Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) pekfiu

pekfiu
(fanatikus tag)

ez miért is jobb, mint egy (eddig is elérhető) érintőkijelzős távirányító? oké fizikai gombokkal jobb gépelni, de egyéb előny?
tény hogy nagyon szép, meg hi-teh kinézete van!

szerintem

(#2) Turmoil

Turmoil
(senior tag)

Ez valami borzalom. Akkor már inkább egy mozgásérzékelős - hologramkivetítős valami.
Egy programozott mozdulatra a kezem elé vetíti a levegőbe a "távirányítót" és azon váltogathatok. Már csak meg kell csinálni.:)

Ha az agyunk annyira egyszerű lenne, hogy megérthetnénk működését, mi magunk annyira egyszerűek lennénk, hogy nem lennénk erre képesek.

(#3) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A jövő távirányítója gesztusvezérlős.

Milyennapvan?

(#4) Sicilian válasza D1Rect (#3) üzenetére

Sicilian
(őstag)

:DDD , hát ez nagyon future...

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#5) Himym válasza Turmoil (#2) üzenetére

Himym
(senior tag)

Szerintem te túl sokszor nézted meg a Vasembert. :D
Na abban az a hologrammos tervezős cucc nagyon klassz ilyenek kellenének itthonra is. :D

(#6) jubilleum

jubilleum
(fanatikus tag)

Nat Kinetiket nem lehetne ilyen célokra is használni?

[ Szerkesztve ]

(#7) oO7 válasza jubilleum (#6) üzenetére

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

elvileg lehet... demózták is valamilyen szinten

w8dev.wordpress.com - W8 for it - Windows 8 fejlesztőknek

(#8) rudymester

rudymester
(senior tag)

Nem rossz ez, de a csatornaszámokat szerintem kényelmetlen lehet bepötyögni.

Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

(#9) Antibazsi válasza rudymester (#8) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Na igen ez nem azoknak az embereknek készül akik egy fárasztó nap után bezuhannak a kanapéba egy sörrel és csípőből váltják a csatornákat...de még autós játékoknál jó lehet. :)

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#10) Probber válasza Antibazsi (#9) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Vagy készülni is lehet vele a következő olimpiára diszkoszvetés kategóriában! :DDD

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#11) kapcsandika válasza D1Rect (#3) üzenetére

kapcsandika
(senior tag)

Egyetértek. Nem hiszem hogy ez fog elterjedni...

976 napja ― senior tag :))

[ Szerkesztve ]

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#12) gyulus08

gyulus08
(tag)
LOGOUT blog

Amúgy ez nem lehet egy kicsit nagy? Oké értem,hogy ráférjen minden ami kell,de a képről úgy néz ki akkora,mint egy tányér :U :D

(#13) psyho85 válasza gyulus08 (#12) üzenetére

psyho85
(tag)
LOGOUT blog

Ezt milyen jó lesz folpackkal betekerni, hogy ne legyen pürkültszaftos! :D

Maradnak az igazak és a jók, a tiszták és a békességesek. Erdők, hegyek, tanok és emberek. Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!

(#14) madgie válasza gyulus08 (#12) üzenetére

madgie
(VIP)

Frizbi is a cucc, ha elől van a tévé kikapcsolója, hozzádobod és nem eszik feleslegesen áramot stand-by módban :D

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#15) Badman 4ever

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Ez annyira forradalmi, hogy még frizbinek is használható. :DDD

(#16) Hiftu

Hiftu
(fanatikus tag)

Ez annyira lesz sikeres a jövőben, mint a Mexikói-öböl wellness központ.

Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Már értem miért nevezik felhőnek! Mindenki látja, ha akarod, ha nem!

(#17) Morris

Morris
(őstag)

nekem tetszik!
röviden: kéne :)

5m HDMI-HDMI (1.3) kábel eladó

(#18) ígyvanferi válasza jubilleum (#6) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Már mint a Kinectet? Nem úgy tűnt a videókból. Max. alap utasításokra, de szöveget gépelni kétlem.

(#19) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ha leeseik akkor szépen fog széthullani
De azért nem rossz megoldás csak egy kicsit nagy

(#20) ommagreg

ommagreg
(újonc)

Szerintem ez ilyen formában zsákutca...
Egyrészt a TV (vagy egyéb eszközök) vezérlése legyen egykezes, pont az előbb említett kanapé, sör, vakaródás miatt, és persze lehessen "vakon" is vezérelni.
Másrészt slide-os formában meg oda lehetne rakni a qwerty (qwertz) gombsort, ha valaki tényleg gépelni akar...

(#21) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Az eszköz által elérendő célokra inkább egy Asus Eee keyboard PC-t okosítanék egy kicsit. Szvsz életképesebb elgondolás lenne: normál QWERTY bill, funkcionalitás, miegymás. Jó, nem ennyire dizájnbajnok, ellenben nem kell megszokni egy másik kiosztást. Infravezérlőt is rá, hogy tudjon azon a csatornán is kommunikálni pl a TV-vel és már csak szoftver kérdése. Ott a billen a kijelző is mondjuk a menü megjelenítésének. Ennyi.
Ja, és szvsz árban is hasonló lenne. ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#22) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

miért van rajta assassin's creed logó?

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#23) tDr1v3r

tDr1v3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Tisztára olyan, mint a Stargate-be az ősök beviteli eszköze. :DDD

XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

(#24) Protezis

Protezis
(őstag)
LOGOUT blog

Első pillantásra nem, de másodikra olyan, mint egy női nemi szerv.

The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

(#25) atti_2010 válasza Protezis (#24) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Hmmm! Lehet hogy én eddig nem jó nőknek nézegetem? Egyik se hasonlított.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#26) gyulus08 válasza madgie (#14) üzenetére

gyulus08
(tag)
LOGOUT blog

Ha a kijelzőjébe dobjuk,akkor utána még takarékosabb... megvéd minket a magas számlátol amit a tv okozna :DDD

(#27) Put2

Put2
(lelkes újonc)

Szerintem ezt le is huzhatják a WC-n, ahogy kijön.. :D Vicc.... :W :O Látszik, h még vannak RÁÉRŐS mérnökök ;] ;]

[ Szerkesztve ]

(#28) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Elég futurisztikus design - szerintem finomítani kéne.
Ez így elbizonytalaníthatja a vásárlókat.

(#29) Termigáßor válasza Angel1981 (#28) üzenetére

Termigáßor
(tag)

Beépített mozgás érzékelővel kormánynak is jó! Előre tolod gáz, hátrahúzod fék, a forgatás meg egyértelmű. De ha még az x, y tengely mentén történő döntésre is lehet programozni vmit, akkor még repülő szimulátorokhoz is jó lesz! :DDD

Sőt! Ha törzsből fordulunk, és szaladgálunk vele a lakásban, akkor fps-re is jó. Legalább a testmozgás is megvan játék közben!

Francokat! Selejt az egész. Akkora ormótlan, nagy darab, ha kicsúszik a kezedből össze is töri az üvegasztalt.

[ Szerkesztve ]

shield(gun) only...

(#30) Sas madár válasza Badman 4ever (#15) üzenetére

Sas madár
(őstag)

:C

Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.

(#31) Sn00k

Sn00k
(őstag)

tiszta UFO feeling, de jópofa:)

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#32) Sn00k válasza Termigáßor (#29) üzenetére

Sn00k
(őstag)

papír nehezéknek jó lesz :DDD

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#33) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

EZ nem áll kézre, túl nagy, túl bonyolult. Nem jó.

Nemrég jutottam hozzá egy N810-eshez, és nagyon megfogott a sokoldalújága (BlueMaemo, irreco, stb).

Szóval ha már jövő, akkor inkább valami ilyesmire gondolnék. Persze lehetne még finomítani a dolgot, de ahogy elnézem, az újabb tévék már szinte kivétel nélkül WiFi /meg persze internet-, lásd Google-tv, stb/ hozzáféréssel jönnek.

Innen csak egy ugrás /lenne/ a hozzájuk passzoló 'távnyomisz', ami olyan lehetne, mint a Nokia tablet-je:
1. Egykezes, de ha kell, kétkezes is, tehát szétcsúsztatható
2. Érintős felületű, hogy sokoldalú legyen. Előre definiált, megfelelő méretű gombsor-kiosztással ugyanakkor szabadon programozható (neadjisten szekreszthető témákkal, HelloKitty és Startrek hívők kedvéért) + nyomógombos IS.
3. Univerzális, előre beállított funkció-oldalakkal, letölthető sablonokkal (1 készülék, pár kb-os csomag letöltése a netről, és máris nyomható a távirányítás...)
4. Formatervezett (nem ilyen kerek izé, hanem kézreálló) Ha kell, megvilágított
5. Mindehhez szükséges lenne a TV-k felkészítése is (vevő oldal szinkronizálása a távirányítóval), de ez is a netről mehetne, egyúttal a távir. frissítéssel.

Szerintem. :)

Persze lehet, hogy a távnyomogató-dizájnerek rövid úton éhen halnának, de ha így folytatják ez a veszély szvsz mindenképp fennáll.. :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.