Ez a 9600Gt teszik, gondolom nem fogyaszthat sokkal többet, mint egy 4670. Kérdés, hogy ha lassabb, mennyivel lassabb a ref. órajeles/feszültségű modelleknél. A hűtés meg az igazi káposztareszelő dizájn, de még elmegy. 
[ Szerkesztve ]
Ez a 9600Gt teszik, gondolom nem fogyaszthat sokkal többet, mint egy 4670. Kérdés, hogy ha lassabb, mennyivel lassabb a ref. órajeles/feszültségű modelleknél. A hűtés meg az igazi káposztareszelő dizájn, de még elmegy. 
[ Szerkesztve ]

a gts250 most minek is az "utodja"? 8800gt, 9800gt?
[ Szerkesztve ]
http://dy217.cgsociety.org/gallery/

Hűtésre nagyon oda figyel a Giga, gart
A 9600Gt nem néz ki rosszul, viszont a GTS 250-re minek az az őskövület VGA csatlakozó?
Érdekes, hogy a 9600 Green Edition komolyabb kártya benyomását kelti, mint a töpörödött PCB-re épített GTS250. Legalábbis számomra.
Kifejezeten tetszik a 9600-os kártya, már csak azért is, mert a hűtő közepén a lamellázat úgy került kialakítára, hogy valamilyen pántot beakasztva egy kb. 12 cm-es hűtőt is rá lehet fogatni. Befőttesgumi rulez! 
[ Szerkesztve ]
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
8800GT->9800GT->GTS240
8800GTS 512->9800GTX->GTS250
zed1983: Így legalább lesz valami különbség az elődhöz képest.
Egyébként szerintem nem fért rá a második DVI a HDMI mellett.
[ Szerkesztve ]
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

a 9600-osnak elég tetszetős a kis bordája 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
G94 ofkorsz.
Different songs for different moods.

Reméltem, hogy nem ekkora a baj az nV háza táján. 

Kijöhetne valami vörös is ezzel a SilentCell hűtővel
Mondjuk 4670, vagy majd valami RV740-re épülő kártya (esetleg 4830, bár arra már lehet, hogy kevés lenne).
"Danger! Avoid death!"
nekem hőcsöves 9600gt-ből még mindig ez a kedvencem... szerintem pofásan is néz ki és jókora hőleadó felülettel rendelkezik...
ui: kíváncsi vagyok, hogy a héten miket villantanak a cebiten... pár meglepetésben bízok...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Megy ám a g92 tuning
Adni kell neki Gamer HUD-al és elég értelmes teljesítményre képes. 
.::www.megadanceradio.hu::.
Jól néz ki a 9600 GT, bár a +512 ram tök fölösleges.
9600 tápcsati nélkül. Nem is rossz
A bordára kíváncsi leszek, hogy teljesít, mivel bolt már szerencsém passzív 9600hoz
True Success is Blonde

Höhö. Az agyam elszáll. Már erre is ráragasztották hogy "green" csak azért mert passziv hűtős?
Tényleg baj lehet náluk ha már ilyesmivel próbálkoznak...
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

Szerintem meg pont jó, mert pl én is egy LG 1950SQ-t használok, amin csak VGA van. Nem kell szarozni az átalakítóval.
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

Az a passzív szép darab nekem is tetszik. Nekem ez a green edition nagyon piszkálja a csőröm!
Hívja alacsony fogyasztásúnak de egy elektronikai termékre ez a zöld jelző nagyon gáz szerintem.
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

szerintem ez azért green mert nincs külön tápcsati -> kevesebbet fogyaszt
http://dy217.cgsociety.org/gallery/

Azért zöld, mert kisebb feszültséget kap.
Ez a 9600 jól néz ki
Hajrá passzív hűtés, hajrá hangtalan gépek 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

A 9600GT-nek nincs/nem lesz GTSxxx fedőnevű variációja?
Milyen kis tömzsi az a GTS250
9600GT meg hosszú lapos majdhogynem tégla 
A Gigabyte oda figyel a hűtésre eléggé. Nekem volt Silent Pipe II-es 7600GT-m amivel maximális mértékben meg voltam elégedve
Most is Gigabyte VGA kártyám van csak ezzel az a gond hogy 100%-on megy a ventilátor fordulat száma és szoftveresen nem lehet szabályozni (legalábbis nekem nem sikerült eddig semmivel RT, CCC) lehet potméter lesz a megoldás 
Gigabyte ya rasta!
[ Szerkesztve ]
Kezd iPon szint lenni...

Erre én is kíváncsi lennék.
Ugye:
9800GT-------->GTS240
9800GTX+---->GTS250
Akkor a 9600GT miért nem GTS230? Vagy az lesz és csak a green edisön marad 9600gt?
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Ez a passzív VGA nagyon baba. 
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Én is azon gondolkoztam, pont... 

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az alábbi kártyával kapcsolatban?
Gigabyte PCIE nvidia 9600GT 512MB NX96T512HP
Most készülök venni egyet.Főleg hőmérséklet adatok érdekelnének.