Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hú, amikor ránéztem a cikk nevére, megijedtem nagyon... de aztán szerencsére meg kellett nyugodnom... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) shadeofme válasza mephi666 (#1) üzenetére

shadeofme
(tag)

3x ennyi memóriára számítottál, mi? :D

[ Szerkesztve ]

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#3) zsolt501

zsolt501
(PH! addikt)

Még ha 1.3-as HDMI volna rajta akkor talán megérné, de így kész vicc.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#4) joi29

joi29
(őstag)

-Egyszerűbb lett volna úgy megfogalmazni hogy a 9400-at ddr2-vel
a 9500-at pedig ddr3-al szerelik
nem? :)

(#5) Mr.Csizmás válasza mephi666 (#1) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végre egy normális low-end kari :)

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#6) mephi666 válasza shadeofme (#2) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

többek között... meg mondjuk ajándék krájziszra minimum :D

a hdmi tényleg szépítene rajta sokat, de legalább nincs elrondítva +1gb felesleges/poros rammal... htpc-be nem lesz rossz azért, ha "jóárasítják"...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#7) Franklin

Franklin
(senior tag)

"A Galaxy frissített 9400 és 9500 GT modellekkel készít"

Talán inkább "modelleket" nem? Ez senkinek nem tűnt fel eddig??? Minden eddigi kommentelő enyhe diszlexiával küzd vagy wtf ;-)

Vicc volt na, nem megsértődni :-)

(#8) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

ez kábé annyit ért mint a szarnak egy pofon...

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#9) ígyvanferi válasza Franklin (#7) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Helyesen: senkinek sem. :P

Most legalább nem szálltak el a memória méretét illetően. Ez dicséretes.

[ Szerkesztve ]

(#10) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ez a 9500GT egy alsó kategóriás PC-be tökéletesen mutatna.Egész korrektnak tűnik.

(#11) spln válasza Franklin (#7) üzenetére

spln
(fanatikus tag)

htpc-be jó választás lehet, bár oda talán lehetne passzív :U

Az emberek nagy része felületesen olvas, értem ez alatt, hogy ha a szó nagyjából "pofára" megegyezik azzal, ami az adott szövegben logikusnak tűnne, akkor azt "látja/gondolja oda".
Biztos mindenki ismeri azt a "birt tudsóok kiumtatták..." kezdetű szöveget, ami kb ugyan erről szól ;]

Lehet másnak is feltűnt, de lusta volt ezért hsz-t írni :))

[ Szerkesztve ]

"Danger! Avoid death!"

(#12) Coccer válasza spln (#11) üzenetére

Coccer
(kvázi-tag)

:)

Ezt nem "képolvasás"-nak hívják :F

(#13) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Látom valaki írta, hogy egyik DDR2 másik DDR3, de én a cikkben ezt sehol nem olvastam. Szóval? :)

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#14) Mr.Csizmás válasza D.Orion (#13) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ilyen kis teljesítménynél már nem számít, hogy DDR2 vagy 3...nem mindegy, hogy 300 vagy 320 pontot kap 3Dmarkban? :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#15) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Ez csak nekem furcsa, hogy csak 512mb ram van rajta? :U :DDD

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#16) [CS]Blade2 válasza D.Orion (#13) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

A 400Mhz az ddr2-re vall, míg a 800Mhz már ddr3-ra.

(#17) Khan13

Khan13
(fanatikus tag)

Nem nagyon értem ezeket a kártyákat... Egy HTPC-be bőven elég egy normális IGP-s alaplap (elvileg már nVidia, AMD, Intel és VIA is van), kevesebbet is fogyaszt, támogatják a HD-t, akkor mire is jók ezek? 30k körül van az inteles alávaló (nvdia IGP), 14-20 körül 780-790G, még az ár is jobb... Várhatóan fél éven belül nem kerül bevezetésre az Ultra Full HD 2600x1800 felbontásban... na mindegy...

Neumann -->Petrik TISZK --> Neumann (ÓE) :D

(#18) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nofene, viszonylag normális kártya :DDD

(#19) spln válasza Coccer (#12) üzenetére

spln
(fanatikus tag)

De igen, egész pontosan szóképes olvasásnak, ami az olvasástanítás egyik módszere :)

"Danger! Avoid death!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.