Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Kindle kezd érdekes lenni.

A Pio kicsit hmm.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#2) Bada Bing

Bada Bing
(tag)
LOGOUT blog

A Kindle DX régi álmom. Előbb utóbb lesz ilyenem.

(#3) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Én már várom, hogy normalizálódjanak az e-book olvasók ára, mert van benne potenciál, csak még kihasználatlan. Bár meg is értem, mert ott a másik oldala, hogy a nyomdáknak ez nem éppen kedvező. (pont mint az olaj - hidrogén/alternatív üzemanyagok)
Mindenesetre hajráá! Jó az irány!

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#4) ZEN1TH

ZEN1TH
(senior tag)

Ejnye ez a pioneer eleg jonak tunik :K

No Hope = No Fear

(#5) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

a Pio tetszik. Szép is, tudásra sem rossz...
Az ára meg olyan, amilyen. Lehetne sokkal drágább is.(de olcsóbb is lehetne. sőt :P )

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#6) MaUser

MaUser
(őstag)

Azért jó, hogy a Kindle-nél az e-book-ok egyik fő előnyét, a szem kímélését vágják telibe a sötétszürke kerettel... Bakk, szinte az összes országban legalább ajánlás szintjén létezik, hogy világos színű monitorokat illik biztosítani. Mondjuk az is érdekes, hogy mennyire nem lehet már ilyeneket kapni (illetve még van egy-két szerteszéjjel állítgatható irodai típus jó drágán), pedig ég és föld egy fekete vagy egy "elefántcsont" színű monitor előtt eltölteni egy napot a jól kivilágított irodában. :W

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#7) Polemius válasza MaUser (#6) üzenetére

Polemius
(tag)

Ez nem monitor. Ne próbáld összehasonlítani egy lcd-vel, mert teljesen más.
Nekem pl. sötétkék burkolatú sony 505-öm van, és teljesen jól olvasható. Sőt, direkt ilyet akartam, hogy erős fényben ne csillogjon (tartottam tőle, hogy az ezüst színű verzió tűző napon esetleg zavarna).

(#8) cskv

cskv
(kvázi-tag)

Soha nem értettem egy ilyen pici kijelzőn 1024x600-as felbontáson mi értelme az 1080p-nek. A kijelző negyedannyi pixelt tud megjeleníteni, mint amennyit a videó tartalmaz. Még a 720p is sok rá. Marketingszövegnek biztos jó.

A Kindle pofás darab, de még drágának találom.

as within so without

(#9) nvyktor

nvyktor
(kvázi-tag)

Ez a Pioneer nekem is tetszik.
A HD mánia egy dolog, nyilván nem ezen kell mozizni. Viszont arra jó a HD, ha pl elviszed valahova a cuccot, és ott rendelkezésre áll egy HD tv vagy projektor, mert akkor a hdmi-vel már össze is kapcsolható...

Lassan érik, hogy veszek egy tabletet... :)

Védd a fákat! Egyél hódot...

(#10) Lewzke

Lewzke
(senior tag)

Énis várom már az e-book olvasók korszakát , de fene tudja mikor jön már el . :U

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#11) vtechun válasza MaUser (#6) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szvsz jobb pont ez a szín a megfelelő a keretnek, így nincs nagy kontrasztbeli eltérés, és a fényt sem veri vissza túlzottan

(#12) Kopi31415 válasza MaUser (#6) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a sötét keret sokkal szemkímélőbb, mint a világos. Mindenféle ajánlástól függetlenül. Mondjuk munkahelyeim egyikén sem láttam még a minőségi monitorok közül világos keretűt, sem IBM, sem HP, sem Dell termékből. Sőt, még az Eizok is inkább fekete keretesek voltak.

Eddie141:ezt a hagyományos tüzelőanyagok vs elnyomott szegény kicsi hidrogén és alternatívok dolgot nagoyn gyorsan felejtsd el!

[ Szerkesztve ]

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#13) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Pio nagyon jónak tűnik tudásra.

A második gépben kár az LCD-ért, bár egyébként se tetszik.

[ Szerkesztve ]

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#14) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

próbáltam az ipad-et, nem rossz. viszont kíváncsi leszek, hogy a win7-et milyen használni. látatlanban az a véleményem, hogy az ms ismét rossz irányba halad, tábla gépeknél is fontos a könnyű használhatóság és a felhasználói élmény. Anno a windows mobile esetében is erőltettek a win esetében megszokott struktúrát (win menü, stb) és mint kiderült nem ez volt a jó irány... Apple megoldása és a google féle android inkább kézre állóbb mint a win7. De majd kiderül. (üzem idő szempontjából pedig inkább arm alapú cuccot vennék még akkor is ha ezzel le kell mondani az x86 programokról).
a "sima" Kindlehöz is volt szerencsém és elfogadnám otthonra, jól használható csak a könyv filling hiányzik :-) ezt az új verziót meg főleg. Az sem lenne rossz, ha át lehetne küldeni a gépről leveleket, doksikat, excel táblákat és akkor nem kéne nyomtatni sem... tiszta papir nélküli iroda.

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#15) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Lájkolom ezt a Kindlet. Ez már egész normális felbontás ahhoz hogy ne csak sms-eket lehessen olvasgatni rajta. A spec szerint támogatja a pdf-et is, ami nemtom mennyire általános, én még ott tartottam hogy ezek csak semmivel nem kompatibilis háziszabványokat alkalmaznak. Csak lehessen is kapni.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.