A Gigabyte mostani alaplapjait nézve kíváncsian várom a notebookjait is. Gyanítom, hogy igen ütősek lesznek.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
A Gigabyte mostani alaplapjait nézve kíváncsian várom a notebookjait is. Gyanítom, hogy igen ütősek lesznek.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

"mindenki" bejelenti, de mikor lesz már valami kézzel fogható eredmény? ECS G10IL, MSI..stb

[ Szerkesztve ]
Egyetértek, kezdenek ezek a paper launchok idegesítővé válni.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

Én pedig elnézve a gigabyte notebookjait, kicsit szkeptikusabb vagyok. Bár mostanság nem láttam belőlük sokat...
A vér nem válik VAZZE!™
Amíg ezek az időt húzzák, addig az ASUS olyan befolyásra tesz szert, hogy abszolút övé lesz a piac... 
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

Én pedig elnézve a Gigabyte alaplapjait, csak remélni tudom, hogy eldugták a tervezők elől a színes zsírkrétákat és filctollakat 
Még mindig abban reménykedek, hogy a Clevo standján a Cebiten kiállított noti nem csak optikai csalódás volt vagy véletlen került oda, hanem tényleg egy Atom-alapú tablet.
az jobban zavar, hogy egy kaptafa lesz mind
8-9" kijelző, atom proc
nem lesz közöttük nagy különbség, csak a küllem
bár lenne itt is verseny
True Success is Blonde
Engem nem.
Nem én vagyok a célközönség. 

on: meghát az árakkal is lehetnének barátságosabbak
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

A fosbarna ASUS-ok vagy a lilásvörös MSI-k mennyivel jobbak?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Most éppen Atom-korszak van - és úgy tűnik, hogy tényleg ezek a legalkalmasabbak erre a feladatra (na meg az ULV C2S/C2D chipek, sokkal drágábban). Ezen talán csak a Via Isaiah fog tudni változtatni.
A 8.9" pedig egyrészt tömeggyártva van, másrészt szerintem jó kompromisszum a használhatóság és méret/hordozhatóság között - a 7"-nél biztosan jobb, a következő szabvány méret pedig valószínűleg a 10.4", ami ennél majd' 17%-kal nagyobb képátló alig nagyobb (1024*768) felbontással...
A két hasonló paraméter pedig szerintem épp arra fogja kényszeríteni a gyártókat, hogy mással különböztessék meg a sajátjukat, és ebben versengjenek: SSD vs HDD, n-wireless, tablet (DO WANT!!), design, ár.
1x minden gyártó rájön h utánozni kell az asust ![;]](/dl/s/v1.gif)
Reméljük lesznak olyan jók mint az alaplapjai
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Ha idejében megérkezne akkor megszorongathatná az Eee900-at: Atom, Bluetooth, esetleg nagyobb SSD/HDD, kisebb vagy ugyanolyan árcédulával...Sokakat nem érdekelne hogy nem a hires-hirhedt Eee a neve a kütyüjüknek... Sztem 
[ Szerkesztve ]
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)
Igazából atom proci alá lenne jó asztali deszka, erős integrált vgaval, meg komoly déli híddal, és akkor meglenne a gépem a következő 5 évre.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

Nem vagy kicsit optimista? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
De igen, abban bízom a következő 5 évben már nem jön ki a dx10-es firefox 

szerintem 3 év múlva egy átlagos flash site megfekteti a mostani atomot 
A vér nem válik VAZZE!™

Addigra már az új atom kerül a gépekbe 
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
Kíváncsi vagyok mennyi lesz az ára