Lehet ezt igényesebben is, bár meglep hogy pont a GlacialTechtől jön ilyen kivitelű megoldás.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Lehet ezt igényesebben is, bár meglep hogy pont a GlacialTechtől jön ilyen kivitelű megoldás.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Ez sem állítható magasságú
Pedig szép darab 
"Özönlenek" a notebook hűtők. Valóban ekkora szükség van rájuk? 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Hát ekkora biztos nem, de én is most keresem a megfelelőt a 17-es tepsi alá...kevés sikerrel 
Jön a globális felmelegedés, ráadásul a nyár is közeledik, valamivel le kell nyúlni a noti-tulajok pénzét 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

Ezen sem lepődöm már meg, egyre több az ilyen hűtő... 

csináltam egy gyors statisztikát az eheti cikkekről:
Hűtés 3
Ház/Táp 3
VGA 3
CPU 3
Egér 2
HDD 2
LAN 2
PC 1
Notebook 1
Egyéb 1
elég érdekes arányok 

Red-5, standing by. 
Mikor jön a TIE-Fighter notebookhűtő?
Tudom, beszűkült Star-Wars mániákus vagyok.
Only a Sith deals in absolutes.

Csak egy dolgot nem értek: ez miért X-Wing? 
Az igazi X-wing itt van: [link] 
"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

"A jó idő közeledtével..."
Hát, közeledhetne gyorsabban is az a jó idő, mert március vége van és a napi csúcshőmérséklet 5 fok, 40 km-es széllel... :-(
Ilyen időben nem is kell notebookhűtő, csak ki kell nyitni az ablakot és máris 10 fokkal csökken a cpu hőmérséklete... :-)

nekem egy ilyen van a notim alatt, szerintem megfelelo a dolese is a hutonek.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
Itt már kisütött a nap de brtuálisan erősen fúj a szél. Napernyő be van tekerve teljesen de úgy recseg hogy már készenlétben állok, mikor törik le. 
Ez is fix...állítható kéne. A kinézet viszont nem rossz 
hát jelenleg csak az erkélytuningosokra van jó idő... :S reggel a kocsi szélvédőjét belepte valami jeges/havas dara szerűség... csak néztem... tegnap meg tépte a redőnyt a szél keményen... a frontról ne is beszéljünk... belassít, mint malackát a szembeszél...
#7: jah, érdekes... uborkaszezon van... bezzeg amikor pár hónapja minden nap kaptunk 1-1 mushkin cikket... akkor voltak a szép idők
én szívesen látnék már újabb "atombékás/vöröscsajszis/durvánkeményrobotos" kártyahíreket 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Én a cooler master notepal w2-esét ajánlanám. Igaz, hogy nem állítható a dőlésszög de amire kitalálták arra nagyon jó. Alu, 3 venti, tehát jól hűt, "olcsó" (a többihez képest) és több év gari. Nekem már több mint 1 éve meg van és semmi problémám vele.
Elég nehéz lesz állíthatót találnod... 
[ Szerkesztve ]
Pedig pont az állíthatóság lenne a lényeg...többi szinte le van sz@rva,persze azért hűtsön is.

Találtam neked egy állíthatót. 22 centis ventivel, de az ára nagyon húzós. 25k-ra írják, de szintem még a 13-15k is sok érte...
Ja amúgy a márkája ednet. Ha érdekel bővebben akkor pm-ben elküldöm majd a linket ahol találtam. 

dupla... 
[ Szerkesztve ]
Asszem ismerős.De én max 7-8k-ig keresek. 25k-ért a hűtőpad olyan ,mint a lianli ház 250dodóért
De köszönöm szépen a segítséget 

mostmár biztosvagyok benne hogy szedel vmit..
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
iszik, mint minden normális dolgozó magyar állampógár 
/az alkoholizmus melegágya a kötetlen munkaidő/
Vagy pont nem szed semmit
...egurúúúút ![;]](/dl/s/v1.gif)

És ha az X-wing nem elég ott a ráadás: R2 ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Danger! Avoid death!"
Oda kellene még egy D2 is 
Different songs for different moods.
Ezek ennyire kelendők? Már vagy a 3. ilyen notihűtőt olvasom pár napon belül.... 
Milyennapvan?
Hát nem az asztalidhoz találták ki
![;]](/dl/s/v1.gif)

Látom nagyon beindult ez a notebook-hűtő ipar. 
Tel: 0630 / 447 1223
Már egy ideje megy ez...csak a hírverés növekszik.