Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) _Volkovy_

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az a legkomolyabb, hogy egy ilyen "izé" kártyának is micsoda látványos dobozokat kreálnak..

(#2) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát nem mondom van szórás a GDDR3 órajelek tekintetében. :DDD Ennél a terméknél mondjuk senki sem a játékok alatt nyújtott teljesítményt fogja nézni. A gyártók nem igazán erőltették meg magukat passzív megoldások tekintetében.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#3) nbg válasza D.Orion (#2) üzenetére

nbg
(fanatikus tag)

Azert jobb a helyzet, mint lenni szokott, legalabb harom gyartotol jott passziv hutesu kartya - ennyi sem szokott lenni.

Viszont a Sparkle megint odapakolta magat: 2 GB DDR3, erre a kartyara... :U
(Bar most nezem, az Inno3D is... :) )

[ Szerkesztve ]

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#4) marositech

marositech
(tag)

EVGA epic fail. OC verzióban csak a memóriát emelték. Gratulálok... :W
Gigánál nem írták el a fiúk? Mert OC verzió megegyezik a simáéval...

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#5) KisTopi95 válasza nbg (#3) üzenetére

KisTopi95
(fanatikus tag)

Most ért el hozzájuk a gddr3 szabvány, hagyd őket :D Mikor mi már gddr7-nél tartunk ők akkor fogják kitalálni a gddr5-t. :D Hát mondjuk phsyX-re megnézném mit tudnak..

Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

(#6) Márton

Márton
(PH! addikt)

Asus rulez!
Az ő passzívján a legmagasabb a memóriaórajel :C
Most is ilyenem van a htpc-ben, csak 210-es.
Megy vele régebbi de már jó játék (pl. Flatout) 3D vision-nel, 3D bluray lejátszás hardver quadbufferrel, és van cuda is!
Lehet erre váltok, hogy 1-2 későbbi játék is elfogadható legyen 3d-ben.

[ Szerkesztve ]

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#7) Yutani válasza KisTopi95 (#5) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg senki nem tud örülni annak, hogy végre már nem DDR2 memóriával szerelik az újabb kártyákat? :)

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#8) _Volkovy_ válasza KisTopi95 (#5) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a fiziksz nem hülye ötlet.. valakinek van tippje, hogy mit domboríthatnak abban?

(#9) KKaresz45 válasza D.Orion (#2) üzenetére

KKaresz45
(fanatikus tag)

A GDDR3 még hagyján. Inkább az a baj, hogy ennek a kártyának eleve csak passzívban kellett volna megjelennie. Aki kicsit is ésszel akar HTPC-t építeni, annak eszébe nem jut plusz egy ventit betenni, ami csak a zajszintet meg a fogyasztást növeli.

Egyetlen előnye van, mégpedig az, hogy a 6450 előtt jelent meg. Bár tegyük hozzá, hogy az AMD-nek már ott van az 5450 erre a piacra. Nekem is van egy 5450-em, passzív, és még játékra is tökéletes. AvP-t is játszottam vele, persze nincs minden maxon, de a tesszellációt is bekapcsolhatom és az AA-t is elég nagyra vehetem, gyönyörű, és simán fut. De azért nem játékra használom, azt csak kipróbáltam vele.

nbg: Lehet, hogy ez a szokás, de le kéne szokni róla. :)

Márton: Igen, az ASUS a legjobb.

(#10) kovy79 válasza KKaresz45 (#9) üzenetére

kovy79
(őstag)

Egyetértek.Nem értem, hogy foganhatott meg valakinek a fejében, hogy egyáltalán bármilyen ventit tegyenek rá. Erre a kártyák ~90%-án van... HTPC-be szánják? Akkor valaki fogalomzavarban van...

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#11) djculture

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Á tescos mm stb gépek új vga ja megvan.Mindbe ez lesz tuti,eddig a gt210-220 volt mindbe.:)

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#12) dni válasza KKaresz45 (#9) üzenetére

dni
(őstag)

Illet még annyi előnyük van az AMD-vel szemben, hogy az nVidianál tudnak drivert írni :)

◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

(#13) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Csak nekem furcsa, hogy HTPC-be ajánlják a kártyát, mégis mindegyiken ott fityeg a D-Sub?

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#14) Pug válasza dni (#12) üzenetére

Pug
(őstag)

Don't feed the troll....... ;] :N

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#15) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

NA azért nem csalódtam, van itt minden:
Inno, Sparkle 2GB
Giga 512MB
ASUS szép passzívhűtő.

Már csak egy kis tesztre lennék kiványcsi mennyivel is tudnak ezek többet az NVtegra AMD Brazos és az intel féle i3 i5-ök IGP-jétől.
15-20e forint környékén azért már szép számban találni régebbi akár még Low Profil-os izomkártyát is.

Family Guy Online - Closed Beta

(#16) KKaresz45 válasza Pug (#14) üzenetére

KKaresz45
(fanatikus tag)

Ez most tök igazságtalan, nem is trollkodtam. :F

Na jó, előnye még a physics, meg a CUDA magok, meg hogy az nv-nél tudnak drivert írni, most jó? :)

Pug: Ja, akkor jó. :)

[ Szerkesztve ]

(#17) Pug válasza KKaresz45 (#16) üzenetére

Pug
(őstag)

Nem rád vonatkozott, hanem rá, elnézést ha félreérthető volt :B

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#18) PH-User válasza KKaresz45 (#16) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem neked szólt. :)

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#19) arty válasza dni (#12) üzenetére

arty
(senior tag)

LOL

(#20) Male válasza TeeBee73 (#13) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pont az a levehető mindegyiken ha LP kártya kell... másrészt projihoz jól jöhet, és ottvan mellette a DVI meg a HDMI is.

A gigán ugye nem végleges ez a burkolat nélküli csatlakozó? :DDD

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#21) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk az egy dolog, hogy GDDR3, de nyilván nem 1024 bit-es sávszél:>

Amúgy meg mindig is volt ez a kategória nem hinném ezen csodálkozni kellene.

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#22) Kassadin

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kinek van szüksége "ilyen" kártyára? :o

The pain is my best friend.

(#23) Márton válasza KKaresz45 (#16) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

3d vision!

(#24) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Ami kéne az a Asus GeForce GT 520 az legalább csendes :K én most adok el egy Asus gt210-et és annak annyira visít a ventilátorja mivel mindegyik ilyen vga vetni fix fordulatos és szörnyü.

(#25) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy ilyen karihoz minek adnak tuningprogramot?

ez a kari csak nagyon olcsón nyerő.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#26) Márton válasza kpal (#24) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

miért nem passzív 210-est vettél? nekem is az van

(#27) pip

pip
(fanatikus tag)

szerintem ilyen arcedula mellet nem eletkepes, ennek feleert lehet venni ujan 5540-es karit, az is ddr3 es kb egy szinten lehet ezzel, igy hirtelen nem latom miben tudna ez tobbet nyujtani, ami az arat is indokolna.

(#28) avman válasza Pug (#14) üzenetére

avman
(őstag)

Don't fear the reaper...
:DDD

[ Szerkesztve ]

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#29) kpal válasza Márton (#26) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

hirtelen ehhez jutottam jó áron mert most már a helyén GTX 285 Matrix figyel és azt legelább szinte semmi hangja sincs ugy leszbályoztam 2D-ben. :K

(#30) parkasz

parkasz
(fanatikus tag)

Nekem egy Galaxy 9600GT 512mb ddr3 256bit - Low profilos van nem passzív de nem is hangos és van a lölkömben erő is ha kell. Erre legalább igaz, hogy kicsi a bors de erős. :)

(#31) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

ASUS nagyon komolyan néz ki :D

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#32) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Az ASUS passzívja nagyon jónak tűnik! :)

(#33) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Mi a francnak egy ilyen VGA-ra aktív hűtés?

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#34) Solten válasza _Volkovy_ (#1) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ja, ilyenektol lesz gémer... :)

alba gu brath

(#35) DriderG

DriderG
(tag)

Ez a kártya inkább a GT220-at fogja leváltani, mert teljesítményében és árban is kb. ott van, nem tudom, miért a 210 leváltására lett beharangozva az előző cikkben.

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#36) zörbi

zörbi
(lelkes újonc)

Ezek az apró ventilátorok borzalmasak. Volt egy Gigabyte 5450-es kártyám pontosan olyan bordával és venitvel mint amilyen a Sparkle és EVGA modelleken van. Senki ne vegyen ilyen kategóriás kártyából ventilátorosat, hulladék az összes. A képeken lehet látni hogy 2 eres a vezeték, tehát fix a fordulatszám. Ennek köszönhetően az enyém már újonnan is jól hallható volt, ráadásul 2 hónap (!) után elkezdett morogni :W . Gyorsan kapott WD40-et és eladtam a picsába.
Nem tudom miért nem lehet
a, Passzív hűtéssel
b, Normális ventillátoral
forgalomba hozni őket. Ezek így gyenge de legalább hangos kártyák. Gondolom ebben a szegmensben az ár mindenekfelett, de ez így akkor is szánalomtenger.
Ja és bocs a kirohanásért, a képekről eszembe jutott a kálváriám :)

(#37) _Volkovy_ válasza Solten (#34) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azám!
Ahelyett, hogy egy nagydarab alubordát csavaroznának rá, hogy legalább hangja ne legyen. :W

(#38) Motion_Blur válasza _Volkovy_ (#37) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Mennyivel eladhatóbb ha rá van írva hogy tvin fórz, dájrektcú, océ, óvervoltízs, stb..

De azért az ASUS nagyon adja ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#39) _Volkovy_ válasza Motion_Blur (#38) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Attól lesz gémer, hogy ócé, úgybiz.
Az Asus az egyetlen értelmes darab köztük :)

(#40) dni válasza Pug (#14) üzenetére

dni
(őstag)

No offence, három éves HTPC-s tapasztaltaim alapján írtam.

◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

(#41) Gabibácsi válasza Kassadin (#22) üzenetére

Gabibácsi
(újonc)

Nekem. A low profile hangtalan DELL gépembe, tv-re kötve.
Van még kérdés? (az asust vettem, ne legyen venti)

Felesleges, mint szőkének gondolkodási időt adni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.