Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Mi jön még...? :(

[ Szerkesztve ]

(#2) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ajjaj, az a hangerőszabályzó potméter elég durva :(
No meg AC-s elem, na persze :)

True Success is Blonde

(#3) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Elég retro kinézete van - lehet nosztalgiázni. :DDD Régen láttam már hasonló játékot.

"AV kábel is, aminek a segítségével a kijelző képe a tv-re is átküldhető."

Vajon mekkora felbontásban? :D

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#4) hardverarc

hardverarc
(újonc)

csinálhattak volna egy normális emu gépet...

pspfilez.extra.hu minden amit psp-ps3-stbről tudni érdemes :D

(#5) Jofi81

Jofi81
(őstag)

Nagyon szimpatikus cég volt eddig az AC, de most már kezdi magát elásni... Mi jöhet még?

(#6) belanet

belanet
(tag)

Nincs rá más szó: Gagyi...
(de legalább olcsó gagyi) :D

http://www.spring-gas.hu

(#7) Male válasza Ste (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah, valószínűleg az akksi pont annyira AC, mint maga a konzol... kínai szemetet matricáznak... nem tudom miért menekülnek a hűtő-piacról.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) .mf

.mf
(PH! addikt)

Valami nagyon durva anyagot szívhattak az Arctic Coolingnál idén szilveszterkor/újévkor... előbb kínai fülhallgatók, majd kínai koppintás játékkonzol, most kínai koppintás kézikonzol...

Miért nem maradtak a hűtőknél - házaknál - tápoknál :F

(#9) New Life

New Life
(fanatikus tag)

Na, kíváncsian várom a hasonló minőségi termékeket... :DDD

i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

(#10) - = Zk = - válasza belanet (#6) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy kupac sz@rt én még drága pénzért sem vennék :C

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#11) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Hááát... Minden, csak nem szimpatikus.... :F

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#12) Ste válasza Male (#7) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lehet nem menekülnek, csak tisztában vannak annak zsugorodó mértékével. Illetve a nagy böszem 300+w-ot zabáló kártyákra lehet nincs értelme fejleszteni, egy kisebb multi hűtő meg nem viszi el őket.
Ám hogy miért pont a videó játékok felé nyitnak??

Mondjuk a ház traktusuk sem volt annyira népszerű, és asszem a tápjaik sem nagyon elterjedtek

True Success is Blonde

(#13) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD :O

miért vernek minket ilyenekkel???

A termékhez 7 dollárért rendelhető egy AV kábel is, aminek a segítségével a kijelző képe a tv-re is átküldhető.

:W tuti büntetés, 107 centis lcd tv-re rákötni ezt, jobb mint a sokkoló :W

ezt legfeljebb a békebeli junosztyn tudnám elképzelni

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#14) Lipton

Lipton
(senior tag)

Nem tudom miért panaszkodtok. Aki pl repülőn vagy vonaton utazik, annak bőven elég egy ilyen, hogy elüsse azt a pár órát.

(#15) Televan

Televan
(senior tag)

[ Szerkesztve ]

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#16) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Neeehm, ezt mar inkabb el sem olvasom...a tetrist mikor talaljak fel AC-ek? :W

.::www.megadanceradio.hu::.

(#17) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valami nagyon nagyon sötét dolog történik a AC háza táján. Csődközeli állapotba kerültek, vagy mi...?

(#15) Televan: Ez a fej, basszus! :C :Y :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#18) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

istenem ezen kiégtem :DDD

(#19) PHM

PHM
(őstag)

Nincs ezzel semmi gond, szvsz akár nálunk is lenne létjogosultsága.
Olyan 5-6000 körüli áron...

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#20) mongi

mongi
(senior tag)

genius is megcsinálta a maga kis Heeha darabjait (100-200), na azok sem voltak eget rengetők...[link]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mongi

(#21) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Van még lejjebb?

Si vis pacem, para bellum.

(#22) .mf válasza daa-raa (#21) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Attól félek, lesz ;]

(#23) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Jajjaj... :N

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#24) Male válasza Ste (#12) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem értem miért zsugorodna a hűtők piaca... kevesebb VGA-t adnak el? Kevesebb procit adnak el? A gyári hűtők jobbak lettek? Szerintem egyik sem áll...

Pl passzív megoldás 5770-re? Hányan várják... inkább hűtőket fejlesztenének, mert nem nagyon jelent meg náluk semmi mostanában.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#25) kelzsoca válasza Lipton (#14) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Aki ilyet vesz azt inkább a vonat üsse el :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#26) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

Jó ez addig egy gyereknek amíg nem kell neki mobil. Aztán kuka.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#27) Lipton válasza kelzsoca (#25) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Ugyan már...
Régen egy sima quartz játékkal minden nap lehetett órákat játszani. Ez ahhoz képest sci-fi.

(#28) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

juj ;]

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#29) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem baj gyerekek, jövő héten jön az AC Wii amin lehet hálóban pac-manezni, és projektoron is kivetíthető lesz :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#30) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

A profitnövelés céljából egyre kevesebb a "specializálódott" cég.....
Szerintem nem jó ez így, mert akik kicsit is jobban a dolgok mögé látnak, azok szemében kicsit komolytalanná válnak - pláne, ha eggyire eltérő dologgal rukkolnak elő.... :(

(#31) Xaels válasza Lipton (#14) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Aki repülőn utazik szerintem megengedhet magának egy NDS-t vagy PSP-t... Na meg ezekre a játékokra már a mobilok 99%-a is képes... Hülyeség ahogy van...

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#32) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

nekem tetszik,de azért tényleg elég érdekes hogy a hűtőiről ismert gyártó vidójátékokkal foglalkozik,emlékszem amikor vettem az nvidia 6800 gs karimra accelero x1 hűtőt,nagyon durva volt, jó értelemben.

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#33) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

majd az idő eldönti ezeknek a létjogosultságát.

egyelőre úgy tűnik, hogy az AC hülyét csinál magából.

Aurea mediocritas

(#34) Egzee válasza AXisBOLD (#33) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

De gyerekek! Most miért kell szídni?

ASUS nem is tudom hány dologgal foglalkozik egyszerre! Monitor, MOB, VGA, Hűtők, Tápok és akkor még lehetne sorolni...

AC-ék ebben látják a jövőt, bár én is jobban örülnék neki, ha az egyszerűbb bevált házakban, tápokban (nem jobbra-balra-előre-hátra szellőző házakban és a kilógó ventilátoros tápokban) látná a jövőt... Van egy Freezer Extreme CPU hűtőm, nagyon jó és nagyon olcsó volt és szerintem aftermarket VGA hűtőkből is ők adtak el a legtöbbet...

(#35) Male válasza Egzee (#34) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, de azok közül melyik ilyen gagyi, mint pl az AC konzol?

(#36) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na-nee, mi ez a sz@ar :F . Rettenet gagyi :DDD . Igaz olcsó. :U

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#37) AXisBOLD válasza Egzee (#34) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

AC-nak nagyon jók a hűtői és ehhez képest nagyon olcsók. Lehet hogy itt van a baj náluk.

Az ASUS-t azért ne keverjük ide, belépőszinten ugyan kalap sz@rt se ér szerintem, de azért ettől a gagyitól messze van.

Aurea mediocritas

(#38) suraki

suraki
(tag)

Nem látom, hol itt a baj?
Ez egy kvarcjáték amin 80(!) játék van és bagóért adják.
Nyilván nem a hardcore játékosokat szólították meg vele. Viszont a kisiskolás Dezsőkének pont jó lesz, hogy elhagyja vagy ellopják tőle. Így papának nem fog annyira fájni mint egy 190 euros iTouch, a gyerek viszont ugyan olyan jól fog szórakozni vele és közben nem a papát cseszteti. :D Szerintem még akár kult cucc is lehet belőle, ha a 80 játékból legalább a negyede jól sikerül és van 2-3 kiemelkedő is rajta.
Hogy rontja az AC renoméját? Muhaha. :DDD :DDD
Csak szólnék, hogy ez egy jó ár/érték aránnyal bíró hűtőiről(!!!) elhíresült gyártó. Vagy ha úgy tetszik, az átlagnál jobban pozicionált termékekkel bíró bigyógyár, egy a 10000000 közül. Miféle presztizsről beszélünk, te a hűtődre vagy büszke? :DDD

[ Szerkesztve ]

Thank you for making my day 3 f/stops brighter :-)

(#39) moli.hu

moli.hu
(senior tag)

en azt nem tudom, hogyha februarban ilyen termekekrol szolo sajtokozlemenyeket ad ki az Arctic Cooling, akkor mit adnak majd ki aprilis 1-en?!

(#40) Duree

Duree
(PH! addikt)

Szerintem nem lesz ez rossz,pláne ha ráköthetö tévére is
Untakozó gyerekek vonaton autóba buszon bárhol használhatják,ha a grafika nem is olyan szép,ha a játékok jók lesznek nem is számít

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.