Azért 1500 RPM-en már szép hangja lehet ennek a kicsike ventilátornak. Én HTPC-be inkább valami nagyobb és lassab ventit raknék...
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

Azért 1500 RPM-en már szép hangja lehet ennek a kicsike ventilátornak. Én HTPC-be inkább valami nagyobb és lassab ventit raknék...
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
(#2) [HUN]Tyson

Szerintem a 90-es évek közepén is ilyesmi hűtők voltak. Jó, nem PWM-mel.
Hatalmas innováció!
(#3) kételkedem válasza [HUN]Tyson (#2) üzenetére
Formára igen, azonban azok nem voltak hőcsövesek.
kb 4000 Ft-ba kerül. A legfőbb erénye a kis magasság (28mm). Azoknak lehet alternatíva, akiknek normál méretű hűtő nem fér el a házban.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
pl ilyenre gondoltál?
p166mmx-em volt ilyen... ott volt pl szokás a bordát a cpura ragasztani gyárilag és félig belesüllyeszteni a ventit... ("boxos verziók"
)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
(#5) [HUN]Tyson válasza kételkedem (#3) üzenetére

A hőcsöves félmondaton átsiklottam, és valóban, a képen is látszik a vége.
Ebben az esetben tárgytalan az előző hsz.-om.
mephi: a 486 DX2 66-osomon volt vmi olyasmi hűtő, ha jól emlékszem, mint a témaindító. Formára legisalább.
miniITX lapokra alacson házba megfelelő lehet...

pont oda való, nekem nagyon tetszik ez a hűtés 
[ Szerkesztve ]
(#8) Termigáßor válasza [HUN]Tyson (#5) üzenetére

Annak idején egy 386-os overdrive alaplapba vettem 486 dx2 66-os procit. Két nap múlva vettem hozzá hűtőt
(mivel a 386-ra nem kellett) de semmi baja nem lett, ment rendesen. Később a munkahelyemen láttam egy dx4 100-ast: az akkor már több mint egy éve ment hűtő nélkül! Csak valami hűtőpaszta maradvány volt rajta...
shield(gun) only...
A "jol beval" dolgokon minek valtoztatni... ![;]](/dl/s/v1.gif)
alba gu brath

Esetleg valami alacsony szerverbe tudnám elképzelni. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Hát igen... Valami kerámiából volt a tokozásuk, nem is értem minek arra hútőt raggasztani, his a kerámia hövezetése, izé... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Ezek hűtők úgy néznek ki,mintha valamelyik alsókategóriás videókártyáról szedték vona le őket. Lehet hogy eredetileg oda is tervezték...
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

15euros ár sok érte, de viszont a csavaros felfogatást becsülöm.
Elég vga hűtés kinézetűek, de azért egy tesztet megnéznék róluk, tudnak e valamit az árukért cserébe.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
ennél már csak az lenne értelmetlenebb, ha Gates bácsi mellszobrát lehetne megvenni aluból. nem hiszem hogy sokan használnának ilyet, htpc-be szerintem sem ilyen való... bár egy régi energiatakarékos BE amd-vel talán...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Ha majd bejön hozzánk is egy tesztet szívesen látnék róla 
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

Valóban nem rossz, és tényleg a kis magasság amivel nyerhet!
Bár a venti tényleg kicsit hangos lehet!
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
Akkor nem az én Q9400@3.2-re való ![;]](/dl/s/v1.gif)
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Hú de kíváncsi lennék, hogy a gyakorlatban mekkora a hangja és hűtőteljesítménye... 

Hijj, ez pont jó lesz az én kicsikémbe.
- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
Hát sajnos ez se Prescott-ra való,amin van egy kis tuning 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Mert Prescott való HTPC-be?
Ilyen alacsony hűtőt meg nem heatpipe-pal, hanem vapor chamber-rel lenne értelme gyártani.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.

Én most rendeltem egy ilyet majd meglátjuk milyen lesz.
Ha esetleg valakit érdekel akkor teszek fel majd teszteket és teszek közzé információkat a hűtővel kapcsolatba.
"Most akkor veszünk nyaralót b...meg?!"
Üdv
ezek a ventik elérhetők Magyarországon is?
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

Hali!
Igen elérhetők!
Az áruk is elfogadható.
A hangjuk az szinte egyenlő a 0-val ez eddig a leghalkabb procihűtő amivel valaha találkoztam.
Szóval ha valaki ilyet választ bátran ajánlom.
Üdv.
Hol is lehet kapni? 

Ahh köszke 

Nincs mit!

Itt van egy kis teszt.