Remélem ez is 15 ezerbe fog kerülni
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

Remélem ez is 15 ezerbe fog kerülni
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
Sokan még nem tudják, de lesz egy negyedik kieg is "Ripping you off" alcímmel. 
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! *** TROPICO 4 eladó!
Ja... Ha valaki végig akarja játszani a SC2-t annak csupán 45k-t kell majd leszurkolnia.
Hánynom kell ettől meg kell mondanom őszintén.
Azt hittem mind a háromnak ez az alcíme....

Azért azt nekem senki se adja be, hogy azért került az első rész ~13e huf-ba, mert "olyan nagyon sokáig tartott a fejlesztés, és olyan nagyon sokba került az emberi erőforrás"...
Pénzéhség! Ezt érzem rajta sajnos. 
Ahogyan azt már láttuk (és valszeg ezért is lesz majd ~13e huf a köv rész is) volt már olyan játék, aminek 3 pályájáért (MW2) képesek ezrek nagyon sok pénzt kiadni. Itt meg nyilván szerves része lesz a játéknak a másik 2 kampány, úgyhogy majd rohannak megvásárolni. 
A kérdés csak az, hogy aki most mondjuk megvette ezt és kipörgeti majd megveszi e a másik 2 részt is vagy simán letölti. 
Azt nem tudja valaki, hogy most ezzel a verzióval, ha felmegy a kedves vásárló Battle.net-re, akkor ott is mindenki csak a Terran-okkal nyomulhat? Mert akkor viszont ez az egész még szánalmas is és ki sem próbálom. 
A WORD elszáll, az írás megmarad...
Multiban mindhárom fajjal játszhatsz.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! *** TROPICO 4 eladó!
Remélem közben a Diablo 3-ról sem feledkeznek meg. 
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: telefon, iPod touch, PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<
Mekkora király lenne ha azt meg kasztonként kéne megvenni 
Ááááá...

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: telefon, iPod touch, PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<
Nem, ott majd karakterszintenként kell fizetni. Lépsz egy szintet, de csak akkor költheted el a skillpontokat, ha fizettél. 
Jah, eléggé kihasználják, hogy a StarCraft-ról van szó. Nem hiszem, hogy bármi mással ezt meg mernék játszani, de mivel itt ugye a világ egyik legnagyobb nevéről van szó, megtehetik...
Nem kicsit hányinger.
Meg azért van egy pár dolog, ami kérdéses:
a) a köv. két kieg. telepíthető lesz-e az előző nélkül
b) tartalmazni fog-e új egységeket a másik két fajhoz is
c) mindíg csak a legutóbbihoz lesz patch?
d) mikor jelennek meg
Mert ha az első háromra IGEN a válasz, akkor az elég gáz szerintem... Lényegében egy olyan szituhoz vezetne, hogy mindegy mivan, ha multizni akarsz meg kell venni mind3 játékot, ami szvsz nemkicsit gáz. Ha a d)-re pedig az a válasz, hogy a protoss kampány majd mondjuk 4 év múlva jön, akkor meg 4 év mire kiadnak -tulajdonképpen egy- játékot?!
És akkor majd ugyanúgy 14k-t kell kicsengetni tulajdonképpen pár új mapért, 4-5 új egységért meg azért, hogy legyen patch?
Na mindegy, abbahagyom inkább, mert felidegesítem magam, ritka gusztustalan ez a hozzáállás, nem lenne szabad így megalázni ezt a nevet 
szerk: és bármennyire is gáz, én ezen okokból úgy döntöttem, hogy amíg nincs egy teljes értékű játék a kezemben, amiről tudom, hogy 4 év múlva is lesz patch, meg támogatás, ezért igen, pfuj-pfuj, de warezolok, végigviszem a kampányt, és majd évek múlva, mikor lesz ilyen 3 az egyben 10k-ért, na majd akkor meg is veszem. Addig meg kapják be...
[ Szerkesztve ]

Én egy kedves kis bugnak köszönhetően még a mostanival sem tudok játszani. Egyáltalán nem számítottam erre, a Blizzard tényleg minőségi játékokat szokott kiadni, elég nagy csalódás volt.
Engem nem nagyon érdekel, hogy sokba kerül, de akkor csinálják meg rendesen. Most csak remélni tudom, hogy nem kell heteket/hónapokat várni a bugfixre, esetleg lesz valami workaround....

Jaj, elnézést kérek, hogy lemerek ilyet írni!Soha nem fog többé előfordulni, hogy leírom, hogy 15 ezerbe KERÜL.
Csodálkozni szabad, nem?
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
Vagy te értetted félre amit ollie írt vagy az félreérhető amit te most írtál. 

Viszont nem egyben fogod kifizetni azt a pénzt, hanem részletekben, azért az sem mindegy, ráadásul simán megfelelne mindegyik egy önálló játéknak is!. Anno a 3 részes Gyűrűk urát is részenként kellett megvenni 10+k-ért vagy az Alien sorozatokat, pedig ezek filmek nem játékok. Ha nem akarod megvenni szíved joga, várd meg a tört szervert.
Ami meg a pénzéhséget illeti, legalább igényes gyönyörű munkát adtak ki a kezeik közül, nem mondjuk egy olyan fost mint ez: [link]

[ Szerkesztve ]
"Csak hozzáteszem, hogy egyre többen írják, hogy sz@r a nokia, meg eljárt felette az idő. De tényleg nem kötekszem, sokan járnak még ma is ladával... " by sbazsi

15? Hol 15? Tudtommal 12.5-nél járunk.
Ráadásul ha mindhárom részt megveszed, 90 küldetésed lesz. Ez nagyjából 3x akkora mint az 1 volt.
Bazinga!

Az még hagyján, de amikor megvásárlás után egy erősen középkategóriás játék tárul a szemünk elé, az ég világon semmi extrával... az a igazi pofaráesés.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

Nem értem a kedves (?) társaságot.
- A következő részek áráról és tartalmáról nincs szó, csak hogy az is kb 30 pályás campaignt fog tartalmazni
-O_L_I hozzászólásod alapján az is milyen szemét húzás, hogy PL a Mortal Kombatot ha végig akarja vinni, akkor mennyi sok játékot meg kell venni, milyen gyomorforgató és ráadásul nem is mind PC-s.
. Vagy csak akkor szemét húzás, ha azonos sorszámon van több lemez?
Vagy nem lenne ellenvetésed, ha az első részhez hasonlóan lenne 8-8-8 pályás campaign minden fajra egy játékban és nem csak egyre 26, vagy 30?
Szerintem ráérsz még a következő rész bírálatával majd ha lesz infód, bár szived joga a véleménynyilvánítás.
A játék tényleg nem olcsó, de nekem tetszik és jó is. EZ meg az én véleményem. Kipróbáltam a bétát, meg a BroodWar is nagy kedvenc volt, így nekem ez nem volt kérdés. Ritkán veszek játékot. A Starcraft még belefért 
[ Szerkesztve ]
Mondjuk:
CDGalaxis, 13,5
576Kbyte, 13,5
(Vannak boltok, pl. Konzolvilág, ahol 12-ért kapod meg, de azért mégiscsak érdemes a nagyokat nézni, hiszen azért nagyok, mert a fizető játékostársadalom hatalmas része ott vásárol.)
Egyébként ha minden rész 13,5 lenne, tehát összességében ~40 rongy, az valahogy nem lenne túl megérős 90 küldetésért SEM.
Más kérdés, hogy bízom benne, nem lesz ilyen marhaság.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies

Aki akarta az kipróbálhatta a multiplayer részét a bétán, volt egy rakat ingame videó, így valamennyire lehet ez esetben tudni, hogy mit kapsz a Starcraft 2-ben. Mondjuk a campaig pályáiról kevesebb volt az infó...
Amit írsz az a Starcraftra írod, vagy általánosságban? Kellemes kis játék ez. Persze van akinek nem jön be és van akinek alapból az RTS nem jön be. Nekem meg a FIFA és NFS sorozat nem jön be. Különbözőek az igények...

Én a SC2 topicot néztem, ott már 12.5k-t írnak.
Bazinga!

Aha...45e-jah....kicsit el vannak szállva maguktól a srácok! Ha a 3 rész egybe kerülne 12-be, na akkor elgondolkoznék hogy megveszem! De így....marad a tudjátok mi
www.cgroup.hu (from Pécs)
A semmi.
Vagy már lehet lopni az SC2-őt?

Marad a türelmes kivárás taktikája, aztán majdcsak lemegy az ára? . 
Mondjuk nagy az arcom mikor 4k-ért se nagyon vettem eddig játékot. Általában én se adnék tízezer feletti összeget egy játékra. A következő részekben majd meglátjuk sikerül-e meggyőzniük egy újabb nagy összeg kiadására, vagy követem a példádat és várom az árfolyam optimalizálódását.
Bár ha a házi egyéb módszerekre utaltál ami különféle csúnya és nem túl legális módját kínálják a játék kipróbálásának, azt egyenlőre Starcraft viszonylatban mellőzöm és ez lesz a zerg küldiknél is. Azt hiszem. A multi egy darabig kitart...
Single player kampányt már kedd óta lehet lopni.
Vagy úgy.
Egyszerűbb lett volna, ha ahhoz is kell netkapcsi 

A hivatalos verziónál kell ahhoz is 
Megjelenés előtt a telepítőt már le lehetett szedni a bnetről is és fel is lehetett simán telepíteni. CSak a játékhoz kellett érvényes kódot felvenni a bnet fiókodba. Megjelenés után már a letöltéshez is érvényes kód kellett (minimum egy vendégkód).
Ez a "fehér" oldala a játékszerzésnek. A sötét oldal harcának állását meg úgyis kommentelitek majd 
Lehet hát. Multi nélkül. Azért én várok egy-két hónapot és meglátom lemegy-e 10 alá, mert engem csak a single érdekel (utálom ha kapkodnom kell egy stratégiai játékban, építgetni szeretek
), az meg nem ér 12-13k-t.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Akkor majd multizz velem, én is hányok a 2-10 perces rushmeccsektől 

Ezzel pontosan én is így vagyok, 12-13k-t nem adok egy single-ért, a játékot szeretném kiélvezni és nem kapkodni, nekem a multija kikészít ezzel a ki kattingat gyorsabban stílussal, igaz ott már inkább billenytűzetet használnják. Az ára biztos hogy nem fog csökkenni ahhoz évek kellenek vagy a következő része, ha már csak a call of duty-kat nézzük meg ugye ez is activision, szóval esélytelen, vagy letöltöd, vagy megveszed most vagy vársz 2-3 évet, csak addigra személy szerint elfejeltem és nem igazán fog érdekelni, bár őszintén most se érdekel annyira, sok ideje készül és elvesztette az érdeklődésem beta-t 1 hétig próbálgattam aztán meguntam.
Amúgy akárhogy is nézzük nem 3 külön álló játék hanem egy db játék az hogy 3 részre bontják más dolog de engem nem érdekel hogy mind3 faj 30 óra ha egy játékról beszélünk, ez nem a Terran 2 nevezetű játék.
[ Szerkesztve ]

Én már most várom, pedig még a mostanit se vittem végig. 
Noob is not a level, it's a state of mind.
Majd írd meg légy szíves, hogy mennyi idő volt neked végignyomni a single részt.

Pont ezen gondolkoztam, Én is, hogy most 3x kell majd kifizetni..
Már majdnem megvettem a Ce.-t, amikor eszembe jutott, hogy ez
3 rész lesz, gondolom mindből lesz Ce. na de számoljunk utána,
annyiért kenjék a hajukra 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Potom 75K 
Azért rágodok már én is napok óta rajta hogy vegyem-e meg 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
Jó, csak győzd kivárni. Majd valamikor januárban tervezem megvenni az SC2-őt 
Az első rész ára 60 dollár - és az a mostani árfolyamon ennyibe kerül.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

SPOILER!!! Aki nem szeretné, hogy a játékból lelőjek pojént az ne olvassa!!!
Csak a tisztánlátás végett: Zeratul emlékein keresztül Protoss fajt is kell irányítanunk, pontosan nem tudom hogy a 26-ból mennyi kampány ilyen, de minimum 4. Tehát aki attól félne, hogy csak marine-okkal fog puffogtatni 26 pályán keresztül a single-ben, az ne féljen.
A küldetések pedig rendkívül jók, eddig 16-ot csináltam meg, és még nem találkoztam 2 ugyan olyan missionnal.
SPOILER OFF
üdv
Bogie

Az a baj, ha az elsőt megveszed Ce. verzióban, akkor már tré lenne, ha a többiből nem Ce. verziót venné az ember, na de ennyiért, áhhhh 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
nem tudom mikor láttál utoljára Blizzard játékot, de az alig 10 éves Diablo II-höz nem rég jött új patch, szóval valami más gyönge indokot találj ki a warezolásra
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Csatlakozom. Én már végigtoltam (sajnos csak egy hétig bírta
), de lehet, nekiesek még1x.
Küldetéseket amúgy adhatnának ki gyakrabban is, nem hiszem, hogy egy 8-10 pályás csomagot olyan sokba kerülne megcsinálni (persze úgy, hogy a játékban már szereplő egységeket használják)
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html