Tisztességes!

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Tisztességes!

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Szóval egy újabb gyártó megoldotta... lassan csatlakozni fog mindegyik.
Mondjuk egy "cseppet" előbb is léphettek volna, nem az UEFI-s lapok érkezésekor...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Érdekes, hogy nincs P55 alaplap..
nem tudom hány ember használ XP-vel(32bites) ilyen nagy winyót, de legalább megoldás már van rá 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
azt hittem pedig hogy kidobhatom már a floppykat... valahonnan majd túrok egyet ha kell 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Ha csak 1%-is, akkor már nagyon sok ember örül most a Gigabyte megoldásának. Ennél jobb marketing nem is kell a cégnek.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

MS is kiadhatna rá valamit (nem pont XP-re..) Ha egy F6-os driver képes megoldani, nem értem az egész múltbéli túllihegést... 3TB-os winyók amúgy mennyre elterjedtek?
Vagy csupán ez a címzéskorlát az elterjedés akadálya? Vélemény?
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

tudom kicsit off, de egyértelműen kijelentett, személyes tapasztalaton alapuló választ még nem kaptam senkitől arra a kérdése, ha:
- nem rendszer vincseszternek szánom, tehát másikon lesz a windows 7 64bites verziója
- egy 3TB-os wincsesztert szeretnék adattárolásra
ez működik efi nélkül? vagy ahoz is kell h egyáltalán használni tudjam????
a találgatásokat mellőzzük szeretnék már egy épkézláb választ valakitől THX 
A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.
Mivel elég kevés embernek van otthon 3TB-os vinyója, így erre nehéz lesz választ kapni.
Ilyen megoldással, ami a cikkben is van, 100%, hogy megy... magának a Win7-nek pedig nem gond egy akár 4TB-os partíció sem, ez szintén 100%, mert próbáltam.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

ASUS is csinálhatna ilyet Windows7-re, vagy ne legyek telhetetlen!?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred!
Elég beleintegrálni a telepítőbe a drivert.
Múltkor láttam egy ábrát.
UEFI csak a boothoz kell. Adattároláshoz elég a Win7, mert az támogatja, így mikor elindul a Windows, akkor már kezeli is.
2011-ben még floppyval kell rohangálni.
Menne pendrive-ról is? Nem mintha xp-t használnék, csak úgy kérdezem. 
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Xp F6-nál csak floppy-ról olvass be adatokat, így a válasz nem.

Már van lassan fél éve: [link]
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
lecserélnéd az F1-eket?
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Floppy ez de kemény 
Én már vagy 5 éve kidobtam a gépemből a meghajtót 
[ Szerkesztve ]
Azt nem értem, hogy miért pont ezekre a viszonylag új (felsőkategóriás/drága) lapokra adták ki ezt a frissítést. Szerintem az lenne a kézenfekvőbb, hogy akinek olcsóbb/régebbi alaplapja van pont az a réteg örülne ennek.
ASRock ALiveNF5-eSATA2+ eladó http://hardverapro.hu/apro/asrock_alivenf5-esata2_elado/hsz_1-200.html

csak azért,mert a régi lapokkal már nem akarnak foglalkozni (nincs benne pénz
)
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Világos most már. Csak xp alatt sem használtam floppyt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Pedig sztem is épp a régi alaplapokhoz jött volna jól ez. Akiknek ilyen lapja van nem hiszem , hogy sokan xp-t raknának rá 
Ez a baj 
kenwood3: Nekem is ez a meglátásom. Aki ilyen lapok közül választ sztem sem xp-t használ. Így meg adtak a sz@rnak egy pofont 
[ Szerkesztve ]
ASRock ALiveNF5-eSATA2+ eladó http://hardverapro.hu/apro/asrock_alivenf5-esata2_elado/hsz_1-200.html
Miért mindig saját magatokból indultok ki?! Rengeteg cég van, ahol még nem váltottak újabb OS-re, de tárhelyre szükség van, valamint gyors HW-re.
Viszont, ha minden gép XP-s, akkor az újakra is azt szeretnének telepíteni, amíg lehet, mert könnyebb egy homogén rendszert menedzselni, mint egy heterogén 100féle OS-ből állót.
[ Szerkesztve ]
De a cégek sem igazán ezekből a lapokból szoktak válogatni 
A lényeg pont az hogy például a cégeknél ahol sok tárhely kell, a régi gépekkel is tudnák használni. De így, hogy csak a legújabb cuccokhoz adják ki elég értelmetlen.
[ Szerkesztve ]

A mi családunkban "csak" 3-an (legalább is komolyan felmerült ez a párosítási szándék a jövőben.)
Bátyám, öcsém, én! 

Az én gépemben dvd meghajtó sincs, nemhogy flopy.
[ Szerkesztve ]
"Szövőgyárban kelmét szőnek: fent is lent meg lent is lent. Kikent kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent."
Ezt a részt is olvastad?
"Természetesen a szoftver az újabb Windows operációs rendszereket is támogatja, ahol a telepítés hasonló módon zajlik, ám a Preinstall driver alkalmazása elhagyható."
Szóval XP-hez is jó, de Vista, Win7 esetén is megoldja a dolgot, csak ott az első felére nincs szükség.

"de tárhelyre szükség van, valamint gyors HW-re"
Ezzel nem értek teljesen 1et , mert sztem ezek az alaplapok az Xp-vel inkább lassúbbak lennének mint windows 7-el. Nem 1x előfordult már velem , hogy 1 olyan régebbi gépre raktam 7et amin előtte mindig is Xp volt és a 7el új erőre illetve életre kelt a gép .
(#27) Male Thanks
ezen átsiklottam
De a véleményemen nem sokat változtat 
[ Szerkesztve ]
De nem is azzal van a baj, hogy csak XP-vel jó. Hanem azzal, hogy nem támogatja a régebbi lapokat amiket feltehetően 32-bites rendszerrel használnak. 
Legalábbis én erre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Nem is neked írtam 
kenwood3 #28: Igen, a cikkben eléggé az XP van kihangsúlyozva.
[ Szerkesztve ]
Tudom csak azt hittem, hogy összekapcsoltad 
Intel H67-es chipset nem jó munkára? Ez nekem új! Kérdezzük meg az Intelt? 
kenwood3: De több ezer gép esetében Active Directoryt használva nem mindegy, hogy hányféle profilt kell konfigolni. Ha már megvan, hogy usereknek milyen jogosultságuk van Win XP alatt, akkor könnyebb a rendszergazdáknak egy homogén rendszert menedzselni, mint 100 féle OS-en külön állitgatni Domainekbe a jogokat.
Nem 3 fős bt-re meg kukutyin kft-re gondoltam, hanem nagyvállalati környezetre.
[ Szerkesztve ]

Általában Vista és az felett nem kell plusz driver telepítéskor. Ha mégis, akkor tud olvasni fat32-es pendrive-ról (vagy akármiről) is azt hiszem.

Windowsokhoz nem igazán értek, de gondolom nlite-al bele lehet integrálni a drivert a telepítőlemezbe, és akkor nem kell floppy drive.
Dehogy
Szerintem sem túl szép húzás, hogy csak az új lapokhoz van.. dehát így döntöttek... aztán meg majd a vásárlók döntenek, hogy melyik márkából vesznek legközelebb.

hát pedig jólenne hogy minnél több gyártó segítsen így és visszamenőlegesen....nekem szükségem lenne rá az tuti... 

Én ezt értem és 1et is értek vele én csak azt akartam kihozni az egészből , hogy nem biztos az , hogy Xp-vel gyorsabb a Hw mint 7-el 
Nem azt mondtam, hogy nem jó 
Csak ha a meglévő Giga lapokkal is lehetne használni még jobb lenne. 
Arra gondolok, hogy a vállalatoknál (meglátásom szerint) elsősorban még nem terjedtek ezek a lapok. Általában 775-ös gépeket és sok helyen még régi S478-asakat is használnak. Ezekhez jönne igazán jól ez a frissítés.
Ez biztosan igaz, mert a Win7-tel ezt én is tapasztaltam. De egy nagy cégnél többet számít a stabil működés, és az egyszerű managelhetőség, mint pár % sebesség többlet.
Egyik rendszergazda sem maga ellensége, könnyebb csak XP-s gépeket felügyelni, minthogy a gépek fele, xp, másik fele linux, 3. része, vista, 4. win7... és akkor még a szerverekről nem is beszéltünk, lehet novell/linux/unix/win/solaris...
Persze az tényleg jó lenne, ha régebbi gépekbe is beszerelhető lenne, de xp64 bites változata is támogatja adattárként. Csak a 32 bitesekkel van gond.

Na jah, engem mondjuk nem érint mert 64 bites wint használok illetve nem hiszem , hogy szükségem lenne 1 3terrás vinyóra . De mint feljebb írtam megértem illetve 1etértek veled

Köszönöm szépen! Pont ilyen választ vártam 
(#9) Male: Nem raides több hdd-s particiókra gondoltam hanem önállóan magára a az egy hardver támogatására, működésére. De azért neked is köszönöm mert igy tudom h egyben is támogatja és nem kell felosztani ha nem akarom. 
[ Szerkesztve ]
A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.
nekem se
floppy pedig sose volt
de nem is érint a 3TB-os probléma 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Egy szo sem esett a GPT-rol a cikkben. Nalam GPT-re formazott HDD van. Akkor ezek utan mar nyugodtan bootolhatok(win 7 64 bit) vagy csak siman NTFS es ugy latja a rendszert hattertarnak egyben? Itt, aztan volt minden meg semmi.
Megneztem mashol, ott le is van irva ......................
[ Szerkesztve ]
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Azért mekkora LOL már. Hogy a 3TB-os HDD működjön, Floppy. LOL. Ha még 30GB lenne. Vagy 30MB...
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

Hasznos!
már csak 3 terrás vincsi kéne 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D
A Windows XP telepítésénél lehet külső drivert megadni, és azt floppyn keresi, mikor az F6-os billentyűt leütöd.
Semmi köze a merevlemezhez. Bele is integrálhatod a telepítő cd-be a drivert és akkor semmi nem kell.
A Windows XP pedig 2001-ben jelent meg, idestova 10 év, akkor még bőven akadtak floppy diskek.

Hát engem meg sok más embert azt hiszem nem érint,Drága egy ekkora winyó,Gyakorlatilag nincs rá szükségem,legalábbis most még

Floppy? 
Mér nem mindjárt ZIP-Drive-on jön ki?
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö