Kicsit hosszúra sikeredett szegényke. Bár még így is lazán elférne a gépben, de a pénztárcám már nem engedné.
sálálé
Kicsit hosszúra sikeredett szegényke. Bár még így is lazán elférne a gépben, de a pénztárcám már nem engedné.
sálálé

Vírusirtó szoftvert adnak egy VGA mellé?
A Dirt kupont még értem, de mi köze a NIS08-nak a DX11-hez?
Legalább egy éves előfizetést adnának akkor. 

Én normális vírusírtó nélkül nem mernék játékokat, töréseket letölteni. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Tényleg saját matrica gyártónként? Fúúú de tutiii. 
Milyennapvan?

Sapphire OC edition ![;]](/dl/s/v1.gif)
+10mhz a gpu-nak és +40mhz a ram-nak, ez igen rendesen kifacsarták szegény karit! 
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
Arra a játékra leszek kiváncsi, amihez ez a kártya már kevés lesz 

A meglehetősen mérsékelt túlhajtás hatására a kártya elérte a 300 wattos maximális fogyasztást, ami még éppen belefér a PCI-SGI minősítéshez. 

Tutira vinni fogják mint a cukrot kis hazánkban ezeket az erőműkareszokat......
És a Sapphire micsoda hatalmasat tuningolt az OC-s verzióval!
Úúúú a Sapphire aztán tuningolt, de brutálisat!
A dobozon látható raszta lányok arca mindent elárul: ba***meg, ezt most miért?
Ilyen unott fejeket rég nem láttam. 
Egyebet nem tudok, kérem kapcsolja ki.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Nekem a giga meg az xfx dizájnja tetszik, a többi kuka.
Egy 150.000-res kártyán már azért lehetne egy kis egyedi festés, vagy cicis nénik, miniszoknyában, mosolygó fejjel kérem szépen.
Ez a sapphire oc edition meg vicc. 
[ Szerkesztve ]
tekintve hogy ez még csak a matricázós hullám, az xfx néz ki talán a legjobban.
már várom a költséghatékonyan gyártott, emelgetett órajeles, egyedi cooleres megoldásokat!
Az a baj hogy még a 5850/5870-esek sincsennek csak gyári hűtővel, amiről eddig hallottam az egyedül a saphire Vapor-X-es 5870-je, de remélem jönnek majd még más megoldások is.
Family Guy Online - Closed Beta

Hát érdekes ez a referencia b*zulás, nem értem az ati-t (amd-t), tudjuk hogy hatalmas tuning potencia rejtőzik a kártyában és még az 5870-ek is referenciák... . lehet végleg kiejtik a gyári tuning karikat, aztán csak a csináld magad mozgalom marad még végül, rájönnek hogy ha ennyire tuningos a kari akkor nem akranak majd annyira erősebbet venni és ezzel végül letíltják még ezt is, huh megint spekulálgatok 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Egy vga kat gyártó cég manapság különben mit csinál? Csomagol és matricáz?
A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.

Na végre jönnek már
Karácsonyra lesz mivel meglepni magam 

én úgy látom,hogy a gyári hűtőket úgy tervezik,hogy bírják szusszal a tunigot is,és szerintem ez így jó,nem kell hűtőre költeni

Állítólag már jövő héten jönnek az első darabok a nagykerekhez...de nem lesz olcsó. 
(120+Áfa körül),de még így is kevesebbe kerül mint két 5870.
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
Sapphire meg a Giga ritka jól néz ki!
Kár, hogy nem lesz ilyenem, örülök ha az 5870 összejön jövőre... 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
(#21) dangerzone válasza sniper elite (#16) üzenetére

Inkább szedj fel egy csajt, aztán nem kell ilyen f***ságokra költeni a pénzed..

Ezért vitába szállnék azzal, hogy melyik viszi jobban a lóvét!
Viszont vannak előnyei mindkettőnek. 
ui.: Persze hátrányai is! 
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

XFX a szokásos vadállat megjelenéssel.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Az jobban viszi a penzt. 
Hacsaknem vmi gazdag.
Ne szemetelj ! / Steam..
A vga-t nem lehet megdugni... csak tápcsatlakozóval, az meg nem olyan izgalmas. 
sapphitól kinek kellett kit lecuppantani, hogy engedjék ezt a hatalmas tuningot?
nevetséges...
nekem a giga tetszik legjobban ránézésre, de tényleg spóroltak rendesen az extrákon... talán árban is meglátszik majd rajta?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Rátapintottál a lényegre.

...de nem is pofázik vissza a VGA! 
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

Hja, és még az a 5870 Vapor-X sem kapható kis hazánkban... pedig karácsonyra jól jött volna. Valakinek nincs erről esetleg valami infója? 
5970 kuriózumnak tökéletes, de ezt a matricázás dolgot én sem értem.

Most en jobban vagyom egy jo kis voros 5970re.Dugnam inkabb a hdmi mmel.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ne szemetelj ! / Steam..
A világ legerősebb grafikus gyorsítói.
Egyébként DX fronton ezek az utolsó nagy durranások Abu? Lesz még radeon ezek után? Mit tudsz? 
A 6xxx-os szériát gondolom még megcsinálják alacsonyabb csíkszélességen. Vagy nem? 
Kíváncsi vagyok mi lesz ezután.
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Akkor legalább olyan kártyát vegyél, amire rá van festve valami csaj is legalább... 
Esetleg playboy-ból vágj ki egy képet, és ragaszd rá, mindjárt izgibb lesz az a kártya.
![;]](/dl/s/v1.gif)
tzsolesz: Azután világvége lesz. Nem lesz semmi. Ennyi volt. Eljön a jelenések könyve...

mephi666: Klau cicát inkább hanyagoljuk. Az még az egész gépházamat is betakarja.....Talán még Sarka Katára beneveznék.. 
[ Szerkesztve ]
És az alsógatyámat sem mossa ki... 
Közben rájöttem, hogy a His doboza még tetszik. A gyereknek ki lehet belőle vágni a kardot, s mehet a játék! 
[ Szerkesztve ]
megvan még a legutóbbi playboy-ból a tejes klaudia-poszter... kell valakinek? mindjárt felteszem apróba... talán betakarja a kártyát... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
A kártyát? Szerintem az asztalról is lefolynának a hurkái...
nekem viszont sima fekete tetszik az Asus...
hát igen 600 dodó nem kevés... 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Hát megjelenés napján sose kerülnek "jó áron" piacra a vga karik, mondjuk én most egy darab 5970-re hajtok meg valahol nézek mellé egy 5870-et! Remélem megfogják hozni a kívánt eredményt így együtt! Ha meg nem, akkor veszek még1 5970 végső esetben!

Adj király...koronát.
Elképesztő erejű kártya!
Csak ~30 cm... 

alba gu brath
Az ASUS és az XFX matricája jól sikerült, csak utóbbiét elcseszték a béna Black Edition felirattal. 
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Jah.

melyik monitor bír 2560*akármennyis felbontást?
vagy régi CRTken tesztelik ezeket?
azok még tudtak annyit..
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Eyefinity, pl. Tehát több monitoros rendszer. De sztem az ilyen 26" monitorok tudhatnak ilyet. Feltéve ha vannak. De pl. az Eizo nagyobb monitorjai tuti tudnak ilyesmi felbontásokat.
Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h
Radeon 5970 teszt
brutális 
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]
Kíváncsi leszek a karácsony előtti bevezető árra, így rivális nélkül ![;]](/dl/s/v1.gif)
sniper elite: 165k
Nem szívbajosak 
Én olyan 130k körül neveznék be rá, de biztos lesznek akik megveszik ennyiért is.
[ Szerkesztve ]

XFX-nek a hűtőnél lévő rajza bejövős.
Az Asus-nak ez a fémre emlékeztető matricája is rendben van.
CSS (Hun)Bloodkiller
Azért érdekes, hogy most jönnek a DX10/11-et igazán kihasználó játékok ahol meg tudja mutatni az ATI, hogy jobb...hát kíváncsi leszek Nvidia válaszára q1-ben
de pl én lazán elvagyok a 2 éves rendszeremmel ja most löktem bele egy 8800GTX-et 18 ért.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123