Na ez azért már tényleg dúrva jószág 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Na ez azért már tényleg dúrva jószág 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Tetszik az alaplap, egyszerű és letisztult...plexis házba való(lenne)
de erről a prociról nem is halottam... 
ejha... "nem otthoni célokra... nem otthoni pénztárcára szabva..."
elég brutális lehet... egy ilyen quadro-kkal megpakolva többet ér, mint néhányunk összvagyona 
ui: nem rossz szándékkal mondom, de a cikkek 1-2bekezdése után már 100%-os pontossággal kitalálom, hogy melyiket ki írta 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

legalább egy linket vagy egy képet tegyetek be, hogy miről beszéltek 
Szeretem az állatokat de nem akarom megnevezni őket! :D
Milyen linkre vagy képre gondolsz?
Different songs for different moods.
Kicsit gyengusznak néz ki az a lap, az a négy tégla biztos jó meghajlítja majd. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

-Ja az alsó kép tartalma egy kisebb családi szeméjgépkocsi árával vetekszik... 
markoka001
-Természetesen arra a munkaállomásra, amely össze van kötve 10 ilyen platformmal
és aztán csak a képzeleted szab határt annak, hogy hogyan készítsd el
a StarWars -1-edik részét. 
[ Szerkesztve ]
a quadro fx5800-as nv oldaláról nézve 3200dolcsi körül mozog... ez 4-gyel megszorozva elég komoly összeg... meg még köré a rendszer és paff :S (habár egyáltalán nem értek ehhez a részéhez, össze lehet ebből a quadróból 4et nyomni?
)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Összelehet, csak használni nem, max fűteni. 
Na ez durva
Elég bizarul néz ki az uccsó kép 

Kíváncsi lennék h.a 16 darab PCIe 1.1-es sáv mit kezdene 4 darab GTX295-tel. 
[ Szerkesztve ]
A chip 32 PCI Express sávot biztosít a kártyáknak.
Uhhhh 
lassan már címről is
de jól vagyon ez így
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Egy Tesla C1060 $1600, egy Tesla S1070-es 4 GPU-t tartalmazó 1U rack $8000. [link] Vajon ez miben más mint egy S1070-es?
"Ez bármely PCI Express vezérlővel ellátott chipkészlethez hozzáilleszthető, a kommunikációhoz maximum 16 sávot használhat fel." - ez nem lesz kevés annyi infó továbbítására?
True Success is Blonde

S 8 darab PCIe1.1 sáv elég lenne mondjuk egy GTX295 kaliberű kártyának?
Jó nagy nyúl...
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Az alsó kép hány ezer dollár kb? ÁFA-val persze 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Esküszöm veszek egyet csak úgy kipróbálni
Nem kell valakinek egy lakás, egy autó meg némi cucc? Ezeket előbb el kell adnom ugyanis 
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Nemsemmi kis felszerelés...
Azért az egész rendszer árát elfogadnám.
A lap érdekesen néz ki, elszoktunk az 'egyszerűségtől'. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

mikor majd az asztali PC alaplapja is így néz ki.... 
Ez természetesen nem nekünk készült. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

lehet, h csak én gondolom rosszul, de ez nem alaplap, hanem az alaplap mellé még egy lap, nem hiába U2-s bódé kell neki

Persze, én nem is azt mondtam.... 
Kivi vagyok, Lenox mikor pottyant be a közösbe egy ilyen cuccossal készült 3DMark eredményt...
primus inter pares
Nem rossz cucc.
Kiváncsi vagyok aztalra megjelenik-e valaha.
egy radeon+geforce multi gpu-s rendszer elvileg elképzelhető vele?
" A terméken négy NVIDIA GeForce vagy Quadro grafikus kártya kaphat helyet"
Tipp? 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Mivel az Elsa kizárólag NVIDIA kártyákat forgalmaz, így nem, de egyébként a Hydra képes lenne rá.
Biztos nem melegszik az a 4 kártya egymás mellett szorosan. 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
ahova beepitik valoszinu passzivan is elmennenek. 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Akkor lehet egy ROG, vagy hasonló kaliberű lapon még viszontlátjuk
bár annak sem az ati sem az nv nem örülne
[ Szerkesztve ]