Megint hódít az AC L2pro...
New world...old thinking...IBM T60;)
Megint hódít az AC L2pro...

egyik sem egy szépség.
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
Nekem a HIS 5750 tetszik, hova legyen ennél szebb? Fessenek a nyákra csajszikat? 
Hát mondjuk a His-től nem ilyen hűtőt vártam... Biztosan nagyon jó teljesítménye van, de kinézetre eléggé furcsa, inkább azt mondanám, hogy szokatlan a His-től 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Egyiktől sem lett barna az alsógatyám...
A HIS inkább az Iceq vonalon maradt volna, az bizony nagyon is jó lenne!
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Ez egy nagyon jó hűtő, kérdés milyen felárat kérnek érte, meg loadon milyen hangja lesz, 4670-eken terjedt ez el, azok load max 65W körül esznek.
(#7) hejesírásó
vmit nem értek ennél a powercoloros hero-nál
minek még egy harmadik kard a hátán? a kezében van már 2 db. 
Hát sokkal kisebb a hangja load-on, mint a gyári hűtőnek 
Ma tesztelek egyet

Jobban megy a GPU. 
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Inkább a darabszámot növelhetnék és az árat csökkenthetnék, az 5770 gyári hűtésére ráadásul nem panaszkodnak .
Az élet kegyetlen .

attól még gagyi 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Középkategóriába mit vársz? szerintem elég hatékony lehet ez a hűtés, meg eleve minek nagyobb hűtést rátenni, max drágább lenne, ezek nem egy forrófejű darabok. 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
klassz és jól is hűt de mi ez a kinézet váltás?:S
IceQ Turbo hűtőim vannak azok jól néznek ki..
Az a felső hűtű kezd hasonlítani a gyári Core 2 Dou--m hoz
Persze az nem ilyen színes .
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
powercolor csalódtam elsőre, passzív 5770-et kérünk mááár 

A Powercolorra kisebb hűtő nem volt? 
Most már csak szerencsétlen 5850-esekre kellene valami rendes hűtő.
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

Valamelyik áldozatában benne marad harc közben akkor ott van még egy plusz. ![;]](/dl/s/v1.gif)
CSS (Hun)Bloodkiller

Szerintem teljesen felesleges, ezekre a kártyákra, ennyiféle hűtés,Ref hűtővel is, bőven jó, még egykis tuningal is (igaz magasabb gyári tuninghoz nemárt a jobb hűtés, meg kell a változatosságis
)
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!

Nekem ehhez hasonló hütöm van az AGP 4670-en mint a HIS-é.... verhetetlen,egyszerüen nem lehet megölni... hangja semmi még ha pörgetem akkor se.... szerintem simán vmodolhatnák ezzel a hütövel.Az hogy hogy néz az másodlagos,a teljesitménye viszont megkérdöjelezhetetlen.Nem értem miért nem engedi az AMD a ref-töl eltérö orajeleket... ja már tudom... az 5770-et akkor nem lehetne eladni...
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
azért, mert a hátán lévő kard az kétkezes, míg a kezeiben egykezesek vannak. a két egykezessel a csira ellenfeleket zúzza, míg a táposabbakat meg a kétkezessel. ellened a két kicsivel megy, ha jól látom
![;]](/dl/s/v1.gif)
... vagy mintha még azokat is pont elrakná

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
Igen, mindenki "siratja" a jo kis IceQ-t... 
alba gu brath
Hát az a HIS verziós valóban, nem is állítom, hogy nem az 
Itt
látható, hogy hogyan is teljesít a kártyán 
[ Szerkesztve ]

Hová lett a pöpec iceq? 
Sztem sokkal szebb volt ennél.
Na sebaj talán rájön majd a HIS hogy vissza kéne térni ahhoz.
Apropó, be akarok majd egy HIS agp hd 4670 iceq-ra újítani. Mit gondoltok arról a kariról?
Keresek corsair 3500ll pro memó párhoz eredeti csomagolást és Crysis 2 Nano Editiont!

Na én is elindulok a kard probléma megoldása versenyen:
Szerintem, mikor legyakott egy hadosztálynyi orkot vagy pár sárkányt, betér a fogadóba (magyarul a kocsmába, ivóba, gyógygödörbe, stb.- mert az, hogy ott száll meg az utolsó), kezében még mindig a kardokkal. Persze pultnál lerakja, mert a kupát hogy emelné fel egyébként. Nem? De. Legalább az egyiket. De inkább mindkettőt. Majd jön egy sunyi kis tolvaj, meglátja a bököket, s megkörnyékezi a célszemélyt. Lehet fizet neki pár kört is, majd mikor hősünk annyira leissza magát, hogy megfeledkezik róla, hogy a pultra tette öket, lenyúlja azokat. Egy hős nem hős kard nélkül. De Ő A HŐS, ennek tudatában, már előre felkészült erre az eshetőségre. Ezért mikor az ocsmány trollok zaklatják a kocsmáros...mármint fogadós lányát, ő előkapja a hátán lévő kardod, misszlikre aprítja őket, s így megmenti a mennyecskét.
Upssz, ez off volt. Bocsi. 
[ Szerkesztve ]

A kártya a paraméterek tekintetében megfelel az AMD ajánlásainak, azaz 720 shader processzort, 36 darab Gather4-kompatibilis textúrázó csatornát tartalmaz és 700 MHz-es magórajelen üzemel.
Szerintem a tul. felsorolásnál az órajelet kellett volna előrevenni, mert így úgy értelmezhető, hogy a partnergyártók mind a shader, mint a textúrázók számát variálják. Pedig még nem hallottam olyat, hogy bármelyik csökkentette volna a ref.-hez képes. Még kevésbé, hogy növelték volna. Tévednék?
[ Szerkesztve ]

Huhh, gyönyörűek ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.

Peticio! Kerjuk vissza a jo kis iceq hutot. En spec nagyon megvagyok elegedve az iceq-val, ahogy sokan masok is.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Szép halk biztos, és jól is hűthetnek a szépségek 
Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?
A zafír megjátszotta pár 4830-nál. hogy 640 helyett 800SP volt pár kártyában, de nem jellemző az ilyen ajándékosztás...sajnos.

Akkor ezt benéztem...Miért kellett Saphire 4850-t vennem. Lehet ua. megkaptam volna 4830-ként is.

Ugyanazt nem, gpu és ram órajel azért maradt 4830 paramétereken, de hát mire való a tuning?

Így is van