Ez milyen kreatív...
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
Ez milyen kreatív...
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

Kissé drága!(bár sz*r a forint) Egyénként tényleg marha nagy kreativitást igényelhet más munkáját lenyúlni
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
én che guevara-s gtx295-öt kérek... szép vöröset... az a kártya forradalmi áttörést jelentene nálam 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Hát igen túlzottan is ... 
Egyébként szerintem Cao Cao Radeon párti volt. Legalábbis a leletek alapján abban az időben több vörös árnyalat volt a ruhákban, a zöldhöz viszonyítva. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Na igen, a másik, hogy egy "zöld" kártya matricája tiszta vörös...
Nem tudom más országokban elkülönül-e szín alapján a két gyártó, mert ha igen, akkor a marketingesek magukba nézhetnének kicsit, főleg, hogy a Gainward mindkét oldalra gyárt kártyát és a dobozaik szokták tükrözni a "hovatartozást".
Most nincs időm megnézni, de olcsóbb mint a palit? Mert ha igen akkor meg minek fizetnél többet a palitért?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Fordítva vannak linkelve a nagyítható képek!
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

Nem lehet tudni először ki tervezte meg ezt a hűtést!
Az hogy hozzánk melyik hír jut el hamarabb semmit sem jelent.
Nem tudhatjuk melyik cég dobta fel először.
A Gainward nem szorul arra, hogy másoktól lopjon.
Pont egy olyan cég aki egyedi hűtéseket tervez. pl Golden Sample
sok más gyártó csak felvásárol coolereket a Zalmantól, Arctic Cooling-tól stb stb..
[ Szerkesztve ]
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.
Miért lenne olcsóbb, mint a Palit? Elvileg a Gainward a nagyobb név, ergo drágábban fogják adni. Más kérdés, hogy sajnos amióta Palit fennhatóság alatt ténykedik a Gainward, azóta ugyanolyan minősíthetetlen szemetet gyártanak mint az anyacég 
http://3dfxcollection.atw.hu
Nincs két külön cég. Palit = Gainward már vagy 4 éve. Csak a matrica más.

Nekem 8800 Golden Sample volt 2 is.
Brutál jó volt.
És pl az a hűtés más gyártónál nem látható.
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Vajon a kártya is 65 év fogja bírni,mint Cao Cao? 
http://9gag.com/ A függőség garantált.
Szerintem meg az egyik legjobban húzható kártya. Ha tehetem legközelebb csak is gainwardot veszek.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Nekünk egy Dózsa György-edisön dukálna.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

dragabban hat, +1 ev gari.

allat, de ez nem gw 
vinnék is a parasztok mint a cukrot..
Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

Gondolom lesz majd az is... (AMD oldalon vervorosben
)
Fuck yourself Jay Wilson
Probléma megoldva. Köszi. 
Devid_81:
Hatalmas. 
^Clown: Radeonból meg Mátyás király változat jönne mi? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Háááát arra "Dózsa György-edisön"-re pakolhatnák a hűtést rendesen...
Egyébként sok variáció lehetne pl.: Széchenyi-edisön, mint a legnagyobb, esetleg Toldi...
[ Szerkesztve ]
"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"
meg lehetne Háry János edisönt is... arra írnánk ilyeneket, hogy 10Gbyte DDR8 memory@14.000MHz, 6800 shader units, shader clock: 15.000MHz, gpu clock: 12500MHz (mellesleg 13gpu lenne rajta), a membusz pedig 3456bites lenne... jah és 5.5way sli-be is lehetne kötni... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Ez a hűtő annyira ismerős...
[Jé nem olyan mint ez?] 
[ Szerkesztve ]
A politikai meggyőződésre is gondolhatnának a gyártók. A már említett Che Guevara edisön mellett lehetne még Hruscsov, Karl Marx. Hírhedt jobboldaliakat inkább nem sorolok.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Palit tulajdonában van a Gainward és még pár gyártó 

ez meg milyen név már?
a kínai marketinges kisfia, biztos a napokban tanult a híres hadvezérről
amikor először olvastam a hírt azt hittem ciao-ciao edition és ezzel a termékkel a gainward elbúcsúzik az nvidia kártyáktól
de nem jött be

Jól néz ki...
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Na ezt még most hallom először... 
[ Szerkesztve ]

Ez biztos???
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

Jaja, ez így van. Palit anno a legnagyobb nVidia partner volt Amerikában.
Egyébként ha megnézitek a Palit 4870 Sonic-ot és a Gainward 4870 GS-t, akkor ott is ugyanarról a termékről van szó, csak más matricával
Talán annyi a különbség, hogy a Gainwardnál eljátszák az összes kártyánál "a garis címkével leragasztom, ne cserélj gyári cooler történetet".)
[ Szerkesztve ]

Meg is találtam a linket egyébként. Még 2005-ben vásárolta fel a Palit a Gainward-ot.

Could you give us a brief history of Palit Multimedia? What market's do they have an established presence in and which markets are they seeking to develop?
Palit Multimedia is the NALA presence for Palit Microsystems. Palit is one of the largest graphics manufacturers worldwide. We currently have 2 million units per month production capacity. Our primary business is graphics cards which we sell under the Palit brand and several others. Palit has 60% market share in Asia and over 40% in Europe. Last year Palit Microsystems was launched into this market. Before the year ended we reached Nvidia’s Authorized Board Partner status, the fastest any partner has achieved this status in North America. We seek to build our branding in both North and Latin America.
Palit produces a large quantity of custom PCBs for the enthusiast market. What does Palit like to focus on with their custom cards? Are you seeking lowered prices with un-diminished quality, higher quality at similar prices, or a blend?
Being a leader in the manufacturing space, we have the opportunity to build custom cards for each segment. Additionally, we are not an AMD or Nvidia only business. This allows us freedom to move with the technology as it is developed. We have a full line of cards from both sides of the fence and that gives us the advantage of providing the best graphics solutions for each segment, not just the lineup we have from one GPU vendor. This means we can offer the best in class at all price points. Being Nvidia’s largest single customer for graphics chips and AMD’s 2nd gives us the cost advantage that many of our competitors cannot equal. Economies of scale helps Palit drive the price down for the end consumer as you can clearly see at e-tail shopping websites.
Sorry, hogy kicsit hosszú, de így már mindenkinek tiszta lesz
Baromi jó lett a kép, jót röhögtem rajta.
Mi a francért kell ezt kiadni? Sima egyszerű dizájn, ennyiért ilyet... áh.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Most hidalok le Palit érdekeltségébe tartozó Gainward ??!!!
Hümm eddig abban a tudatban voltam, hogy a Palit amit kiad az Gagyi a Gainward, meg megbízható jó kis vgat gyárt! Volt is egy pár Gainward-om föleg a 8800GT GS ami fenomenális volt!!
Most akkor mi is van???!!! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
Csak az, hogy lesek magam elé mint a kuka, és csodálkozok csak.
Palit-ról azt hittem, hogy csak ATI-t gyárt, a Gainward-ról azt, hogy csak NV-ét. eree kiderül, hogy a Palit a legnagyobb NV gyártó amerikában, és a Gainvard gyönyörű ATI karikat gyárt, amellett, hogy kurva jó NV kártyákat nyomat. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

tutti valami durvát varázsol a bottyával az ipse ![;]](/dl/s/v1.gif)
-= No way back from Here =-
Ez egészen 2005-ig így is volt, a Gainward a legjobb minőségű gyártók közé tartozott. Sajnos, amint a Palit felvásárolta, nem a minőségi vonalat vitték tovább, hanem Palit-szintű gagyi lett a Gainward is, átmatricázva.

majdnem palit zsuga lett nekem is az új, de végül Zafír lett helyette,
télleg ócskák a Palik?
-= No way back from Here =-
amúgy felnéztem a gainward oldalára és náluk 2009.02.25-tel 2hír van és egyik sem a cao cao editionről szól, hanem 1és2gigás gtx285-ökről és rángatott gtx260-ról... a postolt kép is mintha erről lenne
gtx260 gs glh (golden sample, goes like hell
)
Miert? Jelenleg van kek, meg zold, es oo, zold VGA gyarto a piacon. Meg egypar kis szurke. Voros speciel nincs.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Sőt a palithoz tartozik az Xpertvision is.
http://www.muszaj.hu/

a Gainward-ról azt, hogy csak NV-ét.
4850 golden sample? 4870 gs? rampage? sot, 4670? 4830? 
OMG... Che Guevera okés, fiatal forradalmár, de te még komolyan szereted a kommunizmust... Istenem, vannak még naíív emberek...
Nem lenyúlták más munkáját... Ha jól toom a Palit tulajdonában van a Gainward. Ez az elnevezés csak akkor állná meg a helyét, ha ez lenne a legolcsóbb vagy ha ez lenne a legerősebb OC...

Nem tudom ki hogy van vele, de én már k*rvára unom ezeket GF xxxxx edisön izéket....
a palit bemutatta a geforce gtx 285 cao cao editiont.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Végülis ja 
cao cao név remek! Végre vmi új 
a pofátlanság az hogy gondolkozom egy 285gtx-en

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Ha már gyártók...Club3D-ről hallott valaki valamit?
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
4870x2-t használtam. full referencia..