Külön foglalata lesz a Core i5 és i7-nek? Ez nekem új...
Vagy ez váltja a mostani 1366-os foglalatot?
Hörcsög Powa'
Külön foglalata lesz a Core i5 és i7-nek? Ez nekem új...
Vagy ez váltja a mostani 1366-os foglalatot?
Hörcsög Powa'
Nem. Az i5nek más foglalata lesz. Szóval ősztől szépen 3 fajta foglalat (775, 1366, 1156) lesz képben Inteléknél. Szóval aki fejleszteni akar, nagyon jól gondolja meg. A másik oldalon eközben elég egyértelmű és egységes minden az AM2+ és az AM3 viszonylagos kompatibilitásának köszönhetően.
Mellesleg még a pro változat is elég gyérnek tűnik, bár alapórajelen tökéletes lehet. Komolyabb tuningot viszont nem vállalnék vele.
[ Szerkesztve ]
külön. core i5 1156, core i7 1366
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Gondolom ennyi pénzért nem lesz a tuningos álma. 

Mi értelme lehet a gyári hűtést ezekre a kis vackokra lecserélni? 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Ezek az új foglalatok sem fognak az intel felé terelni úgy érzem...
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Kb annyi, hogyha az tönkremegy vagy nincs... más értelmét én sem látom.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
A jövő processzoraira készül az Arctic Cooling - készülhetne jobban is...

Talán ha olcsó lesz, akkor pár mókust lehet vele vakítani 

Nem lett véletlen felcserélve az alapváltozat és a GT paraméterei és ára? 

Bevallom őszintén a én a jövő processzorait úgy képzelem el hogy nem kell rá hűtés.
Lehet túl merész dolgokat kívánok ? 
[ Szerkesztve ]

ott a pont! 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
túl

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Igazad van, de ahhoz kell még egy kis idő.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Fura nekem anno egyik procimon sem volt cooler.
Jó ok, 66 mhzesek voltak de akkoris. 
[ Szerkesztve ]
A mostani mobiltelefonok procijain sincsenek ventik, és azok már 5-600MHz-esek.
A mostani procikat úgy tervezik, hogy megvan a keret, hogy mennyit fogyaszthat, és ezt ki is használják. Tudnának olyat is gyártani, amit nem kellene hűteni, csak az elég gyenge lenne. Na de, hogy az Atomon miért van venti?
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
hát nem tudom én kicsit szkeptikus vagyok ezekkel a hűtőkkel szemben. vajon tényleg képes lesz-e lehűteni elfogadható hőfokra egy erősebb, esetleg tuningolt 4 magos procit 
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?
jah, nekem sem volt még a 66mhz-es 486dx2-mön
aztán dx4-en már volt... pentiumoktól meg kötelező jelleggel... volt anno szép dobozos 166mmx-em, gyári hűtővel, ami nagyon babán nézett ki (igaz borda+venti töredéke volt a mostaniaknak)
vga-ból pedig a gef2mx200-amhoz adtak alapból bordát/"ventit", de amikor az a párcentis bolhafing elkezdett zümmögni, inkább leszedtem és anélkül is simán ment
eléggé bedurvultak az elmúlt 10évben ventiket tekintve 
szívesen megnézném, mikor lesznek újra ventimentes idők... de ahhoz sokmindenen változtatni kellene... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Nem olyan rossz hűtők ezek. Azoknak pl, akik nem húzzák a gépüket szarrá, csak évekig problémamentes üzemet akarnak, jó választás lehet.
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
Gyári hűtő híján jó lehet.
Milyennapvan?
És nem hangos.
Depression: Az Intel Atomos lapokon a chipseten van a venti.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
vicces, hogy egyre kisebb bordák kellenek...
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Ez max. halkabb a gyárinál, teljesítményre tuti, hogy maximum egyenlő.
Ha ennél kisebb bordával elmennek a 4magos procik, akkor megeszem a Freezer7PRO-m. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Mellesleg még a pro változat is elég gyérnek tűnik,"
Nem vagy egyedül. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Azt még meg lehet magyarázni, hogy új processzor és ezért meg ezért kell az új foglalat. De hogy legalább a két újabbat miért nem csinálták hűtőkompatibilisre, az nem megy a fejembe. Annyi kellett volna, hogy ugyanott hagyják a lukakat. Kezdem úgy látni, hogy az egyelőre még lelkes gépépítőket szívatja az Intel. 
[ Szerkesztve ]

Azonos teljesítményen jóval halkabbak azért.
Ki fogja megvenni ezeket a vacakokat? Ezeknél a gyári hűtő is jobb! Ha pedig valaki megvesz egy i5 v, i7-es konfigot 3-400k.-ért nem egy 3k.-s hűtőt fog rá venni a gyári helyett!
Ez a foglalat dolog pedig ismételten egy lehúzás az inteltől, a konkurenciánál (AMD) a most bejőtt AM3 tokozásnál is ugyan az a lefogatás mint kb. úgy 6 éve a 754-nél! Szóval ha veszel egy hűtőt amin szerepel az AMD logó, azt felteheted, 754, 939, 940, AM2, AM2+, AM3-as platformra, szóval mindre!
[ Szerkesztve ]
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

Legalább a hűtésben gondolhattak volna egy kicsit kompatibilisebb megoldásra 
Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

Hali!
Tudja valaki, hol lehet a pro-t megvásárolni?