Ez nem rekordkísérlet, hanem egy idióta marketinges agyszüleménye, a HP nyilván nem ad meg olyan maximális üzemidőt, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal, még akkor sem, ha a marketing rondán belenyúl, hogy hangzatosabb legyen, a hivatalos adat pedig olvasható a HP weboldalán.
Ennek az egész felhajtásnak akkor lett volna értelme, ha valaki használja is a gépet, mondjuk cikket ír, e-maileket küld/fogad, ez is kb. a nullával lett volna egyenlő, de mégis a látszat...
Így az egész megint csak arra jó, hogy megmutassa, hogyan veszi hülyére egy multi a vásárlóit.
Egyébként ha már ilyen érdekfeszítő rekordkísérleteknek lehetünk tanúi a PH-n, kíváncsian várom mikor lesz online közvetítve, ahogy egy akku magától kisül...
#59 Parci: Csak ha orvosi felügyeletet is tudtok biztosítani szegény rudinak. 
Egyébként igen, én már csak tudom, és ha nekem nem hiszel, nyugodtan szavazásra lehet bocsátani, ki várta azt, hogy tényleges teszt lesz, és ki azt, hogy a gép csak áll magában. Akár azt is megkérdezhetitek, hogy ki elégedett ezzel, és kinek okozott csalódást. Érdekes eredmények lennének. 
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)