Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Bikerider

Bikerider
(senior tag)

Csak a jó konfigokat Androiddal dobják majd piacra és ne WinMo-val :K

(#2) mukibuci válasza Bikerider (#1) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

Akkor aztán mindenkinek sokkal jobb lesz, ráadásul pont azt takarja az elkötelezettség is :F

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#3) moonman

moonman
(Jómunkásember)

azok után, amit a TouchFlo-val és a Sense-szel műveltek, ez számomra nem is volt kérdéses. :) remélem lesz annyira jó a viszony köztük, hogy a 7-es szériába is engednek némi befolyást, ha mást nem ötlet szinten, mert dizájnban nagyon ott van a htc.

Sent from my Windows Phone

(#4) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos nálam a win7 abszolút felejtős: no multitouch és no egyéni skin!

Pedig imádom a htc winmo-s gépeit és a touchflo-t,de akkor maradok a winmo 6.5nél!

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#5) moonman válasza Edenyke (#4) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

multitouch alapfeltétel a hardvernél, az egyéni skin-t pedig csak hivatalosan nem lehet feltenni, biztos vagyok benne, hogy megoldják majd. mint ahogy abban is, hogy nemsokára WM6.5-re is érkezik pár 7 series téma témázó. :)

(#6) X-Master

X-Master
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Még szép, hogy elkötelezett.Ha kiszálna a piacról, ki a rosseb gyártaná le a legjobb Windowsos PDA-kat.

Aki nem issza el, annak van!

(#7) magyar777

magyar777
(kvázi-tag)

Ugy gondolom a HTC hosszabb távon jobban járna ha az Android-hoz kötelezné el magát mert az övé a jövő ha most még ezt sokan nem látják persze ez csak az én véleményem :)

[ Szerkesztve ]

LG Optimus Black - Zeus v6 by Huexxx

(#8) gabor85 válasza moonman (#5) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Hát örülnék egy 2.5ös Manilának Diamond2-re :)

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#9) moonman válasza magyar777 (#7) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

úgy tűnik, ez csak a te véleményed, mert a htc ezek szerint kicsit máshogy látja, mi lenne a jobb neki. :))

(#10) Napfénysüti válasza moonman (#9) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hála égnek hogy másképp látja. Maradjanak is csak WM-es gépek. Van akinek ez kell. :K

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#11) oalex válasza Napfénysüti (#10) üzenetére

oalex
(senior tag)

És vannak olyanok (lásd: magyar777) akik nem tűrik ha van választékuk. :W :( :F
Sosem fogom megérteni ezt a hozzá állást.

Én azt kívánom, hogy mind a WM, WebOS, Iphone, Android, Symbian, Maemo, és még akár 4 másik nagyon jó legyen (leginkább a verseny miatt). És, hogy ne győzzünk válogatni a jobbnál jobb megoldások közül. Mindenki megtalálja azt ami neki a legkedvesebb.

[ Szerkesztve ]

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#12) bolondember válasza moonman (#3) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

mondjuk nem értem miért nem engedik Redmondban az egyéni kezelöfelületeket a WP7-ben... :F

De az örömteli, h a HTC több vasat is tart a tüzben! :K

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#13) Napfénysüti válasza oalex (#11) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pedig a verseny a rendszerek között magukat az oprendszereket is jobbá teheti... Szóval ezzel a user csak jól jár. Na meg aztán ott vannak az igények. Bármennyire igyekeznek nem tud egyik rendszer se minden igényt kielégíteni, akkor meg had lehessen már az embernek a neki legjobban megfelelőt választania.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#14) oalex válasza bolondember (#12) üzenetére

oalex
(senior tag)

És az Apple-t érted? Mert ha igen, akkor lehet, hogy ott van a kutya elásva. :U

[ Szerkesztve ]

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#15) D1Rect válasza magyar777 (#7) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért ezt várjuk ki.... :U

Milyennapvan?

(#16) bolondember válasza oalex (#14) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hány cég gyárt WM-es telefont? és WP-set mennyi fog?

és Iphone OS-es készüléket hányan gyártanak? :U

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#17) t72killer válasza bolondember (#16) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kérdés első felére: WM-eset sztem többen fognak (ha marad a régi progikkal kompatibilis, bevált wimo 6.5 támogatása), mint WP-set.

WinCE/WiMo-t rengeteg-rengeteg profi program használ. példának említsem: Oziexplorer, iGO - ok, vannak alternatívák androidra/iPhonera, de még gyerekcipőben járnak. Másik meg, hogy egy Párizs-Dakar rallyra készülő csapat kétlem, hogy azért lecserélné jólbevált Oziexploreres naviját vmi iPhone-os megoldásra - lévén dobhatnák ki a kalibrált, műgonddal összeraktott térképkészletüket...

Második felére (iPhone) - divat lett. sok fiatalnak az iphone az okostelefon definíciója, lévén nem is hallottak másról, csak ennek a marketingjét kajálta be a legtöbb nagy szolgáltató illetve a nagymama, aki mobilt akar venni az unokájának.

Egy hátránya van amúgy az OS-ek sokszínűségének: az egyikből az egyik, a másikból a másik progi tetszik meg az embernek, de átjárni természetesen nem lehet :(

Az lenne az ideális, ha a vasra gond nélkül fel lehetne tenni más OS-t, mint PC-re win mellé linuxot.

(amúgy amikhez ragaszkodom:
iGO, Oziexplorer, Nimbuzz, pocket talk - mind wimo-s :( pedig az androidot szivesen kipróbálnám)

[ Szerkesztve ]

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#18) Karma válasza t72killer (#17) üzenetére

LOGOUT blog

Ezt úgy mondod, mintha valaki gátolná az Oziexplorer fejlesztőit, hogy iPhone OS-re is készítsék el a térképprogramot. Sőt továbbmegyek: még App Store kompatibilisnek se kell lennie a végeredménynek, ha Enterprise programban maguknak készít(tet)ik el a cuccot a rallysok.

Break Driven Development

(#19) t72killer válasza Karma (#18) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Őket nem gátolja, sőt, előbb-utóbb tuti csinálnak iPhone verziót (lásd iGO-ból is lett amigo). Én viszont, mivel nem vok Ozi fejlesztő, így wimo-nál maradok, lévén azon megy a kedvenc túrázós naviprogramom.

Ha szabadon átjárhatók lennének a készülékek (pl egy iPhone-ra telepíthetnék wimo 6.5-öt, vagy egy HTC-re iPhone OS-t, vagy egy HD2-ből nexus one-t csinálni), az lenne a tuti.

így nemigen mer az ember egy új platformot kipróbálni, főleg, ha a korábbira vett pár extra progit.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#20) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Ez kicsit úgy hangzik, hogy a kapcsolatot fenn akarják tartani mindenképpen, de szerintem ha Android sokkal jobbat tud nyújtani nekik, mint a MS, akkor gondolkozás nélkül választják majd a google ajánlatát.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.