Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) Parci válasza VaniliásRönk (#27) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

héló! ez egy "rekordkísérlet". tudod, amikor síelő 220 km/h-val megy. vagy kocsi mittoménhánnyal. ott sem azon nyafogsz, hogy a valós életben te sosem tudsz 220 km/h-val síelni.

aki képtelen felfogni, vagy egy kicsit is örülni ennek a játéknak, az mi lenne, ha inkább búgócsigázna?! :(((

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#52) Parci válasza westlake (#50) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

akkor most gondold végig, h mivel járultál hozzá a topikhoz. mert én csak "rásüt a nap", meg "nem látszik ez", meg ilyeneket látok. mondhatod, hogy pozitív vagy, csak abból az is következik, hogy -1 > 1.

(most értem a topik végére, nem csak, volt egy pozitív kommented is.)

[ Szerkesztve ]

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#53) SoTL válasza Parci (#48) üzenetére

SoTL
(tag)

ha jó gépet veszel, akkor mindegy, hogy ki adja el, csak legyen hosszúéletű a cucc, meg legyen megfelelő garancia, meg normális ár.
ph-n is van csomó ember, akinek nincs csili-vili boltja, mégis korrekt.
(#47) Szemjuel-nek ment

[ Szerkesztve ]

Think.

(#54) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Most akkor ma indult a teszt?

(#55) Parci válasza Dyno (#54) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

áááááááá...
ph! addikt vagy. mi volna, ha klikkolnál egyet? :DDD

(#56) engusz válasza Parci (#55) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

mijen teszt meg hol

:D

Amúgy remek ötlet. Kíváncsi vagyok a végeredményre!

(#57) Athlon64+ válasza VaniliásRönk (#38) üzenetére

Athlon64+
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha valaki dolgozik vele, és valóban szüksége van minden másodpercre, akkor letiltja a flash-t. Nélküle is egész jól lehet böngészni a PH!-t. :P

MCTS: .NET Framework 4, Web applications | <?php die('hard'); ?>

(#58) VaniliásRönk válasza Parci (#51) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ez nem rekordkísérlet, hanem egy idióta marketinges agyszüleménye, a HP nyilván nem ad meg olyan maximális üzemidőt, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal, még akkor sem, ha a marketing rondán belenyúl, hogy hangzatosabb legyen, a hivatalos adat pedig olvasható a HP weboldalán.
Ennek az egész felhajtásnak akkor lett volna értelme, ha valaki használja is a gépet, mondjuk cikket ír, e-maileket küld/fogad, ez is kb. a nullával lett volna egyenlő, de mégis a látszat...
Így az egész megint csak arra jó, hogy megmutassa, hogyan veszi hülyére egy multi a vásárlóit.

Egyébként ha már ilyen érdekfeszítő rekordkísérleteknek lehetünk tanúi a PH-n, kíváncsian várom mikor lesz online közvetítve, ahogy egy akku magától kisül...

#59 Parci: Csak ha orvosi felügyeletet is tudtok biztosítani szegény rudinak. :DDD

Egyébként igen, én már csak tudom, és ha nekem nem hiszel, nyugodtan szavazásra lehet bocsátani, ki várta azt, hogy tényleges teszt lesz, és ki azt, hogy a gép csak áll magában. Akár azt is megkérdezhetitek, hogy ki elégedett ezzel, és kinek okozott csalódást. Érdekes eredmények lennének. :P

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#59) Parci válasza VaniliásRönk (#58) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

te már csak tudod.
(ja, és legközelebb beültetjük rudit a kirakatba 12-24 órára, h elégedett lehess)

[ Szerkesztve ]

(#60) raczger

raczger
(őstag)
LOGOUT blog

Csak nálam állt meg 14:40-nél a teszt, vagy kis technikai probléma van?

http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége

(#61) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

amúgy épp bugzik a stream vmiért, de gondolom ebből is csak annyi következik, h a ph monnyonle. magatokra is hagylak titeket, csináljon nektek bármit az, akinek hét anyja van. leszarhatnánk, valahogy még sem tesszük soha, de mégis minden egyes alkalommal arra jutunk, h le kellett volna. további jó fikázást mindenkinek, sosem fogom megérteni, egyesek miért erre gerjednek.

(#62) Panther válasza raczger (#60) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Volt egy kisebb áramellátási probléma, már dolgozunk a közvetítés helyreállításán. (Micsoda mázli hogy a tesztelt laptop akkuról megy :D)

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#63) raczger válasza Parci (#61) üzenetére

raczger
(őstag)
LOGOUT blog

Nyugalom, én ezt nem fikázásból írtam:) Mindössze érdekel, hogy mi történhetett.

szerk: Panther: hehe, mondhatnám picit irónikus :DD

[ Szerkesztve ]

http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége

(#64) Kapszaicin válasza Parci (#61) üzenetére

Kapszaicin
(kvázi-tag)

Én tisztelem amit csináltok és jó is! Az pedig aki fikázik nem kell komolyan venni mintha itt sem lenne! Csak így tovább!!! :R

(#65) ZCoyote válasza Panther (#62) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Csaláááás, csaláááás, most tettétek töltőre mer már le is merült az akksi és szar a hp meg a teszt is. A PH monnyon le. :DDD. Ja meg megvett titeket a büdös multi mert a PH=HP csak fordítva.

[ Szerkesztve ]

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#66) Panther válasza raczger (#63) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Na már megy is újra az élő adás. :)

ZCoyote (illetve a többiek akik korábban esetleg nem csak viccelődtek azzal hogy nem látni, be van-e dugva a gép): Ha valaki nem hisz a webkamerának meg a közjegyzőnek, oda lehet menni, végig lehet nézni élőben az egész tesztet. (Aki pedig a saját szemének sem hisz, az meg nyugodtan becsukhatja és akkor nem kell olvasnia a PH-t sem. :D)

[ Szerkesztve ]

(#67) engusz válasza raczger (#63) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Újra gyün kép! Live! :)

(#68) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Sokan annak tudatában tippelnek 13:40 óta hogy ismerik a a futó programokat,ez most így akkor korrekt?

[ Szerkesztve ]

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#69) Racecam válasza Panther (#66) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kemény vagy Csoki!! :DDD

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#70) westlake válasza Parci (#52) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

nem, nem mondtam pozitivat, mert meglatasom szerint ennek semmilyen haszna nincsen.. persze a szervezes, megvalositas koszonetet erdemel, hiszen tobb ember dolgozott vele..
elhiszem, hogy zavaro az, ha nem mindenki ert egyet a munkatok hasznossagaval, de engedtesseg mar meg, hogy elmondjam a velemenyem.. esetleg itt is az a nezet, hogy aki nem ert egyet a ph osszes tesztjevel, annak kuss a neve? remelem nem.. ez is csak egy velemeny a sok kozul, amin el lehet gondolkodni, vagy akar figyelmen kivul hagyni..
mindamellett kivancsiva tettel es kivancsi vagyok, hogy szerinted ennek az egesz dolgonak mi ertelme van.. ugy ertem, hogy szerinted miert is hasznos ez a teszt.. de remelem nem azt hozod fel, hogy ez csak egy ellenorzes, hogy a hp igazat mondott-e ;)
(egyebkent en kivancsi lennek mindenki velemenyere, aki szerint ez a teszt barmilyen hasznos informaciot oszt meg velunk.. en mar kijetettem, hogy szerintem miert nem hasznos)
no offense ;)

mod: meg lehet sertodni, de szerintem nem ez a vilag rendje.. ha valaki nekem tamad (vagy a munkamnak), akkor nem elszaladok, hogy "kapjatok, be.. dolgozzon nektek a halal" felkialtassal, hanem igenis birokra kelnek veluk es megprobalnam oket meggyozni (vagy legalabbis ervelnek az igazam mellett).. persze egyszerubb sertetten elszaladni es ugy beallitani a dolgot, mintha a masik fel csak fikazni tudna.. igen, tudok fikazni is, de ebben az esetben nem azt teszem.. igenis alljatok ki az igazatok mellett es gyozzetek meg a nagyerdemut, hogy ennek a show-nak van ertelme!

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#71) raczger válasza Panther (#66) üzenetére

raczger
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönjük!

Gergő_: Úgymond a hülyék előre tippeltek, az okosabbak (vagy pechesek) meg kivárnak.

(#72) angyalpc2 válasza Gergő_ (#68) üzenetére

angyalpc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

úgy tudtam hogy csak 14:00-ig lehetett tippelni most 15 óra van már.
egyébként nem csodálom látszott hogy nagyon sokan tudják hogy lessz WLan is meg battery eater.... :(((

mondjuk az én gépemnél 4 órából kb fel órát visz el a wlanom...

[ Szerkesztve ]

Eladó Neckpon SWH100 vezetéknélküli fülhallgató Koreából http://href.hu/x/gcny

(#73) Gergő_ válasza raczger (#71) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm kedves Barátom!
Én nem erre gondoltam.Tegnap még arra kellett ráéreznünk mi számít átlagos használatnak és ez alapján tippelni, most pedig mindenki ír valamit a fenti infók alapján.

[ Szerkesztve ]

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#74) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Mijezafeszűccség ittene? :DDD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#75) Napfénysüti válasza westlake (#70) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem se hasznos de én nem bánom hogy csinálnak ilyet is. Bár abban egyetértek veled hogy a valós életben így az égvilágon senki sem fogja használni a hasonló gépét. De legalább tippelünk egy jót :D

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#76) ZCoyote válasza Panther (#66) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Én csak viccelni akartam de akkor ezek szerint nem jött be. Nem értem hogyan lehet az előbbi hozzászólásaimat komolyan venni.

[ Szerkesztve ]

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#77) KEndre válasza westlake (#70) üzenetére

KEndre
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

szerintem ugyanezt a tesztet más gyártó is megcsinálhatja (PH-val vagy mással), s így már rögtön van értelme a dolognak. Ha más eredménye nem is lenne ennek az akciónak minthogy verseny van a gyártók között, hogy kinek tud többet a notija, már érdemes volt belevágni... :K

(#78) Racecam válasza westlake (#70) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ennek a shownak van értelme!
Ha mást most nem is mondok, de egy jópofa játék.
Is lehetne belőle, ha nem vennétek ilyen véresen komolyan. :U

Úgyhogy egyszerűbb ha belátod, hogy igazunk van, mert most jól megérveltem Neked! ;]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#79) angyalpc2

angyalpc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

most látom hogy sehol nincs megadva hogy 14:00 től a tippelés érvénytelen.... ez kb olyan mint amikor az 5 ös lottó húzásakor a 3 v. 4 számnál leadod a tipped...
elmentek ti a .....

elősször a wlan, batteater fórumbeli beszólása (biztos mindenki ezt olvassa) most már szánt szándékkal megkeresem...
most meg ez

Ez kb számomra a "csalás" gyanúját veti fel :((( meg is van a véleményem az egészről...

(#80) Panther válasza ZCoyote (#76) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Nem, a tiédet épphogy nem vettem komolyan. A zárójeles szürke részben jelzett többieknek szól inkább amit írtam, csak a te poénodra is lehetett vele reagálni, azért vagy te a "címzett". :)

(#81) Athlon64+ válasza Racecam (#78) üzenetére

Athlon64+
(senior tag)
LOGOUT blog

Neked van igazad. Jópofa játék, némi közösségépítésnek is fel lehet fogni. Már-már "Semper fi".

In Prohardver We Trust

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@angyalpc2:
A tippelős toőik első hozzászólásában le van írva, hogy mettől meddig tart a tippelés. Így, aki a teszt megkezdése előtt adta a tippjét, elfogadta ezt a feltételt.

[ Szerkesztve ]

(#82) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ti láttok belőle valamit, hogy most éppen hogyan áll az akksi?

Amúgy meg take it easy, ez csak egy érdekes játék...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#83) ZCoyote válasza Panther (#80) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Rendben, egyébként én egy jópofa játéknak fogom fel amivel még nyerni is lehet, ennyi.

(#84) westlake válasza KEndre (#77) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

ugy mar teljesen mas lenne a leanyzo fekvese.. ez teny..

#78: pont ez lett volna a kovetkezo dolog, amit leirok.. senki ne keverjen ossze ket dolgot.. itt adott egy show, ahol az akkumulator kapacitasat akarjak demonstralni a publikumnak es adott egy tippelgetos kozossegi jatek, ami jo poen.. en nem kevertem ossze es nem is a jatek reszet minositettem.. orulok neki, hogy valaki nyer egy jo kis gepet ;)

#83: ha ez tenyleg csak egy jatek, akkor nem szoltam es visszavonok mindent..

#81: eppen ez az.. a szabalyok kozott nem emlitik, hogy meddig lehet tippelni.. viszont a velemenyem az, hogy ha ez egy 24 oras teszt (es tenyleg meg mondjuk 22 oran keresztul), akkor ne szamitson mar, ha valaki a start utan 2 oraval adja le a voksat.. semmilyen informacio nincs arrol, hogy a battery milyen toltottsegen all, igy kovetkeztetni sem lehet!

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#85) Achill3uS

Achill3uS
(PH! nagyúr)

nekem csak annyi a problémám van az egész teszt-nyereményjátékkal hogy konkrét paramétereket miért nem lehetett megadni a géphez a másodpercekre pontosabb találgatás végett? vagy legalább annyit hogy a 6 vagy 12 cellás akksival tesztelitek. ebben a cikkben pl részletesen leírják milyen alkatrészek mennyi üzemidőt jelentettek.
ettől függetlenül azért énis tippeltem egyet a 6 cellás akksihoz mérten ;]

[ Szerkesztve ]

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#86) DonK válasza westlake (#70) üzenetére

DonK
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem is jópofa játék ez, mert abszolút szintetikus teszten megy keresztül a gép, azonban neked nem került semmibe, és az életed sem borítja fel. Örülj neki, hogy valakinek van ideje erre :).

Mondjuk ezt tényleg nem értem, mi akkora szám egy külső akkuval. ez olyan, mintha kivennék egy 15Wh-ás cellát egy apc aksicsoportból, és rákötnék egy netbookot, kb ugyanekkora lenne a méretnövekedés, és bírná vagy 2 napig :D. Najó ez nagyon szubjektív hasonlat, de ilyen külső akksikkal tele van a padlás nem gondolom jól?

[ Szerkesztve ]

(#87) tikodi válasza Parci (#61) üzenetére

tikodi
(tag)
LOGOUT blog

hali, amit én észrevettem itt ph olvasgatásnál az az, hogy azok sose írnak be fórumba akinek tetszik a dolog, vagy ritkán. Szóval hidd el, valakinek, mint nekem is tetszik, ez meg úgy minden amit csinálni szoktatok, szóval hajrá. :)

(#88) shteer válasza Achill3uS (#85) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

na meg ez se 111:
A játék ezzel a hozzászólással indul, és a teszt hivatalos befejezésével (amit egy hozzászólással jelzek) zárul.

szóval sokan kíváncsiak mikor is zárul a tippelés. miért nem lehet megmondani?

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#89) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát ha már így el lett rontva a kedvem ezekkel a futó programokkal legalább annak örülhetek, hogy a két névjegykártyával ki van takarva pár lényeges pont. :)

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#90) angyalpc2 válasza shteer (#88) üzenetére

angyalpc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

ne mit gondolsz?

7:45 ig tuti hogy élni fog :) na jó nem biztos mert ugye most van Wlan is de azt sem tudjuk pontosan hogy a 7:45ös időt is wlanosan érték e el...

sokan azt mondják hogy ez csak egy játék ...azzel csak az a gond hogy egy nyeremény ami kb 100e ft értékű... az már nem csak egy szimpla játék... na mindegy és nem nem az a bajom hogy nem én nyerek... mert totál nullára állítva 21 és 23 óra között van az eredemény de így....a 20 már csoda lesz és a tippelgetők 80% 20 fölötti értéket adott meg... :O

(#91) djyuri

djyuri
(őstag)

Üdv

az,hogy teszt vagy egy játék gyakorlatilag a vitázók szempontjából szerintem mindegy.
1.- ha teszt lenne,akkor pár kritérium már meg is dőlt,mivel ahogy megfogalmazták itt már senki nem használja így a gépét.
2.- a "teszt" vagy "játék" tényleges értelmét két szintre lehet sorolni:
a.- valóban törekedhet ez és a többi gyártó,hogy növelje(versengjen) az üzemórákkal.
b.- ez lehetne egy éppen szalonból kigurult kocsi "tesztje" is,hogy álló helyzetbe járó motorral 10 liter benzinnel meddig megy a motor.

3.- mivel én eléggé nyereményjáték leírásszagú történetet érzek itt,független attól,hogy reklám is lehet vagy versenykihívás, Én azt mondom "szuvenír nyihaha,nyet kukucska protkó". Ha már tényleg nem találtok min vitatkozni valót,akkor legalább azon legyen a vita,hogy vajon:
HP kezdeményezte vagy a PH.
Adózott vagy nem az ajándék.
A tippelésen (ami a játékra való jelentkezéssel ér fel) mit kell tennie a játékosnak.
Hivatalos indulópont.

Megjegyezném,hogy ha valaki figyeli a tippelős topicot,akkor aszerint eltelt a 24 óra és még mindig van,aki 18 órákat tippel. tehát vagy nem egyértelmű a nagyközönség felé valami,vagy csak kissé homály a kedves játékos. Engem inkább ez aggaszt,hogy maga a játékos nem látja esetleg át,vagy nem figyelmeztetik kellőképpen a játék menetére és szabályaira. De természetesen a degeneráltságot és gyengébb fokozatát a fáradt,kimerült mentális állapotot is számításba kell venni :) (tehát nem beszámítható) (kérjük ne vezessen autót ma már ;] )

Ui.: ettől függetlenül és mérlegelve megtisztelő,hogy közvetít a PH nyereményjátékot és próbál a nagyközönséggel minél többet foglalkozni és adni neki.

http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

(#92) angyalpc2 válasza DonK (#86) üzenetére

angyalpc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

erre már én is gondoltam XD
8 cellás aksimban 2000mAh -ás cellák vannak mi lenne ha tudnék szrezni 3000-eset vagy valami atom spécit....persze arany árban... anyiból meg 2db 2200-esem is lehetne ...de a gondolat :DD :))

(#93) shteer válasza angyalpc2 (#90) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azt gondolom hogy meg húzni a határt :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#94) shteer válasza djyuri (#91) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

2009-06-09 14:00:09
eszterencs
(HÁZIGAZDA)
A tezst ebben a pillanatban indult el!!!

ma indult nem tegnap :)

(#95) djyuri válasza shteer (#94) üzenetére

djyuri
(őstag)

Nalátod :D Mondtam,hogy vannak mentálisan beszámíthatatlan egyének is :D:D

Elnézést ezt tényleg elnéztem :D Nem ismerem a naptárat :)

http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

(#96) -kdM-

-kdM-
(senior tag)

a regi notim mar behalt volna:D

We all have our delusions - Aria

(#97) Athlon64+ válasza shteer (#88) üzenetére

Athlon64+
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért nem lehet megmondani, mert akkor visszaszámolható lenne, hogy meddig bírja az akkumulátor, ugyanis a teszt az akkumulátor lemerülésének (és eredményhirdetésnek) idejében zárul.

(#98) shteer válasza Athlon64+ (#97) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a teszt akkor zárul az világos - tovább minek mérnék :))

de a tippelés mikor zárul?

(#99) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egyébként SZVSZ úgy lett volna tök igazságos, ha a teszt elindulásakor véget ér a tippelési lehetőség.. Így, ah nem tippeltem volna, akkor ülök pár órát a gép előtt, árgus szemekkel (netán a helyszínről) figyelem, milyen ütemben merül, és az utolsó 1-2%-nál elkezdek számolni, majd bepostolok egy elég jól megközelítő időt.. De így, kb esélyem se lesz.. :U

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#100) raczger válasza KrenAtesz (#99) üzenetére

raczger
(őstag)
LOGOUT blog

És mégis honnan látja az ember, hogy hány százalékon van az akksi?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.