Várható volt, és persze örülünk neki! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Alaplapok, chipsetek, memóriák » [Re:] A Gigabyte is felkészül a 45 nm-es AMD processzorokraHozzászólások

gyiku
(PH! kedvence)
mire vartak eddig?
jah, csak attól félek, hogy az asus m2n-emhez nem lesz ilyen bios-update
azon még nf430 chipset van...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

atti_2010
(PH! kedvence)
Mivel kestek el? Talan van 45nm-es procid?
Es mar kezd lejarni a gari?
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Szerencsére úgy fest hogy sokkal nagyobb lesz az átjárhatóság AM2+ és AM3 között mint AM2 és AM2+ között. Ez jó hír. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
(#6) Cerebellum
Nnnna mivan, úgynézki kijózanodik a giga egy csöppet...? Örvendetes hír!
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

gyiku
(PH! kedvence)
nem, csak mar mindenki mas bejelentette.

atti_2010
(PH! kedvence)
Igaz csak pl az ASUS parat bejelentett, parat meg nem igy aztan lehet folyamatosan nezegetni, minthogy megmondtak volna hogy milyen tipusu csipszetteknel valtozhat, es kesz. De ne panaszkodjunk, jo hogy nemkell lapot cserelni! 
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

.tnm
(senior tag)
nah, végre. megnyugodtam: én alaplapom is bírja majd a next gen.-t. amúgy lesz valami értelme ddr2-es lapba az am3-as tokozásút venni? (vagy csak am2+ nem fog minden megjelenni, ezért célszerű az am3-asat majd?)
PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm

atti_2010
(PH! kedvence)
Mivel oriasi sebesseg kulombseg nincs arbeli annal inkabb, hat egondolkodtato a dolog, en maradok az ocso ddr2-nel.
[ Szerkesztve ]

eziskamu
(PH! addikt)
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy az új procik memvezérlőivel majd ugyanúgy kihajthatóak lesznek-e a ddr-2 memók, vagy bizonyos időzítéseket visszább kell venni (visszább lesznek véve) a stabil működéshez.
[ Szerkesztve ]

.tnm
(senior tag)
köszi, de a kérdésem nem a ddr2 vs ddr3 volt? hanem, hogy (ddr2-es lapban használva) van-e valami előnye az am3-as tokozásúnak, vagy a kétféle tokozású változatok között annyi lesz csak a különbség, hogy az am3-as támogatja a ddr3-at?

Khaal
(őstag)
65nm -ről 45nm-re tér át az AMD. Magasabb órajelek, kisebb fogyasztás és elvileg gyorsabbak is lesznek az új processzorok. Kérdés, hogy a memória mennyire fogja majd vissza a teljesítményt.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

Televan
(senior tag)
Nekem már a 790X DS4-en F5-ös bios van fent, akkor már csak várnom kell a új 45nm procikat
Csak a Kingmax memóriától félek , hogy nem megy majd 1066 - on(olvastam az egyik fórumban).Nem baj,majd ha nem megy stabilan , akkor veszek más márkájú DDR2 memót. 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
Szerintem igen. Nincs túl nagy különbség a két szabvány között.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

eziskamu
(PH! addikt)
Ha ez tényleg így lesz akkor
az AMD-nek.
Remélem még sokáig nem hal ki az AM2+, mert a DDR3 qvadrága.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Sandormaster
(fanatikus tag)
Éljen éljen, végre a Giga is lépett 
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...
Igen igen, örülünk neki, részemről tervbe is van az upgrade :]
Egyébként én már figyeltem egy ideje, mert F5 biosba is olyan HT és egyéb értékeket lehet beállítani, ami nem AM2+ 
aztán persze nem is eszi a Phenom
ó-jessz!
erre számítottam, már csak a proci érkezne 

atti_2010
(PH! kedvence)
Csak annyi mivel nem irtak hogy a Hipertranspot csokken.

beef
(lelkes újonc)
Úgy tudom a GA-MA78G-DS3H -ból csak 1.0 és 2.0 rev van.
A feltüntetett 1.1 nem létezik. A Giga honlapja szerint sem 

.tnm
(senior tag)
első ember, aki felfogta kérdést és válaszolt is. köszönöm.

v.tom
(őstag)
Erre a hírre vártam. De ahogy látom, csak a hír tartott eddig, ugyanis pl az én lapomon már frissítettem erre a verzióra elég régen a bios-t, csak érdekes módon mintha kimaradt volna a feature list-ből, hogy ez támogatja az am3-at 
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Azért kár, hogy egy 690-s lap sincs benne. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

atti_2010
(PH! kedvence)
Ertelme bizony nemsok lenne.

gyiku
(PH! kedvence)
azok az am2+ cpukat is csak korlatokkal kezelik.
viszont amd770+sb600-as lap van köztük, mint az msi-nél.... a buzi asus viszont ugyan erre az összeállításra (m3a) még nem volt képes am3 biost csinálni.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

atti_2010
(PH! kedvence)
Hat vili, mi ertelme lenne egy ht 3000-es procit 1000-en vezerelni?

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Köszönjük a konstruktiv hszt. Ha magadtol nem jöttél rá mi értelme lenne akkor nem mondok semmit. Nézz meg valami irományt, hogy a phenom mennyivel lassabb egy am2 lapba mint egy am2+-ba.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

daa-raa
(MODERÁTOR)
Nem tudom miért kérdezik egyesek, hogy eddig hol késett a GB. Ezek a BIOS-ok már mind legalább egy hónaposak a régebbi lapok esetén... Szóval a GB már nagyon régóta készen van a 45nm támogatással...
Si vis pacem, para bellum.

Vikipizsama
(kvázi-tag)
Most látom, hogy a jó kis MA790X-es lapomnak csak SB600--as a déli hídja!
Ez tiszta szégyen, még néhány 770-esnek is SB700-as
a 790GX-nek meg SB750-es.
Lehet ezért cserélek lapot nem a procik miatt, bár az integrált VGA nem érdekel.
Jó lenne egy 790FX+SB750 kombó 
[ Szerkesztve ]

AMD Power
(Jómunkásember)
Én ebből a listából már sajnos kiestem.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Cadal
(őstag)
és szükséged lenne 45nm-es amd processzorra??? mert ha nem, akkor ne sajnáld 
Jeeah fanatikus tag lettem, HIP-HIP HURRÁ...
[ Szerkesztve ]

AMD Power
(Jómunkásember)
Nem nem.... Még egy jó ideig elég lesz ez szerintem. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html