Jó az a Xilence hűtés. Csak az ára magas picit
A Poli meg odatette magát. Egész pofás kialakulása van
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Jó az a Xilence hűtés. Csak az ára magas picit
A Poli meg odatette magát. Egész pofás kialakulása van
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Olyan kicsinek tűnik a Xilence hűtő.
[ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/
a Prolimatech hűtőnél elirtátok mert nem AMB gondolom hanem AMD 
"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)
(#4) szucsjanek

tetszetős a xilence 
Weblapkészítést vállalok! (HTML, CSS, Flash, PS)

A bevezetőben: "...a Scthe pedig egy szabályzópanellel érkezett."
Amúgy a hűtők egész tetszetősek.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Na, mégegy: ...36 dollártos áron...
Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...

"mindössze 45 mm-es magasságú"
Plusza ventilátor, ami további 25mm, szóval egyáltalán nem olyan alacsony ennek a profilja... 70mm nem alacsony, egy stock cooler alacsonyabb.
Si vis pacem, para bellum.
"...akár a 150 wattos TDP értékű processzorokkal is használható...." Ez milyen típusú CPU-t takar?
Egyenlőre még mindig nem látom a piacon azt a coolert, amire lecserélném a Ninja Coopert.
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

nem copper az inkább?
Igen elütöttem, de a fizikai valóság a lényeg.
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

Ez gumikeretben foglal helyet a rezgések csillapítása érdekében, fordulatszáma pedig 1500 rpm-es.
Ezt úgy kell érteni, hogy a venti fekete része gumi?
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

nemtudom , nekem ezek nem igazán tetszenek ! Prolimatech-től a Megahelms valahogy jobban bejött ![;]](/dl/s/v1.gif)
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
A Prolimatech nekem tetszik. Okos gondolat a nagy 12cm-es venti helye így biztos nem fog zajongani a házban.
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

Valaki nem tud megoldást a proci feletti hűtőlapka visszaragasztására?(laptop)A gyárilag közötte lévő hővezető ragasztó kihalóban van,és nem találtam sehol hasonlót.

40euróból már egy silent knight II-t vennék 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

40 euróból már egy Triton 88 is kijön
,a Silent Kinght II kisebb procikra igazán jó ! nekem is olyan van és egy Q6600-ig nagyon jó ! de már egy húzott 3-4GHZ környéki 4magosra nagyobb kell 
és az Asus által használt folyadékcsapágyas Sunon ventik elég hamar bedöglenek 
[ Szerkesztve ]
Igazat adok neked, de akkor maradjunk abban, hogy 40 euróból sokféle-fajta nagyon jó hűtő is kitelik 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

igen , 40-ből ami 12.000ft -nak megfelelő összeg, jóformán az összes jó hűtő kitelik 

kár hogy nincs hozzá teszt , érdekelnének a hatékonyságuk !

Scythe nekem nem jön be csúnya a zalman sokkal jobb,minek félautomata megoldás? 
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Ez a Xilence M606 nagyon penge
Jól mutatna egy Crosshair IV-en (már csak a szín miatt)
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

azért szerintem egy CH4-es közel 100K-s lapra valami komolyabb hűtés mehetne pl: V10
Lehet én néztem el, de a Crosshair IV jócskán 100K alatt van (48ért van PH-n). De igazad van: egy CM V10 (vagy V8) valóban méltóbb ahoz a deszkához 
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
Jól néz ki ez a Kaze Server, de ennyi. Drága és csak kettő ventit tud szabályozni.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

hopp elnéztem a típust ... boltban 60K körül kapható a lap 
az extreme verzió lesz majd drága a Hydra chip miatt 
[ Szerkesztve ]
Ezen már nincs a ROG logo?
Bár ahogy elnézem le van róla pattintva az egész hűtés, amin szerepel a "védjegy"... Ez az álom lapom, majd talán egyszer