Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Kinézetre nekem bejön nagyon! :R

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#2) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Attól, hogy szeretek játszani, még lehet jó ízlésem, vagy nem? :U

No offense, ha valakinek tetszik, akkor oké nem lehet mindenki egyforma, de ettől a hiperszuperledespiroskékfuturisztikus gémer cuccoktól kiráz a hideg. És a legtöbbje ráadásul csúnya is. :DDD

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#3) T_Stark válasza woland_y2k (#2) üzenetére

T_Stark
(senior tag)

+1 :K
A hangfal nézzen ki úgy mint egy hangfal, ne úgy mint egy elcseszett karácsonyfa :DDD

(#4) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nem vagyok ettől túlságosan elragadtatva, mondjuk nem is vagyok gémer, biztos csak nekik tetszik :D ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#5) Specter válasza T_Stark (#3) üzenetére

Specter
(lelkes újonc)

Nézd a jó oldalát..
Karácsonykor nem kell fát venni csupán kiteszed a hangfalad.

(#6) Ghard

Ghard
(tag)

Nekem tetszenek a futurisztikus cuccok,de ez valahogy nem az igazi.
Az a piros olyan olcsónak tűnik rajta,valahogy nincs eltalálva :)

(#7) HyP3b0y

HyP3b0y
(senior tag)

Akkor most ez pontosan mitől is gamerebb bármilyen más 2.1-es genius hangfalrendszernél? Kinézet nem játszik!

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#8) lujó55

lujó55
(őstag)

Egyáltalán nem néz ki jól!
Akkor lenne befutó, hogy fényes-lakkos fekete meggypirossal lenne kombinálva, vagy búzakékkel. Ez enyhén szólva is úgy néz ki, mintha poros lenne. :(

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#9) djculture

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igazi futurisztikus egy cucc,ennek is megvan a piaca mint a malac alakú hangfalnak:D

[ Szerkesztve ]

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#10) D.Orion válasza lujó55 (#8) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

A gamerek nem érnek rá takarítani. :P

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#11) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elég hurka egy gémernek:D

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#12) Phvhun

Phvhun
(fanatikus tag)

Minek ezekre bass tekerő ?
Miért nem ugy állitják be alapbol, hogy ugy szoljon, mint ahogy kell, és kész.

wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat

(#13) whited

whited
(őstag)

Design: 5-ös :D :C

(#14) PH-User válasza Phvhun (#12) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért, mert pl. senkinek nem egyforma a füle. :U
Amúgy azt szeretem, mikor bármelyik hangszóró elé valami designelemet helyeznek. :W

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#15) proci985 válasza Phvhun (#12) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mert azok, amik úgy szólnak, ahogy kell, azok nem ennyibe kerülnek;>

hm, 5.25ös sub 32W összesített rmssel? van egy olyan rossz érzésem h elég boomos lesz, bár lehet pont emiatt gamer.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#16) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A rendkívül igényes kinézettel megáldott versenyző"

Meg kellett néznem a naptárt, nincs-e megint április elseje.... ;]

Biztos van akinek ez tetszik, de attól hogy így néz ki, a játékosok kedvence lesz? :F Nem csak a címre gondolok, az átlagosan elfogadott gémer kinézetre.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#17) blackydan

blackydan
(fanatikus tag)

Úgylátszik manapság már mindenre gamer jelzőt aggatnak...

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

(#18) hohoo

hohoo
(senior tag)

Abból is látszik hogy komoly problémák vannak az emberekkel, hogy egy hangrendszernél a hangzás helyett a cucc kinézete érdekel...

T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

(#19) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Remélem a kinézet nem tükrözi a hangminőséget,mert akkor... :U Bár nem sok reményt fűzök ehhez a szetthez.

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#20) mongi

mongi
(senior tag)

Ez már baromira nem újdonság, nem kellene úgy beállítani (hiába, szponzorált cikk a genius részéről) már a karácsonyi szezon elött eladtam ebből 2 darabot.(2010.10. hónapban, mikor megjelent, idestova már fél éve!!!)

Kinézetre élőben amúgy nem annyira gagyi mint a képen,

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mongi

(#21) mongi válasza mongi (#20) üzenetére

mongi
(senior tag)

és aki kételkedik a szavamban: [link]

nézzétek meg a videó felrakásának dátumát :P

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mongi

(#22) woland_y2k válasza hohoo (#18) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Miért is? Attól, hogy jól szól, még semmi kedvem nincs egy ronda cuccot bámulni.

Különben meg a cikk alapján csak a külsejét tudjuk értékelni... :P

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#23) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Attól hogy valami hiperszupergémer, nem biztos hogy jó is. Kinézetre se jön nagy be.
És attól "gémer" mer hülyén néz ki, meg rádobnák pár ledet. nc.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#24) czky

czky
(fanatikus tag)

Gamer? 2.1? Pfff
Hol élnek ezek? Inkább térnének vissza a gyártók a 40-60ezres 5.1-es rendszerek gyártására (pl. Megaworks 550). Vagy olcsó szutykot kapni vagy ezen kívül szinte semmit.

(#25) Ł-IceRocK-Ł válasza czky (#24) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért középárban is vannak jó rendszerek.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#26) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Vajon van olyan jó a hangja mint ahogyan kinéz . :U :B

(#27) zeg

zeg
(senior tag)

Ránézésre egy ótvaros hangú brummogó szutyok, jó hangos, oszt' jónapot. Valszeg' a philips dizájn volt támpont, kívülröl hasonlít is rá(belülről inkább nem vagyok kíváncsi milyen borzalmat tákolt a genius). Egy előnye van, az hogy olcsó.
Haverom egy pc-hez készült M-Audio av40-es 2.0-ás hangrendszert vett, teljesen ledöbbentem mennyire odab@szott a korábbi 2.1-es logitech z4-nak. Persze, nem dübörög annyira mint a logitech(dübörög a logi, de minek, egy nagy katyvasz ami kijön belőle), de durván szénéalázza az istenített logi. márkát. Anyagminősége, kidolgozása döbbenetes, magas hangok tiszták, a zenének van középtarománya, és egy harmincakárhányezres yamaha aktív mélynyomóval kiegészítve megenné reggelire az összes nagynevűnek tartott pécés szutykot.
Meghallgatás után döntöttem el, hogy utoljára vettem logitech/creative/genius feliratos parasztvakítást. Ha már pc hang, akkor vagy m-audio vagy behringer

[ Szerkesztve ]

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#28) proci985 válasza czky (#24) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az a baj, hogy annyiért már lassan lehet külső erősítős rendszert kapni... amik viszont porba alázzák az összes mélynyomóval egybeépített erősítőjű/tápú pcs rendszert.

nekem így lett anno onkyo htr340em (6x100W zenei, 360Wos táp), egy z5400 árából. szerintem egyértelmű volt.

(#29) czky válasza proci985 (#28) üzenetére

czky
(fanatikus tag)

Hát igen. Jól szólhat a cucc!

Én is gondolkodtam hasonlón, amikor behalt a Megaworks 550-em. De végül vettem egy használt Genius SW HF 6000-et. Erre rákötöttem a Megaworks szatelitjeit és nemrég még a mélynyomóját is beszereltem. Így "él" tovább szegény.

(#30) Komcsi

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A név kötelez: Logitech De egyébként nem néz ez ki rosszul.. Sőőőőt!!! :C

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#31) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Igen, valóban igényes kinézetű... :DDD

Alléz Olympique de Marseille!

(#32) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Éljen a dizájnos, hulladék termékek kora :C

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#33) proci985 válasza czky (#29) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

leégett a pcb a folyamatos melegtől, vagy mi történt vele?

nekem anno egy genius swhf2500am döglött meg amiatt. ott döntöttem el, hogy akkor innentől nem akarok olyan rendszert, amiben a tápnak nincs biztosítva a rendes szellőzése.

egyébként kellemesen szól:)

(#34) Duree

Duree
(PH! addikt)

Csak a kinézete ami tetszik,szerintem a cucc nem szólhat valami jól.Játékra talán még elég de zenére biztosan ergya

(#35) Gál István

Gál István
(senior tag)
LOGOUT blog

Annyira jó hogy már eszembe sem jut még csak ehez hasonló dobozszettet is venni.

Monitor Audio Reference Silver 5 hangfalpár eladó teljesen újszerű állapotban, minden tartozékával! 109.000

(#36) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

A két szatelit lehetett volna két utas...

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#37) Samus

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem az álmom továbbra is egy Logitech Z-5500, bár nem használnám ki, és biztos van jobb választás is, de még jó régen, mikor megjelent, annyira megfogott...

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''

(#38) Archer

Archer
(őstag)

Ez a Cerwin Vega színvilág elég giccses lett, nekik azért jobban áll.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#39) manoarc

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjuk ahol piros/bordó ott szürke lenne vagy vmi kevésbé harsány szín, még be is vállalnám. Ez így túl "trendy" :D

>> ЯeSpΞkT <<

(#40) tn90

tn90
(újonc)

58 Hz egy Ø13-as hangszórótól... ne röhögtessetek már... 85Hz már hihetőbb lenne, de még az is sok egy ekkorka hangsugárzótól...

(#41) Sol4r válasza tn90 (#40) üzenetére

Sol4r
(tag)

de 8 Ohm ;) s tényleg nemszól le a nagyon méj 30hz-es tartományba me a levegős mélyek nem olyan jók de 58hz-ig tuti h lemegy.... s elég dinamikus a hangzása.... valamint sztem is jobb lett volna a 2utas szatelit me a magasak egy picit szegények... mondjuk pont annyira mint az alacsony mélyek... ocsóért próbát megért s h esténként ne keljen a nagy cuccot bekapcsolni s mégse a monitor hangszóróit keljen halgatni arra tökéletes... s ha nem kell nagy hangzavar akkor tökéletes...

Nem mindegy ,hogy valaki okosan hülyéskedik vagy, hogy hülyén okoskodik!!! ASUS GTX295 35k

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.