Ezek szerint a Hitachi még mindig saját neve alatt adja ki az új HDD-ket?
Vagy év vége után fogják átmatricázni őket?
TRON addict

Ezek szerint a Hitachi még mindig saját neve alatt adja ki az új HDD-ket?
Vagy év vége után fogják átmatricázni őket?
TRON addict

Nagyon szimpatikus! Mivel nincs nagy fogyasztása, ezért gondolom nem is nagyon melegszik üzemelés közben...

Igen, ez engem is meglep, na meg az, hogy semmi hír nincs az akvizícióról, de a Hitachi merevlemezek szállingóznak. Mindenesetre nagy kár értük
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
(#4) Mr.Csizmás
hengerelt laptop

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Lehengerlő volt a szóvicc.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
(#6) Dr. Romano
Inkább mutatnának már be olcsóbb árakat.
(#7) mariomahmoud válasza Dr. Romano (#6) üzenetére

Nem lehet rossz, de inkább akkor az SSD.
ولله على الناس حج البيت من استطاع إليه سبيلا
Gyakorlatban van értelme a "HDD+ kicsi SSD gyorsítótárnak" kombinációnak 
Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!

Nyílván sok értelme van itt is kihangsúlyozni, hogy SATA 6Gbps szabvány holott, jó ha tudja stabilan a 100MB/s -t (bár ezt is kizártnak tartom)
szerver bérbeadás, szerver alkatrészek, hosting -- ajánlom: www.e-szerver.hu
Ha legalább egy 32gigás SSD-t melléintegrálnának, és az külön standalone is hozzáférhető lenne (értsd: nem egy "varázs" algoritmus dönti el, hogy mi kerül oda, hanem én), akkor igenis lenne értelme a 6gigás satának, meg életképes lenne az ötlet is. 4-8 gigával ez szinte semmire sem jó.
Dchard
Jó ez, hát még ha helyreáll teljesen a vinyó szegmens, kevesebbért mégjobban kelendő lesz.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
Inkább gyűjtök, és fizetek kicsivel többet egy SSD-vel felszerelt gépért.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

A Microsoft is megmondta h a hdd-ben van a jövő… (mert az ssd nem életképes) 
En mindkettő híve vagyok 
[ Szerkesztve ]
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol
(#15) ServerWorks válasza Black Dragon (#13) üzenetére

A legjobb verzió szerintem "brand" noti vásárlás esetén: prociból az igény szerinti, többiből meg minimál és saját beszerzésből beépíteni: kb. fele annyi, mint gyári opcióként és a garancia sem vész el
(#16) Black Dragon válasza ServerWorks (#15) üzenetére
Ez a másik alternatíva, igen.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm
Azért ez így nem igaz. Nálam a két dolog külön kategória. Az SSD rendszer alá kell, a vinyó meg tárolásra. Bár a vinyón tudunk rendszert is futtatni. Az SSD-n meg nem érdemes egyenlőre töménytelen adatokat tartani.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Akkor marad a köztes megoldás gépbe ssd-t és tárolásra külső HDD-t lehetőleg USB 3.0-t. 
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol
Nem kell ahhoz feltétlen külső meghajtóként kezelni a vinyót. Persze notinál lényeges egyszerűbb megoldás lehet.
Notinál a brand féle összerakósdi nagyon hasznos opció.
[ Szerkesztve ]

Én is erre gondoltam!
Egyébként szép munka ez a HDD!
Ki vette meg a Hitachit?
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
A WD-vette meg a winchester részleget.
[ Szerkesztve ]
Legalább jó kezekbe került, nem mint a Samu ![;]](/dl/s/v1.gif)
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Jah, a Samunak lőttek.

Azért egy ilyen HDD-SSD combó vs. VelociRaptor tesztre kíváncsi lennék...
Értem, hogy halkabb, meg kevesebbet eszik, de gyorsabb is?
nincs

Jó.Nagyon-nagyon jó. Bejövős. Kérdés ,hogy mennyibe fog kerülni kis hazánkban?
B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )
Finom kis árú szerintem. Csak jó legyen az árazása is majd.
AMD smarter choice.
Jó lesz ez, de inkább olcsósítsanak... 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

sajnos szerintem az árazás még pár hónapig magas lesz.vinyót venni ,akinek nem feltétlenül gyorsba kell,most nem éri mag venni.3-4hónap múlva már jelentősen lejebb lesznek az árak szerintem.
üdv.

Ez szép és jó, de az előző Z5K500-as szériát sem lehet beszerezni.

Tévedsz, ugyanis már az ugyanekkora sűrűségű tányérral rendelkező 1 TB-os Samsung notivinyóm is stabilan kitolja a 100 MB/s-ot, pedig az csak 5400 rom-es. Nem mintha a SATA 3-át ez igényelné, csak a pontosság kedvéért.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

5400rpm és nem rom
csak a pontosság kedvéért 
Kösz, jobban nyomod, mint a telefonom auto korrekciója. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke