innen nézve 23:30:06 volt kb.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
innen nézve 23:30:06 volt kb.

Szép eredmény azért! 
És grat a nyertesnek!!!
[ Szerkesztve ]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!

23:30:xx lett akkor? Megnézem, hogy ki volt hozzá közel.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
jo a kep 
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
szilva01, ha jól látom... Irigykedhetünk... és gratulálhatunk.
6,19W átlagos fogyasztás kb...
[ Szerkesztve ]
sálálé
inkább 1410
Bőven túltippeltem 25 órával... Azért ez is szép eredmény egy notitól 
Milyennapvan?

Latency vagy szilva01 van közel, ha jól látom. Egyik se friss tag. 

Kinek a kezét láttam? 
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

Durván 10 perccel löttem fölé...majdnem sikerült 
Gyors végértékelés. 150 Wh volt az akku és potosan 23,5 órát bírt vele. Ebből az következik, hogy a gép 6,383 W-os átlagfogyasztást produkált. A 24 órához 6,25 W kellett volna, vagyis 0,133 wattal - kb. 2%-kal - többet fogyasztottunk a kelleténél.
hogy a karaktereken kívüli pixeleket (meg persze leszámítva a taskbart és a battery eatert) nem kell kirajzolnia
de, csak azok feketék
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

nem csak te 
Szerintem szilva01 mert írták hogy amelyik tipp legjobban közelít hozzá, alulról.
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43
Én csak negyed órával becsültem túl... sajna
de elsőnek tippeltem, ezért nem jár valami? Egy PH-s bögre is jó lesz 
http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

Bizony, ő nyert. (azért a hivatalos eredményt várja inkább meg) 
A PH-nak köszönet a játékért! 
Az egész történethez hozzátartozik, hogy nekem a főpróbán a gép szinte hajszál pontosan 6 wattot fogyasztott - ez 25 órára volt elég - ugyanezzel a tesztfelállással (csak a router volt más). Ami különbözött, az a környezet hőmérséklete volt. Nálam 23-24 fokban nem mindig ment a hűtés, itt viszont a kirakatban a beállított ventilátor ellenére is melegebb volt, járt a hűtés folyamatosan. Ez hozhatta az extra fogyasztást.
[ Szerkesztve ]
Az csak akkor, ha egyenlő távolságra vannak a végeredménytől.
Pl. 23:30:00 és 23:30:12 a két tipp, 23:30:06-kor kikapcsol a gép, akkor a 23:30:00 nyer.
De mivel szilva01 23:30:00-át tippelt, a másik tag pedig 23:30:30-at, ezért szilva tippje közelebb van a végeredményhez.
sálálé
Fél órával fölélőttem, ez sem rossz
Köszönöm, hogy játszhattam!
A HP-nak meg gratulálok, nem semmi a 6W-os fogyasztás 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
hát nekem meg az álmom 15percre volt a megoldástól
minden esetre közelebb, mint a tippem...
örülök viszont, hogy nem "kamufrissreg" nyerte a netbookot... gratulálok a nyertesnek! használja egészséggel... 
a 24óra meg majdnem megvolt... na, majd legközelebb
(csak akkor olyan aksit adjanak, amivel a terheléses tesztet is bírja eddig
)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
"A HP-nak meg gratulálok, nem semmi a 6W-os fogyasztás"
Aminek az eleresehez olyan hatalmas innovacio kellett, hogy vegyenek egy kijelzot, egy chipsetet meg egy SSD-t. 
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Head-to-head menethez mit szóltok? 
Feher hatterrel egyebkent meg kevesebbet fogyasztott volna, mert a TN panel a fekete pixelnel fogyaszt aramot.
while (!sleep) sheep++;
Szerintem a hűtés többet vitt el ennél, nálam tök fekete volt a háttér még a Battery Eater sem látszott.
[ Szerkesztve ]
Ezért volt röhejes, amikor elterjedtek a "környezetkímélő, alacsony fogyasztású" fekete hátterű weboldalak, keresők. Tekintve, hogy az LCD panelek 90+ %-a TN+Film. 
rudi: Írtam, hogy az elenyésző sz egészhez képest.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
Mimimi? 

hi
Grat a teszthez és a nyertesnek, alig több mint fél ótával lőttem alá, szép eredmény akkor is ha nem game-val telt idő 
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!

Egy kérdésem lenne. Ki a hivatalos győztes. Hadd gratuláljunk neki.
én sem értem teljesen... most mi, vagy az akksik? 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
mármint 2 konkurens notebook egymás mellett, egymás ellen
Naná hogy jöhet! 

Szerintem maximum az lesz a díjad, hogy büntetlenül "elsőzhetsz" majd 1x.
van lehetőség bőven... a szponzorok hogy állnak hozzá?
mennyivel ugrott most meg a látogatottság a játék alatt? megtudhatunk ilyen bizalmasabb infókat? 

hát ha a hütés rakott rá ennyit, akkor az elég elviselhető szerintem.
[ Szerkesztve ]
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-
Egyébként mennyire zöld ez a noti? Kb. hány forintba kerül feltölteni a két akkut?
[ Szerkesztve ]
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Szerintetek kicsit felélőttem? 
[ Szerkesztve ]
Csak 1 picikét 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

nem rossz ötlet, hogy tesztelni kellene a töltőket is gazdaságosság szempontjából
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-
lehet h ennyire gazdaságos:

ez is milyen jól jön, ha lemerül a fényképezőben a tölthető elem, de van a zsebedben véletlenül 1000db eldobható ![;]](/dl/s/v1.gif)

Köszönöm szépen, hogy játszhattam.
Őszintén szólva nem hittem, hogy ennyi szusz van ebben a csodagépben.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
Majdnem, legközelebb tuti jó lesz. 
Milyennapvan?
Lehetnének sűrűbben is ilyen tippelős, nyerős játékok! 
════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-
Gratula a nyertesnek!
Nektek a tesztet és a nyereményjátékot!
Még több ilyet! 
"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"
Pontosan! Még játékot, sokat, ezeret 
A győztesnek pedig gratulálok, használd egészséggel a nyereményt!
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Bezzeg arról mindenki megfeledkezik hogy én vetettem fel a játékot! 
"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"

Akkor vessél fel még egy játékot! A következőt lehet, hogy te nyered. 
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
Basszus, nem kicsit fölé céloztam... De akkor is szép eredmény!
"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

Kerek 2 órával alábecsültem a notit. Nem bíztam benne na.
Gratula a nyertesnek, használd egészségtelenül.
![;]](/dl/s/v1.gif)
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

7 perccel értékeltem túl 
MSI GX720X büszke tulajdonosa :)

"Ezért volt röhejes, amikor elterjedtek a "környezetkímélő, alacsony fogyasztású" fekete hátterű weboldalak, keresők. Tekintve, hogy az LCD panelek 90+ %-a TN+Film."
Viszont a CRT monitorok 5-10 wattal is kevesebbet fogyasztanak, ha fekete (sötét) a háttér! És még nincs mindenkinek LCD-je.