Az a legkomolyabb, hogy egy ilyen "izé" kártyának is micsoda látványos dobozokat kreálnak..
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
D.Orion
(PH! kedvence)
Hát nem mondom van szórás a GDDR3 órajelek tekintetében.
Ennél a terméknél mondjuk senki sem a játékok alatt nyújtott teljesítményt fogja nézni. A gyártók nem igazán erőltették meg magukat passzív megoldások tekintetében.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

nbg
(fanatikus tag)
Azert jobb a helyzet, mint lenni szokott, legalabb harom gyartotol jott passziv hutesu kartya - ennyi sem szokott lenni.
Viszont a Sparkle megint odapakolta magat: 2 GB DDR3, erre a kartyara... 
(Bar most nezem, az Inno3D is...
)
[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
(#4) marositech

marositech
(tag)
EVGA epic fail. OC verzióban csak a memóriát emelték. Gratulálok... 
Gigánál nem írták el a fiúk? Mert OC verzió megegyezik a simáéval...
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

KisTopi95
(fanatikus tag)
Most ért el hozzájuk a gddr3 szabvány, hagyd őket
Mikor mi már gddr7-nél tartunk ők akkor fogják kitalálni a gddr5-t.
Hát mondjuk phsyX-re megnézném mit tudnak..
Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

Márton
(PH! addikt)
Asus rulez!
Az ő passzívján a legmagasabb a memóriaórajel 
Most is ilyenem van a htpc-ben, csak 210-es.
Megy vele régebbi de már jó játék (pl. Flatout) 3D vision-nel, 3D bluray lejátszás hardver quadbufferrel, és van cuda is!
Lehet erre váltok, hogy 1-2 későbbi játék is elfogadható legyen 3d-ben.
[ Szerkesztve ]
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!
Tényleg senki nem tud örülni annak, hogy végre már nem DDR2 memóriával szerelik az újabb kártyákat? 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
a fiziksz nem hülye ötlet.. valakinek van tippje, hogy mit domboríthatnak abban?

KKaresz45
(fanatikus tag)
A GDDR3 még hagyján. Inkább az a baj, hogy ennek a kártyának eleve csak passzívban kellett volna megjelennie. Aki kicsit is ésszel akar HTPC-t építeni, annak eszébe nem jut plusz egy ventit betenni, ami csak a zajszintet meg a fogyasztást növeli.
Egyetlen előnye van, mégpedig az, hogy a 6450 előtt jelent meg. Bár tegyük hozzá, hogy az AMD-nek már ott van az 5450 erre a piacra. Nekem is van egy 5450-em, passzív, és még játékra is tökéletes. AvP-t is játszottam vele, persze nincs minden maxon, de a tesszellációt is bekapcsolhatom és az AA-t is elég nagyra vehetem, gyönyörű, és simán fut. De azért nem játékra használom, azt csak kipróbáltam vele.
nbg: Lehet, hogy ez a szokás, de le kéne szokni róla. 
Márton: Igen, az ASUS a legjobb.

kovy79
(őstag)
Egyetértek.Nem értem, hogy foganhatott meg valakinek a fejében, hogy egyáltalán bármilyen ventit tegyenek rá. Erre a kártyák ~90%-án van... HTPC-be szánják? Akkor valaki fogalomzavarban van...
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Á tescos mm stb gépek új vga ja megvan.Mindbe ez lesz tuti,eddig a gt210-220 volt mindbe.
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

dni
(őstag)
Illet még annyi előnyük van az AMD-vel szemben, hogy az nVidianál tudnak drivert írni 
◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

TeeBee73
(őstag)
Csak nekem furcsa, hogy HTPC-be ajánlják a kártyát, mégis mindegyiken ott fityeg a D-Sub?
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Pug
(őstag)
Don't feed the troll.......

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman
NA azért nem csalódtam, van itt minden:
Inno, Sparkle 2GB
Giga 512MB
ASUS szép passzívhűtő.
Már csak egy kis tesztre lennék kiványcsi mennyivel is tudnak ezek többet az NVtegra AMD Brazos és az intel féle i3 i5-ök IGP-jétől.
15-20e forint környékén azért már szép számban találni régebbi akár még Low Profil-os izomkártyát is.
Family Guy Online - Closed Beta

KKaresz45
(fanatikus tag)
Ez most tök igazságtalan, nem is trollkodtam. 
Na jó, előnye még a physics, meg a CUDA magok, meg hogy az nv-nél tudnak drivert írni, most jó? 
Pug: Ja, akkor jó. 
[ Szerkesztve ]

Pug
(őstag)
Nem rád vonatkozott, hanem rá, elnézést ha félreérthető volt 
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman
Nem neked szólt. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Pont az a levehető mindegyiken ha LP kártya kell... másrészt projihoz jól jöhet, és ottvan mellette a DVI meg a HDMI is.
A gigán ugye nem végleges ez a burkolat nélküli csatlakozó? 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Mondjuk az egy dolog, hogy GDDR3, de nyilván nem 1024 bit-es sávszél:>
Amúgy meg mindig is volt ez a kategória nem hinném ezen csodálkozni kellene.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Kinek van szüksége "ilyen" kártyára? 
The pain is my best friend.

Márton
(PH! addikt)
3d vision!

kpal
(PH! kedvence)
Ami kéne az a Asus GeForce GT 520 az legalább csendes
én most adok el egy Asus gt210-et és annak annyira visít a ventilátorja mivel mindegyik ilyen vga vetni fix fordulatos és szörnyü.
Egy ilyen karihoz minek adnak tuningprogramot?
ez a kari csak nagyon olcsón nyerő.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Márton
(PH! addikt)
miért nem passzív 210-est vettél? nekem is az van

pip
(fanatikus tag)
szerintem ilyen arcedula mellet nem eletkepes, ennek feleert lehet venni ujan 5540-es karit, az is ddr3 es kb egy szinten lehet ezzel, igy hirtelen nem latom miben tudna ez tobbet nyujtani, ami az arat is indokolna.

avman
(őstag)
Don't fear the reaper...
[ Szerkesztve ]
Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

kpal
(PH! kedvence)
hirtelen ehhez jutottam jó áron mert most már a helyén GTX 285 Matrix figyel és azt legelább szinte semmi hangja sincs ugy leszbályoztam 2D-ben. 

parkasz
(fanatikus tag)
Nekem egy Galaxy 9600GT 512mb ddr3 256bit - Low profilos van nem passzív de nem is hangos és van a lölkömben erő is ha kell. Erre legalább igaz, hogy kicsi a bors de erős. 

Motion_Blur
(PH! félisten)
ASUS nagyon komolyan néz ki 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Angel1981
(PH! addikt)
Az ASUS passzívja nagyon jónak tűnik! 
Mi a francnak egy ilyen VGA-ra aktív hűtés?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Ja, ilyenektol lesz gémer... 
alba gu brath

DriderG
(tag)
Ez a kártya inkább a GT220-at fogja leváltani, mert teljesítményében és árban is kb. ott van, nem tudom, miért a 210 leváltására lett beharangozva az előző cikkben.
nVidia - The Way It's Meant To Be Played

zörbi
(lelkes újonc)
Ezek az apró ventilátorok borzalmasak. Volt egy Gigabyte 5450-es kártyám pontosan olyan bordával és venitvel mint amilyen a Sparkle és EVGA modelleken van. Senki ne vegyen ilyen kategóriás kártyából ventilátorosat, hulladék az összes. A képeken lehet látni hogy 2 eres a vezeték, tehát fix a fordulatszám. Ennek köszönhetően az enyém már újonnan is jól hallható volt, ráadásul 2 hónap (!) után elkezdett morogni
. Gyorsan kapott WD40-et és eladtam a picsába.
Nem tudom miért nem lehet
a, Passzív hűtéssel
b, Normális ventillátoral
forgalomba hozni őket. Ezek így gyenge de legalább hangos kártyák. Gondolom ebben a szegmensben az ár mindenekfelett, de ez így akkor is szánalomtenger.
Ja és bocs a kirohanásért, a képekről eszembe jutott a kálváriám 
Azám!
Ahelyett, hogy egy nagydarab alubordát csavaroznának rá, hogy legalább hangja ne legyen. 

Motion_Blur
(PH! félisten)
Mennyivel eladhatóbb ha rá van írva hogy tvin fórz, dájrektcú, océ, óvervoltízs, stb..
De azért az ASUS nagyon adja 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Attól lesz gémer, hogy ócé, úgybiz.
Az Asus az egyetlen értelmes darab köztük 

dni
(őstag)
No offence, három éves HTPC-s tapasztaltaim alapján írtam.
◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►