Csak a jó konfigokat Androiddal dobják majd piacra és ne WinMo-val 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Bikerider
(senior tag)

mukibuci
(PH! addikt)
Akkor aztán mindenkinek sokkal jobb lesz, ráadásul pont azt takarja az elkötelezettség is 
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

moonman
(Jómunkásember)
azok után, amit a TouchFlo-val és a Sense-szel műveltek, ez számomra nem is volt kérdéses.
remélem lesz annyira jó a viszony köztük, hogy a 7-es szériába is engednek némi befolyást, ha mást nem ötlet szinten, mert dizájnban nagyon ott van a htc.
Sent from my Windows Phone
Sajnos nálam a win7 abszolút felejtős: no multitouch és no egyéni skin!
Pedig imádom a htc winmo-s gépeit és a touchflo-t,de akkor maradok a winmo 6.5nél!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

moonman
(Jómunkásember)
multitouch alapfeltétel a hardvernél, az egyéni skin-t pedig csak hivatalosan nem lehet feltenni, biztos vagyok benne, hogy megoldják majd. mint ahogy abban is, hogy nemsokára WM6.5-re is érkezik pár 7 series téma témázó. 
Még szép, hogy elkötelezett.Ha kiszálna a piacról, ki a rosseb gyártaná le a legjobb Windowsos PDA-kat.
Aki nem issza el, annak van!

magyar777
(kvázi-tag)
Ugy gondolom a HTC hosszabb távon jobban járna ha az Android-hoz kötelezné el magát mert az övé a jövő ha most még ezt sokan nem látják persze ez csak az én véleményem 
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black - Zeus v6 by Huexxx
Hát örülnék egy 2.5ös Manilának Diamond2-re 
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

moonman
(Jómunkásember)
úgy tűnik, ez csak a te véleményed, mert a htc ezek szerint kicsit máshogy látja, mi lenne a jobb neki. 
Hála égnek hogy másképp látja. Maradjanak is csak WM-es gépek. Van akinek ez kell. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

oalex
(senior tag)
És vannak olyanok (lásd: magyar777) akik nem tűrik ha van választékuk.

Sosem fogom megérteni ezt a hozzá állást.
Én azt kívánom, hogy mind a WM, WebOS, Iphone, Android, Symbian, Maemo, és még akár 4 másik nagyon jó legyen (leginkább a verseny miatt). És, hogy ne győzzünk válogatni a jobbnál jobb megoldások közül. Mindenki megtalálja azt ami neki a legkedvesebb.
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
mondjuk nem értem miért nem engedik Redmondban az egyéni kezelöfelületeket a WP7-ben... 
De az örömteli, h a HTC több vasat is tart a tüzben! 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Pedig a verseny a rendszerek között magukat az oprendszereket is jobbá teheti... Szóval ezzel a user csak jól jár. Na meg aztán ott vannak az igények. Bármennyire igyekeznek nem tud egyik rendszer se minden igényt kielégíteni, akkor meg had lehessen már az embernek a neki legjobban megfelelőt választania.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

oalex
(senior tag)
És az Apple-t érted? Mert ha igen, akkor lehet, hogy ott van a kutya elásva. 
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
Azért ezt várjuk ki.... 
Milyennapvan?
hány cég gyárt WM-es telefont? és WP-set mennyi fog?
és Iphone OS-es készüléket hányan gyártanak? 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
A kérdés első felére: WM-eset sztem többen fognak (ha marad a régi progikkal kompatibilis, bevált wimo 6.5 támogatása), mint WP-set.
WinCE/WiMo-t rengeteg-rengeteg profi program használ. példának említsem: Oziexplorer, iGO - ok, vannak alternatívák androidra/iPhonera, de még gyerekcipőben járnak. Másik meg, hogy egy Párizs-Dakar rallyra készülő csapat kétlem, hogy azért lecserélné jólbevált Oziexploreres naviját vmi iPhone-os megoldásra - lévén dobhatnák ki a kalibrált, műgonddal összeraktott térképkészletüket...
Második felére (iPhone) - divat lett. sok fiatalnak az iphone az okostelefon definíciója, lévén nem is hallottak másról, csak ennek a marketingjét kajálta be a legtöbb nagy szolgáltató illetve a nagymama, aki mobilt akar venni az unokájának.
Egy hátránya van amúgy az OS-ek sokszínűségének: az egyikből az egyik, a másikból a másik progi tetszik meg az embernek, de átjárni természetesen nem lehet 
Az lenne az ideális, ha a vasra gond nélkül fel lehetne tenni más OS-t, mint PC-re win mellé linuxot.
(amúgy amikhez ragaszkodom:
iGO, Oziexplorer, Nimbuzz, pocket talk - mind wimo-s
pedig az androidot szivesen kipróbálnám)
[ Szerkesztve ]
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
Ezt úgy mondod, mintha valaki gátolná az Oziexplorer fejlesztőit, hogy iPhone OS-re is készítsék el a térképprogramot. Sőt továbbmegyek: még App Store kompatibilisnek se kell lennie a végeredménynek, ha Enterprise programban maguknak készít(tet)ik el a cuccot a rallysok.
Break Driven Development
Őket nem gátolja, sőt, előbb-utóbb tuti csinálnak iPhone verziót (lásd iGO-ból is lett amigo). Én viszont, mivel nem vok Ozi fejlesztő, így wimo-nál maradok, lévén azon megy a kedvenc túrázós naviprogramom.
Ha szabadon átjárhatók lennének a készülékek (pl egy iPhone-ra telepíthetnék wimo 6.5-öt, vagy egy HTC-re iPhone OS-t, vagy egy HD2-ből nexus one-t csinálni), az lenne a tuti.
így nemigen mer az ember egy új platformot kipróbálni, főleg, ha a korábbira vett pár extra progit.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html