játékból legalább a negyede jól sikerül és van 2-3 kiemelkedő is rajta.
Hogy rontja az AC renoméját? Muhaha.

Csak szólnék, hogy ez egy jó ár/érték aránnyal bíró hűtőiről(!!!) elhíresült gyártó. Vagy ha úgy tetszik, az átlagnál jobban pozicionált termékekkel bíró bigyógyár, egy a 10000000 közül. Miféle presztizsről beszélünk, te a hűtődre vagy büszke? 
[ Szerkesztve ]
Thank you for making my day 3 f/stops brighter :-)

en azt nem tudom, hogyha februarban ilyen termekekrol szolo sajtokozlemenyeket ad ki az Arctic Cooling, akkor mit adnak majd ki aprilis 1-en?!