Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Stendhal: Vörös és fekete" :)
kimondottan tetszik a kialakítása és a színe... ezeket a plusz súlyokat nem értem... olyan könnyű lenne az egér, hogy van aki rak bele emiatt nehezéket? az ára viszont sokkal barátibb, mint a razer-eké... :) a gigabyte gamer egere sem volt rossz múltkor a lamborghini reventon-design miatt, de ez is feliratkozott nálam a listára, mellé... :) ha kapok fizuemelést, veszek végre egy "drága egeret" :) addig meg marad az 1000ft-os tesco kategória...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) Eagle16 válasza mephi666 (#1) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Mikor nekem még volt egy Logitech G5-ösöm, azért raktam bele súlyokat hogy jobb legyen a súlyelosztása. Nagyon precízen be lehetett lőni, és tényleg sokkal kényelmesebb volt rángatni úgy, hogy olyan súlya volt ami nekem pont megfelelt.

---

(#3) mindfreak válasza mephi666 (#1) üzenetére

mindfreak
(őstag)

Ha drága egeret akarsz venni, akkor ne első próbálkozások után kutass, nehogy megbánd a befektetésed!
Amúgy ez a lakkozott műanyag csak a képeken szép, a valóságban 2 hét után tiszta karc meg zsír lesz.

(#4) mephi666 válasza mindfreak (#3) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor ez pl hosszútávon masszívabb lehet? csak elméleti síkon gondolkozok egyenlőre... ha lesz kis pluszpénz, majd akkor vásárolok... :) haverom razere elég kényelmes volt és lényegében ezek is hasonló kialakításúak, tehát szerintem nem bánnám meg a vételt... biztonság kedvéért még a boltban körbefogdosom majd azért :) az biztos, hogy drótnélküli egeret nem fogok venni, mert az idegrendszeremnek nem tenne jót, ha mindig a legrosszabbkor merülne le... :) márpedig erre is lehetne murphy-törvény, hogy "a drótnélküli egér mindig a legrosszabbkor merül le..."

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) .mf válasza mindfreak (#3) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Egyetértek: az ára barátságosabb, mint a többi hasonló egéré (bár szerintem még így is túl magas, nem értem, miért adják ilyen drágán a sokgombos egereket), viszont ránézésre ez tipikusan az a kényelmetlen, izzadós, karcolódó, ujjlenyomatgyűjtő műanyag, ami erre a célra a legrosszabb választás...

(#6) Horbal válasza mindfreak (#3) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

[OFF]Kell venni egy játékosoknak szánt Gámer kesztyűt, meg egy Gámer szappant, meg egy Gámer fürdőszobát Gámer törölközővel................. :DD

De unom már ezt a Gámer marhaságot....[/OFF]

Az egér mellesleg szép.

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#7) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mivan? Logi eladta a regi egerdesignjat a FUSInak?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#8) Ste válasza mephi666 (#4) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mivel valszeg a Fusi duplája lesz árban, csak bírja 2x annyi ideig :)

ha tényleg pontos, precíz s kényelmes egérke lesz, akkor nem is olyan vészes ennyiért

True Success is Blonde

(#9) mindfreak válasza mephi666 (#4) üzenetére

mindfreak
(őstag)

Ehhez látni kellene élőben is, mert képeken egyáltalán nem tetszik és nekem nem tűnik túl masszívnak sem. Dobálni ugyan nem szoktam, de én szeretem ha jó minőségérzete van az egérnek és nem ropog meg kattog miközben fogom a kezembe. :)

(#10) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

gamer szóval úgylátom minden kacatot el lehet adni :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#11) mephi666 válasza hemaka (#10) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azthiszem le kellene védetni a "gamer-sör" megnevezést :D meg a "gamer-energy drink"-et is...

[ Szerkesztve ]

(#12) mindfreak válasza hemaka (#10) üzenetére

mindfreak
(őstag)

Hidd el ebből nem fognak sokat eladni. :)

(#13) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

mephi666: Haha, szerintem az energy drinket még el is tudnád adni, csak kicsit etetni kellene a néppel. :D

mindfreak: Elhiszem, de biztos lesznek olyanok akik a specifikációk/ár alapján gyorsan megveszi, hogy elmondhassa magáról gémer egerem van :U :DDD

(#14) spirit007 válasza hemaka (#10) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Ühüm , olyan "varázs" szó ez manapság a PC iparban , mint a szórakoztató-elektronikában a Full HD ! :DDD

(#15) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Jól is néz ki és biztos jó is. Az ára sem elrugaszkodott. Bevállalnám!

(#16) hemaka válasza spirit007 (#14) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Észrevettem :U Én még anno akkor vettem Razer-t, amikor nem volt ennyire menő a gamer szó. Azóta is azt használom(nem játékra, sőt nem is játszom), semmi baja nincs, igaz nem 8e Ft-be került, de ha minden évben vennem kell egy 8e Ft-os egeret, akkor más ott tartanék árban.

(#17) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Sztem teljesen jó és szép :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#18) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ennyi pénzért lehet beruházok egy ilyen cuccra! :K

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#19) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi

nekem kicsit a formálya a régi MS intellimouse 1.1a -mra emlékeztet :) ami persze már 5 éve tökéletesen kiszolgál és még szerintem fog is pár évig :) de ha ezen ugyan az a gumi felület van ami a pici notis FS egeremen akkor brutál jó a tapintása és télleg nem csúszík el (mikor épp nem veszik el a kezemben :Y )

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#20) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

Nem úgy volt hogy a FujitsuSiemens mint olyan nincs tobbé? :U

(#21) kariad

kariad
(senior tag)

Épp most probáltam az én egeremet 20G gyorsítani! Van valami G mérő eszköz!!??? :U :DD

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#22) mephi666 válasza kariad (#21) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

küldd el a nasa-nak tesztelésre... ott szerintem jól tudják mérni a gyorsulást :D

(#23) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem elsőre ez jutott róla eszembe. :DDD :C

Eladó: http://href.hu/x/bm7i - / / - "Szép-szép dolog a sok UP, meg fasza cucc komment, de abból nem lesz üzlet." DigitXT - / / - "Az igazság általában csak mentség a fantázia hiányára." Elim Garak - / / - Tilo Sawarez

(#24) Siera

Siera
(senior tag)

fujitsu egér :DDD
nem tetszik :(

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#25) mindfreak

mindfreak
(őstag)

Több színben is van:

fekete
szürke

Még jó, hogy gémer egerek, de ilyen sz@r műanyagot használnak, hogy játék közben kicsússzon a kezünkből. :)

[ Szerkesztve ]

(#26) sysrq

sysrq
(senior tag)

Jól látom hogy a hüvelykujjnál (jobb kéz) három gomb van?

(#27) mindfreak válasza sysrq (#26) üzenetére

mindfreak
(őstag)

Valószínű, mert másképp nem jön ki a 10 gomb. :)

(#28) sysrq

sysrq
(senior tag)

Egy próbát talán megér, egy 8000 bukást könnyebb megemészteni mint egy 16+ -os Roccatnál

(#29) mindfreak válasza sysrq (#28) üzenetére

mindfreak
(őstag)

A Roccatról jó sok tesztet lehet majd olvasni a közeljövőben, ki kell várni nem kell beleugrani rögtön. :)

(#30) ígyvanferi

ígyvanferi
(senior tag)

Szép-szép, jó-jó, de én tökéletesen tudok kattintani (akár még duplán is.. :K ) az 500 Ft-os Samsung egeremmel már évek óta.

(#31) blueMerle válasza ígyvanferi (#30) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Ez nem csak "kattintani" van. Ez játékra van, Az 500 Ft os rágcsálóddal hamar elvéreznél egy olyan játékban ahol minden szekundum és mozdulat számít :)) Egyszeruen, ez a termék nem neked készult, de attól még nagyon jó lehet.

[ Szerkesztve ]

(#32) sysrq válasza ígyvanferi (#30) üzenetére

sysrq
(senior tag)

ígyvanferi
Szerencsére vannak a világon akik mindig többre szebbre vágynak.
És én nagyon hálás vagyok ezért.
Nekik.

(#33) Balika911 válasza mindfreak (#3) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A második állításod nem feltétlenül igaz. Már jópár hónapja használok egy hasonló egeret, s nem lett karcos. (Igaz, nem hurcolom sehová.) Könnyebben piszkolódik bár, mint a matt bevonatúak, de korántsem olyan vészes a dolog, mint ahogy az a köztudatban él.

(#34) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ez egy Logitech G5. Mit kellett ezen "tervezni"? Hogy milyen színű FS matricát ragasszanak rá? ^^

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X201s (1440x900/12.1") + X200 Ultrabase - Core i7 965 EE, 12 GB DDR3, Gigabyte X58A-OC, Sapphire 6970 CrossFire, OCZ Vertex 3 120 GB, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#35) sysrq válasza Dr. Akula (#34) üzenetére

sysrq
(senior tag)

Ha csak 2 mm-el előrébb van a görgő, és tényleg 3 gomb van az oldalán, akkor már nem ugyanaz. Elvégre a kétajtós kerek lámpás jármű lehet Trabant meg Porsche is.
És ha mégis ugyanaz? Háromezerrel olcsóbban adják.

(#36) mindfreak válasza Balika911 (#33) üzenetére

mindfreak
(őstag)

Igazad van mert folyamatosan használod így nem nagyon tud rászállni a por, ami összekarcolja a felületet. Az egér alja nem tudom milyen, de pl. a Razereknek az is ilyen csillogós vacak, na azok is karcolónak rendesen mindenkinek. [link] [link] [link]

Viszont akkor sem mutat olyan szépen mikor tiszta zsír. Nem beszélve arról, hogy játék közben jobban izzad az ember tenyere és ilyen felületen sajnos még jobban is csúszik a kezed. Semmilyen szempontból nem szerencsés.

(#37) kariad válasza mephi666 (#22) üzenetére

kariad
(senior tag)

Akkor dobok egy Pü-t a Nasa-nak, hátha ráér vele foglalkozni... :DD

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#38) Balika911 válasza mindfreak (#36) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Játékosoknak tényleg nem ideális, a csúszós felület a csata hevében könnyen okozhat szerencsétlen "balesetet". :) Megaztán ők valószínű el-elviszik a lanpartyra is, ezt nem hiszem, hogy szereti a fényes bevonat.
Az igaz, hogy nálam nincs sok ideje porosdni. :) Hetente egyszer szoktam áttörölni szemüvegkendővel, így szerencsére szép maradt.

Elég csúnyák a linkelt képek - az én egerem alja matt, csak a felső burkolat csillogós. Nem is karcolódott meg, viszont az optika körüli matricagyűrű (mint pl. az MX1000-nél) gyűjti a szöszt, ez idegesítő tud lenni. Lehet, le is szedem azt a matricát.

[ Szerkesztve ]

(#39) Borgi válasza Balika911 (#38) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

továbbra is a képek alapján a legfelső felület kivételével az egész pontosan ugyan olyan anyagnak tünik mint az én notis FS egerem és az ugyan nem csúszik meg és még baromira selymes és puha is a tapintása.

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#40) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

Hát gyerekek, most öszintén: nem teljesen k...váva mindegy milyen az alja??? Tiszta vicc hogy valaki ezen mániázik, de tényleg. Mert ha mondjuk kopna a teteje vagy ilyesmi, jó megértem esztétikai hiba, csúnya és nahát, node az alja?? Azt nézegeti valaki mondjuk egy hosszabb loading közben hogy jé, de karcos?! :D

(#41) Shrike7973 válasza blueMerle (#40) üzenetére

Shrike7973
(fanatikus tag)

Szerintem olvasd újra mit írt. Nekem is volt A4 technél egy körmatrica, folyton megfogta a macskaszörszálakat és akkor össze vissza ugrált a kurzor... Szal igenis lényeges milyen az alja...

[ Szerkesztve ]

(#42) Erwin

Erwin
(újonc)

Hello!

Nekem nagyon tetszik külsőre és kényelmesnek is tűnik. :)

Valakinek van már esetleg hosszabb távú tapasztalata az egérrel kapcsolatban? Mert ha annyira megbízható, mint amennyire szép, akkor megfontolom a vételt.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.