Odaballag a bolthoz, és ránéz a battery eater-re.. 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Odaballag a bolthoz, és ránéz a battery eater-re.. 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Ha valaki veszi a fáradtságot és elmegy oda és sok időt szán rá, akkor szvsz nyerje is meg.
Akik most beirtak ide, 99%-ban nem fognak elsetalni oda. Aki igen, az máris tett valamit a annak érdekében, hogy nyerjen. El kell olvasni a kiírást, értelmezni és e szerint cselekedni. Ennyi.
KrenAtesz(103), haat van benne igazsag. 
De akkor ki nézné meg 
[ Szerkesztve ]
Elhiszed, ha nem tippeltem volna, nagy valószínüséggel odamentem volna? Az a noti nem 2 ft-ot ér, én nekem meg sajna nincsenek gazdag szüleim se, se jól fizető melóhelyem... Csakhát józan ésszel úgy gondoltam, tippelni kezdésig lehet.. Lottóhúzásnál se lehet 4 szám után leadni a tippet..
Mindegy, befogtam...
Meddig lehet tippelni? Szvsz úgy lett volna a fair ha a játék kezdetéig 14:00-ig mert így kimegy a tag, megnézni hogy x idő alatt mennyit ment le az akksi, oszt/szoroz és máris közelebbi tippet tud adni... Mondjuk ha holnap 14:00-ig lehet tippelni akkor meg.... 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
És erre akkor nem gondoltál, mikor elolvastad a kiírást?
http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége
#103: "Csakhát józan ésszel úgy gondoltam, tippelni kezdésig lehet.. Lottóhúzásnál se lehet 4 szám után leadni a tippet.."
[ Szerkesztve ]
13:40-kor kint voltak a tesztprogramok 
[ Szerkesztve ]
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Persze, értem, én is ezt valószínűsítettem, de azért jó ha elolvassa az ember mégiscsak a kiírást.
http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége
Hát igen, én is úgy értelmeztem, hogy a teszt indulásáig lehet tippelni. Amúgy én is elballagtam volna... 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Hol és milyen tesztprogramok?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Erre gondoltam:
"Teszteléshez csak a Windows Vista operációs rendszer beépített energiagazdálkodási eszközeit használjuk, semmilyen egyéb szoftvert. Vezeték nélküli hálózaton keresztül pingeljük a közelben elhelyezett routert, a Battery Eater program pedig félpercenként feljegyzi a rendszeróra és akkumulátor állapotát a merevlemezre."
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Azért én már zárnám a szavazást, aki ott áll egy wifi kütyüvel??? és onnan küld időpontot? 
════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

Ennyit a teljesen hetkoznapi feladatokat szimulalo tesztrol.

elmentem megnézni a kirakatot. Elég jól látható a belső és a plusz aksi töltöttség jelzése! tehát aki gondolja az tippelés előtt kizarándokolhat és számolgathat...
Láthatóan kicsit kilóg a pótaksi hátúl, de szvsz nem olyan vészes, én legalább is probléma nélkül együtt tudnék élni vele :-)
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

Jah ez így kicsit lol
, akkor ez nem tippverseny... Odaballagok elindítom a stoppert az lemérem, hogy %-ot mennyi idő alatt merül. Hát ez így enyhén szólva NC, arról nem is beszélve, hogy a közelben lakók mekkora előnnyel indulnak. Már kezdem megszokni, hogy az összes "nyereményjáték" kb. előre le van játszva. Aki normálisan tisztességesen játszik, annak esélye sincs nyerni. Múltkor gamepod-on is valami keleti mangában kellett volna jártasnak lenni, hogy biztosan tudj válaszolni a kérdésekre, de minimum angol tudás kellett hozzá.
Random kereső is miket szokott dobni, jah random... kár, hogy ember írja azt is, ergo nem véletlenszerű.
Nah mind1 abbahagyom, inkább nem is játszok többet.
Szerk.:
Arról nem is beszélve, hogy baromi nagy kuss volt végig, hogy:
-meddig lehet szavazni(ezt még mindig nem tudjuk)
-mi fog majd futni
-milyen infókat lehet majd megtudni futás közben az akksiról
Nagyon remélem, hogy valami null napos reggel rendelkező fogja megnyerni a netbook-ot, aki előtte 3órával regisztrált. Dupla nicket meg most már tényleg nem ártana szűrni, mert én speciel tudok egy embert aki az elmúlt 2 nyereményjátékban bekerült a kalapba két nick-el.
De csak azért se mondom meg, találjátok meg ti.
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Minimális angoltudással és egy kis józan ésszel ki lehetett nyomozni a Gamepod játék kérdéseire a választ, havernak sikerült is, a nyereménye egy kis adag tapasztalat lett. 
Szerk.: Inkább azt kellett volna előrebocsájtani, hogy ez csak egy nyereményjáték lesz amit a HP szponzorál, mert sem tesztnek, sem rekordkísérletnek nem felel meg.
#114 gliskard: Ezt mondd a vidékieknek. 
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Erről beszéltem... 
(#116): Nem vidéki vagyok, hanem nem vagyok pesti.
Ezt a kifejezést utálom a legjobban....
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

Tényleg kár hogy nem látszik az egész gép, szerintem tökre igazad van a hitelességet illetően!
Bár amúgy nem feltételezem a PHról hogy kamuzna 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D
ez azért csöpp előny volna annak, aki a környéken lakik, mert én Szegedről nem fogok elmenni megnézni
viszont a teszt kezdetekor tényleg le kellett volna zárni a tippelést
vagy mondjuk most
vagy mostanában
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Mi bajod a vidékivel? Szerintem sokkal degradálóbb a pesti.
Ráadásul inkább budapesti. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
este kb 10 körül már mi is látni fogjuk
talán... ha nem kapcsolják fel a villanyt a környéken.... akkor már mi is stopperezhetünk ... és ha talán él a addig a szavazás talán beizzítok egy proxyt is már csak azért is XD
hiába vagyok BP közelében... bár ez legfeljebb Szeged és Debrecen szempontjából közelXD
szóval nem látom.....
egyébként nem vagy egyedül és nem csak én mondom.... hogy hát.....
gyakorlatilag minden hasonló dolognál (sorsolás, nyereményjáték, feltételek stb) valahogy meg van ez a finom hát hogy is mondjam hogy ne sértsek meg egyeseket... nincs benne a feltételekben de még is benne ki hogyan akarja...stb stb
el is döntöttem hogy csinálok tesztet logoutra az én laposommal mit érek el ..és mit érnék el egy 150Wos aksival...persze csak okfejtés 
Eladó Neckpon SWH100 vezetéknélküli fülhallgató Koreából http://href.hu/x/gcny

nem értem mi a probléma, a százalékos állapotból pontosan nem fogsz tudni értéket számolni, aránylag nagy a szórás. Arról nem beszélve, hogy ha valaki hamarabb tippeli meg az eredményt hasra ütés szerűen, akkor eleve buktad... szvsz már az is nagy szó, hogy szerveztek egy teszthez egy nyeremény játékot és nem matricát vagy golyóstollat lehet nyerni. Próbálkozz a tv-s betelefonálosnyereményjátékos műsorokkal! Ott még le is húznak lére aztán lehet nyafogni.
Az is befolyásolhatja az eredményt, hogy éppen a kirakatban mennyi a hőmérséklet, hiszen nem mindegy, hogy működik-e a belső hűtés vagy sem. Este amikor hűvösebb van és nem süt oda a nap, biztos nem megy, de napközben nem tudom hány fok lesz ott az akváriumban... Tehát a számolgatás az nem lesz túl pontos.
Nem vidéki vagyok, hanem nem vagyok pesti.
ez nem semmi tehát budai vagy 
vagyis akkor budapesti
[ Szerkesztve ]
nem értem mi a probléma, a százalékos állapotból pontosan nem fogsz tudni értéket számolni, aránylag nagy a szórás
az kérlek, hogy én pl hiába tippelek mondjuk 23 órát, hogy ha te odaballagsz 15 óránál és látod, hogy 5%on van az akku, akkor értelemszerűen rövidesen le fog merülni, beírsz egy 20 perc múlvai értéket, és máris sokkal nagyobb esélyed van, mint mindenki másnak
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Aha, és mi van ha valaki kiáll a kirakat elé holnap déltől PDA-val a kezében és a lemerülés előtt 1 perccel beírja az időt...?
Ennek a lehetőségét talán jó lett volna kiszűrni, de persze lehet hogy pont az a cél hogy egy kocka csőcselék verődjön össze holnap délután a kirakat előtt... 
Ezzel szépen elveszik a játék izgalma szerintem.
[ Szerkesztve ]

Azért szervezték, mert a HP fizetett érte, nem a te két szép szemedért, a nyereményt sem ők állják, hanem a HP ajánlotta fel. Nem mondom hogy nincs vele munka, de nehogy már önzetlen jócselekedetnek állítsd be...
Pontosan... és milyen érdekes, egyik illetékes sem jár erre, hogy ezt megmagyarázza (értelmesen).

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

azon azert en is csodalkozom, hogy a teszt elinditasa utan miert lehet meg mindig tippelni! max meg a mai nap belefer 23:59-ig de utan voksot leadni mar nem fer.
a masik szamomra nem volt egyertelmu utolag mit is kell irni. mert en azt adtam meg hany oraig fogja birni holnap. aza pl reggel 8 oraig. nem pedig azt, hogy a teszt indulasa utan hany oraig birja. pl 20 orat.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
"de persze lehet hogy pont az a cél hogy egy kocka csőcselék verődjön össze holnap délután a kirakat előtt."
ezen derültem egy nagyot,bearanyoztad a napomat ezzel a hozzászólássál 
Szerintem követeljük a 13:40 utáni tippek törlését 
[ Szerkesztve ]
hát igen ezzel én is számoltam...gondoltam rá...sőt arra is hogy a cellákat hogy kötik
mer ugye a belső ellánállása a cellának is van...stb... aztán kiderült hogy megy a wlan...
ahh most már poénból fogom fel
egyébként eleinte biztos volt jó megoldása a betelefonálós játékoknak...Főiskolai matektanárral is azt beszélgettük... milyen az adásba kapcsolás esélye(statisztika óra) stb... de akkor (jó 3-4 éve) még volt nyertes mondjuk 15-20 perc alatt tutkóra...most meg 2 órán keresztül ugyan az a feladvány megy... és végén nem mondják meg hogy mi a megoldás sőt több jó megoldás van mert nem adtak meg monden információt sőt még az sem biztos hogy az adásba beszólók valós tehát nem fixtív személyek.... persze egy deka ellenőrző bizottság sincs... 

Miért gondolja mindenki azt, hogy egyenletes tempóban merül az akkumulátor, és ez pontosan kiszámolható a lemerülés időpontja? Nem állítom, hogy a számolgatós módszerrel nem lehet közeli tippet adni, de azért nem olyan egyszerű a téma.
[ Szerkesztve ]
kéretik megtartani 43-ig 
http://prohardver.hu/tema/tippeld_meg_meddig_fog_tartani_a_24_oras_teszt_a_l/hsz_429-429.html
egy a/4-es lapot teli számoltam nem láttam csak akkor mikor már frissítettem az oldalt ...hogy kirakták az opciókat 

Kicsit keresgéltem és megtaláltam a vidék fogalmát, melyet az Eu isten tudja milyen szervezete állapított meg:
"a vidéki térség olyan szárazföldi vagy partmenti vidék, amely falvakat és kisvárosokat foglal magában, ahol a terület legnagyobb részét a következő célokra használják:
-mezőgazdaság, erdészet, halászat
-a vidéken élők gazdasági és kulturális tevékenysége
-nem városi pihenő és rekreációs térségek
-egyéb célok, mint pl. lakókörzetek
A funkcióiról itt olvashatsz.
Ergo, attól, hogy nem lakom Budapesten még nem biztos, hogy vidéki vagyok.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
részben igazad van..
http://www.uniross.com/images_industrial/Curve-14_discharge-liion.gif
de egy kis aksinál nem sokat számítana de itt azért már +0.5W fogyasztás is sokat ront a végeredményen...

Teljesen mindegy, hogy a világ másik végén egy testület mit hogyan definiál, egy magyar embernek azt mondod vidéki, és tudja, hogy olyasvalakiről van szó, aki nem a mi hőn szeretett fővárosunkban él, ez így rögzült, ennyi.
Az, hogy egyesek ezt a kifejezést sértőnek érzik, annak az az oka, hogy mások direkt ilyen célzattal használják, én nem így használom, magam sem vagyok budapesti, csak sűrűn fordulok itt elő. (amiért egyébként hálás is vagyok, itt felnőni nem lehet piskóta
)
[ Szerkesztve ]
(#137) Napfénysüti válasza VaniliásRönk (#136) üzenetére
Szerintem egyáltalán nem sértő hogy vidéki, magamra is ezt mondanám.
A nem pesti amúgy is bonyolultabb. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Nekem mindegy, én már nyertem itt a PH-n,nem vagyok elégedetlen. Azért nem bánkódnék ha én nyertem volna akkor sem.
De nem tartom fairnek hogy ebben a topikban az érződött hogy nem lehet tudni a körülményeket részletesen ezért kb. 400 ember ebben a hitben szavazott minél előbb.
Ettől függetlenül remélem hogy olyan nyer aki tisztességesen, single accounttal játszik és még tippidőben becsült. Egyébként ha a szórást nézzük azért kicsi az esélye annak is hogy olyan nyerjen aki 5 perccel a vége előtt tippel.(ha a 23-25 órás intervallumban gondolkodunk) mert elég sok becslés érkezett erre az időszakra.
mivel fix az ípém így elég nehéz vacakolni vele...
de nem is éri meg a fáradtágot mert nem tudni pontosan mennyit fogyaszt a wlan meg a progi..nem tudni hogy a Ph tesz 7:45 ös idejét is iylen beállítással végezték e.. plusz azt mondják hogy az ablakban van meg este nem megy a légkondi talán...a cella hőmérséklet is számít...mind mind számít mert nem 2 órárás aksiról beszélünk ahol elhanyagolható az 1 perces eltérés... az itt már simán 10perc... szóval elég lutri a dolog
azé remélem nem kapcsol be valami automatikus frissítés letöltés vagy töredezettég mentesítés vagy indexeléses vacak... meg se hallanák mert nincs hangja az ssd-nek : 
Egyébként mekkora nagy lenne már ha hajnali 2 körül valaki betörne és elvinné 
jó ez csak morbid poén volt
lehet hogy ott lesznek egész éjszaka felügyelni a PH-sok 
Az lenne poén ha valaki betörne és jól rádugná a konnektorra

Szerintem egy még el nem adott notinak a kirakatban ücsörgés bekapcsolt állapotban még extrémnek is nevezhető!
Egyébként jogos...
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
Vagy tippelne egyet és kikapcsolná a gépet 
<-ƘƘ-> Rendszerment

szvsz - ilyen hozzállással nyugodtan el lehetne hagyni mindenféle nyereményjátékot és minden hasonlót. Persze, hogy beszponzoláta a hp, majd hülye lenne egy ilyen lehetőséget kihagyni. Egyáltalán nem gondoltam, hogy nagy őszinte ökonomikus jó cselekedeti hullám hatására keletkezett ez a nyeremény játék. De azt sem értem, hogy miért kell szinte mindent fikázni?!? Szerintem elég jó fej tőlük, hogy egy kb 90-100e gépet lehet nyerni (tudom nekik nem ennyibe kerül - de nekem igen ha meg akarnám venni). Nekem az a véleményem, hogy bárki, bármennyire sír a teszt és a tippelés miatt, ez akkor is egy jó kezdeményezés és jó ötlet. Persze mint ennek is vannak betegségei, de ebben a k.országban még ez bőven az 4 csillagos kategória számomra (politikát nem akarom ide keverni, mert nincs helye).
Mennyivel jobbak az játék újságok sms nyeremény játékai, ahol pénzért tippelhetsz 3 lehetőségből? Ráadásul ott az sms bevételből megvan a kisorsolandó cucc ára is, vagy nézd meg, hogy a cola miket ad a kupakjaidért. Esetleg jobb a tv-s betelefonálós műsor ahol egy idióta lóbálja a 10 darab 20ezrest és majdcsak beengednek egy hívást? Nem akarom sem a PH-t védeni sem a HP-t, de az én véleményem szerint ez egy jó dolog tőlük...
majdnem jó de azt írná a progi valszeg.
de nagyot nevettem
a rövidzár hatásosabb bár Li ionnál ezt fény és füst jelenség kisérné...
da az igazi kihívás az lenne ha észre se vennénk élő adásban hogy matanak a gépnél
P

Remélem nem lesz kékhulla a notin
Jól mutatnak egy egész éjszakás kék halál, vagy egy túlmelegedésből adódó leállás.
Jól van megyek máshol festem az ördögöt 
.::www.megadanceradio.hu::.
Ez biztos jól számol? 24 órás teszt 14-kor indult?? Én azt hittem ma éjjel 0:00 kor, indul, és ugy jár le ma 0:00 kor (ahogy a tippekből látható) 
════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

...ha ma 14-tol holnap 14-ig megy az nem 24 ora?
We all have our delusions - Aria

ma 14-kor kezdték, és ketyeg amíg bírja. Szerinted meddig?
a képen szerintem a pontos idő látható a lapoldalán pedig az eltelt idő - de lehet, hogy tévedek... :-)
[ Szerkesztve ]
Akkor mér írja mindenki hogy 20-21-22-23-íg bírja talán..
holnap 14 a 24 óra az még +6-7-8 óra
EZ alapján:
32 órát bírna az akksi??
Hát kivi leszek naagyon