en rendelnek 2ot.
#2: 1et a teve ala, masikat meg a masik tevem ala 
[ Szerkesztve ]

en rendelnek 2ot.
#2: 1et a teve ala, masikat meg a masik tevem ala 
[ Szerkesztve ]
Kulcstartonak? 
Billegő tévék stabilizálása tényleg jó lehet
Amúgy nekem is kéne valami termékbe integrálva, igy önmagában viszont kulcstartónak is jólesz. 
Ki mondta, hogy így, önmagában megkapnád boltban?
Egyébként meg mit vársz egy médiaprocitól? Ez többet is tud, mint kellene, úgyhogy biztosan népszerű is lesz. Ha a driver felhozatal is jó lesz hozzá, akkor találkozhatunk vele a későbbiekben.
Amúgy meg nem teljesen igaz szerintem a "világ első" jelző, mert ott a Snapdragon, hogy csak egy példát említsek. Ráadásul ARM, vagyis biztosan nem az első... 
[ Szerkesztve ]
PH semleges

Mennyi lehet a fogyasztása?
Gondolom ha kihasználatlan akkor szinte teljesen kikapcsolja magát.
Ha telefonba is jó lesz akkor azért legalább 2-3 napot bírnia kellene.
CSS (Hun)Bloodkiller

Ki is mondtat stevve a kulcsszót... Driver támogatás... Creative... Juj...
Ismerjük mi már a Creative-ot, mennyire adogatja az egyre újabb és jobb driver-eit a hangkártyáikhoz. (Majdnem semmenyire.) Szóval nem tudom, ez mennyire fog tudni befutni. Persze ha esetleg a viszontforgalmazók írnak hozzá, az már más tészta.
(Pl. ott volt az Audigy-k driver mizzériája Vista-Win7 alatt, csak a DanielK-s driverekkel ment normálisan. Aztán meg a Creative-nak állt feljebb, hogy ez a kis p@cs mit írogatja át az ő driverüket... Mintha nem ő tett volna nekik szívességet. Szóval érdekes egy cég ez!)
[ Szerkesztve ]
A kínai Nagy Falat eredetileg Chuck Norris távoltartására építették. Csúnyán melléfogtak!
Akkor most már 320x240-es kijelzőn is nézhetjük az 1080p-s filmeket? 
Valakinek bizonyosan ez a vágya. A technika előtt viszont le a kalappal. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
A press release-ben nem is lattam semmit, ami vmi elsobbsegre utalna, viszont hosszasan soroljak, hogy meg mire jo (Flash gyorsitas, egyideju 720p dekodolas es 720p-be tomorites videokonferenciahoz, OpenGL ES 2.0).
Ez a StemCell meg vmi eszement nagy marketinges bullshitnek latszik 
iMaverick: ez nem PC alkatresz, hanem BR lejatszokba, TV-kbe, meg hasonlokba beepitve fogsz vele talalkozni, szoval a driveres para itt nem jatszik.
tzsolesz: es az se valoszinu, hogy mobiltelefonokba epitenek be.
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.

A bidirekcionális szép magyar szó. Esetleg kétirányú?
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
Érdekes cucc, kíváncsi leszek, hogy elterjed e. Bár én a Creative-ban nagyon nem bíznék...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Még lehet belőle "addon" kártya... Nem? 
A kínai Nagy Falat eredetileg Chuck Norris távoltartására építették. Csúnyán melléfogtak!
"Még lehet belőle "addon" kártya... Nem?"
Nem igazan. Egyreszt ebben a szegmensben (a PC-s videogyorsitas) az NVidia, az AMD, az Intel meg a VIA termekei is mind ott nyuzsognek, masreszt pont ez a chip igy hatarozottan alkalmatlan arra, hogy videokartya (vagy IGP) keszuljon belule.
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Ember legyen a talpán aki egy 320*240-es kijelzőn észreveszi a különbséget egy 720p-s és egy 1080p-s film között..., szvsz ez arra lesz jó hogy fúú az én telóm viszi a full hd-t, és tudom nézni a buszon, miközbe szétrázza a seggemet a jó magyar út 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

"A 13 x 13 mm-es 424 tűs FBGA tokozással rendelkező chip a világ első olyan alacsony fogyasztású médiaprocesszora, mely képes az 1080p felbontású, H.264 kódolású filmek akadásoktól mentes lejátszására."
Csak tudnám hogy ez mitől első, amikor már 4-5 éve piacon van több tucat gyártónak olyan alacsony fogyasztású, 1080p H264 dekódolásra alkalmas chipje, ami ugyanezt tudja. A média lejátszókba, tv-kbe, set-top boxokba eddig is ilyen chipeket raktak. Sőt ott vannak a H264-es, kis méretű digitális kamerák, amik nem csak dekódolnak, hanem encodeolnak is 1080i képméret mellett igen kis fogyasztással, azok is már 2-3 éve elérhetők.

Nem lesz ez kicsit nagydarab chip egy smartphone-ba? 
Riszpekt

Arra nem gondoltok hogy esetleg a kis tenyérnyi médialejátszót/telefont rákötöd a monitorra/tv-re és ott nézed meg ahol akarod?
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
van 2 tevéd? 
sorry 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

"HDMI transzmitter egészít ki."
Előbb olvasni utánna kommentelni. Mellesleg ez a chip nem tartalmaz 320x240 kijelzőt, ennyi erővel full hd is lehetne... És a telefonnak mondjuk lejátszania kéne tudni, nem megjeleníteni. Ki néz telefonon filmet ? Annak gratulálok 
Fan of 2nd order harmonics since 2010
és ott nézed meg ahol akarod?
Pendrive? 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

És mi dekódolja a HD-t ha bedugod a pent a TV-be? 
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k
Érdemes lenne figyelni a smiley-kra, nem egyből kötekedni. Nem mondtam egy szóval sem, hogy rossz lenne a proci, sőt. Próbáltam viccesen arra utalni, hogy egy ilyen chip önmagában nem sokra jó egy end-usernek (gyiku irta, hogy egyből kettőt kér belőle
).
[ Szerkesztve ]
Nem kötekedtem, az valahogy így hangzott volna:
%#@#&@˘°&@˘°˛ˇ!... 
Nehogy magadra vedd, csak nem értettem elsőre, amit írtál. 
PH semleges

Itt azt írják, lesznek ebből még web tabletek, netbook-ok is.
Csak látnám már, év elején is arról volt szó, hogy Q4-ben tele lesznek a boltok ARM procis csodákkal, meg Tegrával, erre semmi...
Mondjuk ez egy tény, de kezemen nem tudom megszámolni hány embert láttam már buszon aki ilyen 2"os kis szutykon filmet nézett
sokan nem tudják (minthogy nekem se esett le elsőre) hogy ezt fel lehet csatlakoztatni TV-re.
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

PH semleges
viszont volt egy gazdagsági válság, úgyhogy kitolódott ezen nélkülözhetetlen cuccok dömpingje. hmmm... még megvan az emberiség.
de komolyra fordítva: az ilyen bejelentéseknek csak akkor tudok valóban hinni, ha boltban megvehető (és meg is veszik) cuccban lesz. nem feltétlen itthon, de akár itt is.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Például ZuneHD is tud a Tegra segítségével. Asszem 720p-s filmeket?
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!
És ha csak egy monitor vagy tévé adott?
True Success is Blonde

A kínai csoda hd lejátszók ára jelenleg: 30 ezer alá mentek be. Ebben kb egy 800*480-as kijelző van, 4,3-5"-ös méretben és 720p-s mkv-öket is visz már pár darab, illetve több "márka" több modellje létezik, magyarul van piacuk. Hogy gagyik? [link] Fene tudja, nem rossz. Legtöbbre már pakoljál fel a hdmi outot is. Jövő nyárra lehet veszek egyet, horgászáshoz, nyaraláshoz, mert ennyit nekem megérne és noti akkor maradhat itthon.
Ilyenekbe simán mehet majd ilyen chip, a drágább beszállítóktól is szerelnek össze gépeket a kínaiak, az lesz majd 40 ezer na bumm(ha 10k a chip, nem hinném hogy nagyon borsos ára lenne). Full hd player, 40 ezerért tegyük fel. Hát ha a hordozható dvd playereknek van piaca, akkor ezeknek is lesz.
[ Szerkesztve ]
Az akksikapacitásnál nagyobb gond lesz egyenlőre, hogy egy fullHD-s mkv adatmennyiségét rá is kell rakni a mobilra, nem csak lejátszani kell tudnia.
Ezt a chipet a mobillal szemben viszont nagyon el tudnám képzelni egy külső, akkuval szerelt SSD meghajtó kiszolgáló elektronikájában. Azon lenne HDMI kimenet és pl telóval lehetne vezérelni bluetoothon (sima java alkalmazással). Ha nem FullHD kell, akkor küldené a telóra optimalizált képméretet Wifin. Potom 200 rongyból ki is jönne 
"A készülékbe VGA kamerát álmodtak a tervezők. Ez nem lenne gond, de bele is tették." - Gubro