Szép. De azért inkább Európán lett volna a hangsúly, hiszen az volt a világ közepe évszázadokon át.
[ Szerkesztve ]

Szép. De azért inkább Európán lett volna a hangsúly, hiszen az volt a világ közepe évszázadokon át.
[ Szerkesztve ]

Gyönyörű
Intel Core2Duo E8400@3Ghz | 4Gb DDR3 RAM | 480Gb HDD | Sapphire 5770 1GB | Corsair VX450 | AeroEngine II
De már nem az. Ezért szerepel rajta az amerikai kontinens.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

"Szép. De azért inkább Európán lett volna a hangsúly, hiszen az volt a világ közepe évszázadokon át."
+A NASA nem európai... 
A Föld viszont minden irányból gyönyörű! Még több ilyen fotót!!! 
[ Szerkesztve ]
Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál
Beautiful 
Ezt a képet kérem avatárnak és ebben a felbontásban... 
Thx

Gyönyörű!
"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"

kár hogy a pázsit kiégett, má nem olyan ződ . 
hideg pizza, meleg sör

Elsőre én is azt hittem, hogy elírás történt a felbontás tekintetében, de attól még nagyon szép! 

Recés a széle... AA szűrő monnyon le! 

Neked, európainak. De ha megnézzük pl. a Távol-Kelet kulturális és technikai tudását (netán összevetjük a mi, sötét középkornak nevezett időszakával), lehet, hogy egészen más következtetésre jutunk. 

Nagyon szép!
Csak tudnánk is rá vigyázni.
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

majdnem 17MB szép avatar.....
Gyönyörű a föld még mindig, csak próbáljuk megtartani ebben az állapotában, ne tegyük jobban tönkre 
"Legen...Wait for it...Dary"

Szeretném megnézni,de mindig összeomlik a FF (9.0.1) 3-ból 3-szor mindig a linkre kattintás után. 
"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

A te verzióddal van a gond nálam nincs összeomlás. Jó én még mindig 4.0.1-et használok.![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
ezt probald meg, 1024x1024-es verzio 
4 sale http://tiny.cc/aprok

ez nem ugyan az
de szép ez is
"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

Feltöltöttem neked ide: [link]
TRON addict

Csak azt nem értem mitől lehet, hogy Google Earth-ben szép zöld ez a terület, ezen fotón meg mintha egy nagy sivatag lenne az egész. Szerintem ennyire azért nem lepusztult ez a kontinens. A városok nyomait sem nagyon lehet kivenni. Lehet, hogy a magasság miatt van nem tudom, de nekem kicsit olyan mintha grafika lenne az egész. Bár nyilván nem az.
Lehet ősszel fotózták, aztán sárga a fű....
[ Szerkesztve ]
Pazar kép lett, tetszik.
Earphones in. Volume up. Ignore the world.

Ilyen magasságból csak a Kínai Nagy Falat látszik meg esetleg a repülők kondenzcsíkjai. Városokat nem lehet kivenni nappali fénynél.
TRON addict
talán ha mozgókép lenne jobban tetszene
Rossz,Hibás,Törött,Használt,mobiltelefont, alaplapok tol a cpu ig~ 400ft-tol 25000 ft/kg ig elöre utalom az árát
Kiragasztanám az űrhajóm ablakába...

köszönöm,de ez sem jön össze itt is összeomlik a FF,valami gebasz van 

Mentsd le jobbgomb / mentés másként, aztán nyisd meg a saját gépedről.
Silentfrog: Amerikában élsz? 
[ Szerkesztve ]
TRON addict

Jé látom a házunkat! 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Nagyon szép! Elég lehetett összerakni több kisebb képből...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

A nagy klasszikus film.(Nagy durranás)
Még mai napig szeretem... 
Meg kell hagyni, hogy lenyűgöző..
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

És tudta valaki,miről beszélek! Váááá! 

Jól néz ki,kár hogy pusztítjuk az egészet,de inkább a föld fog minket.

így már múkodik,köszi 
de azt hittem hogy ekkora felbontásnál már látszik 1-2 nagyváros kontúrja,de mégsem 

Arra ott a Google maps.
[ Szerkesztve ]
TRON addict

Nézz meg békés megyét! Ott tényleg csak a kontujra látszik egy két városnak a mapon. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az okostelókba mikor lesz ilyen kamera? 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Földanyánk gyönyörű mind mindig.Meg kéne becsülni 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

Nekem is van egy ilyen fényképezőm. Egy Szmena.
A következő szám tulajdonképpen egy szerelemes dal: Necrophiliac - Tom Araya
Bocs nem hagyhatom ki innen se 
Várjá már... Körülötte nem látszódnak a csillagok! FAKE!4négy!!
Tuti stúdióban lett felvéve! 
Amúgy a kép 282x282cm-es 72 dpi-n. Jól mutatna egy falon! 
Jó lett volna egy kép Európáról is.
JPEG kép!
Jó, hogy nem már GIF...
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Gondolom a többség ezt tudja megnyitni. Amúgy én is jobban örültem volna egy TIF-nek mondjuk 

Ilyen Földgömb van minden normális stúdióban. ![;]](/dl/s/v1.gif)
TRON addict

Nem is gondoltam volna, hogy ennyire tojás... Szép. Viszont valóban: csillagok? vagy valami? 

"A 8000 x 8000 képpontos alkotás"
átlagos..
Telszámom: 30/847-98-09
Nem tojás, Geoid
A csillagokat meg remélem senkinek nem kell magyarázni 
Bírom az ilyen képeket. Thx.
+ az ilyen érdekességet is szívesen veszem. 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Egyértelmű, a kamu holdraszállás miatt azóta mindig lephotoshoppolják a csillagokat, hogy konzisztens legyen... vagy nem erre gondoltál?
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Nos egyértelmű hogy miért nem látszanak a csillagok a Hold felszínén.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD